Fenomenul OZN din curbura Buzăului

Distribuie!

„„Controversatul” fenomen OZN a fost semnalat din vremuri  străvechi. A fost observat de-a lungul timpului, în diverse situaţii şi sub diferite forme fizice. Şi în Biblie găsim descrierea unor OZN-uri, cu care a venit din cer „Domnul” ca să contacteze pe pământeni. (A se vedea şi articolul din  Jurnal paranormal, intitulat Enigme ale preistoriei. Relicve aeronautice şi astronautice.) Mai nou, NASA a fotografiat un OZN extratestru uriaş, de dimensiunea Terrei, ce se îndrepta către Soare (foto 1).

Contestatarii acestui fenomen, situat virtualmente la frontierele cunoaşterii, se împart în două grupe principale: fie că nu au văzut în viaţa lor un OZN şi nu au încredere în relatările unor martori oculari,  fie că fac parte din categoria „gică-contra”. Adică a frustraţilor domestici, profesionali sau sociali. Aceşti „gică-contra” devin cu timpul extrem de virulenţi în „misiunea” lor, închipuindu-şi că ceilalţi semeni care pretind că au văzut OZN-uri, sunt datori să le aducă dovezi despre existenţa fenomenului ca atare.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://jurnalparanormal.ro/content/fenomenul-ozn-din-curbura-buz%C4%83ului

SURSE


  1. http://jurnalparanormal.ro/content/fenomenul-ozn-din-curbura-buz%C4%83ului
  2. Foto: jurnalparanormal.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...