FENOMENUL OZN, întâlniri de gradul doi și trei

Distribuie!

„Apariția navelor interplanetare în spațiul terestru este argumentat cu fotografii, filme sau relatări ale unor persoane. Întâlnirile de gradul doi și trei sunt pe cale să fie confirmate, astfel că fenomenul iese treptat și definitiv din sfera legendei căpătându-și locul ce i se cuvine între domeniile studiului sistematic și serios.

OZN-urile au fost semnalate și confirmate în multe țări ale lumii. Interesantă este poziția oficialităților americane, care cu toate că totalizează cel mai mare număr de incidente de tipul OZN, neagă cu consecvență și înverşunare existența oricărui obiect zburător neidentificat.


În urma apariției unei serii de OZN-uri, statul american a fost obligat, sub presiunea opiniei publice, să instituie o comisie de anchetă care a fost însărcinată cu cercetarea fenomenului. După cercetări de peste doi ani, timp în care au fost examinate sute de cazuri, comisia Waren s-a oprit la un număr de câteva zeci de exemple deosebite pe care le-a calificat drept greu de catalogat în categoriile cunoscute.

Una dintre primele relatări de acest gen aparține astronautului Cooper care a recepționat deasupra insulelor Hawai pe o lungime de undă specială un obiect neidentificat și niște convorbiri pe care simultan le-a înregistrat. Obiectul a fost localizat și interceptat și de către stația de control din Perth, Australia.


Filologii care au studiat ulterior banda sonoră au declarat că limba folosită în aceste comunicări nu a putut fi identificată cu niciuna din limbile cunoscute pe pământ. Aceeași situație a fost și în cazul înregistrării realizată de echipajul misiunii Apollo 8 în anul 1968. Când aceștia au raportat apariția unei nave cosmice străine care comunica într-o limbă necunoscută, răspunsul prompt al stației de urmărire NASA a fost edificator de arogant și batjocoritor:…da, da, chiar și Moș Crăciun există cu adevărat.

În 7 iulie 1947, ora 16.00, reporterul Johny McBoyle o anunța telefonic pe operatoarea postului de radio KSWS din Roswell, asupra unui incident care avea să facă ocolul lumii: prăbușirea unei nave extraterestre. McBoyle a dat amănunte despre cele trei creaturi descoperite la bord, două moarte și una grav rănită.

Încercarea operatoarei de a transmite știrea se soldează cu întreruperea bruscă a contactului. Înregistratorul emite: Atenție, Albuquerque, nu transmiteți nimic! McBoyle nu mai reuşeşte să se apropie de locul accidentului. Avioane speciale ale US Air Force transportă totul într-o direcție necunoscută.

Ofițerul din localitate care a ajuns la locul accidentului a recuperat o bucată de metal de o structură și consistență necunoscută. Maleabilitatea era comparabilă cu a unei folii de plastic și care avea calitatea de a avea memorie, oricum ar fi fost pliată, revenea la forma inițială. Pe marginea acesteia se afla o inscripție într-o limbă necunoscută, limbă ale cărei litere semănau cu araba sau chineza. Ofițerul a fost obligat să predea bucata de metal.

Tuturor persoanelor care au venit în contact direct cu aceste evenimente li s-a impus tăcerea. Singura care a făcut niște declarații a fost o soră medicală. Aceasta a descris creaturile ca având o lungime de 1,40 metri, patru degete la mâini, terminate cu un fel de ventuze. Nu prezentau organe sexuale, ombilic și pilozitate. Lipseau gura, dinții și pavilioanele urechilor.

La final, trebuie să punem o întrebare. Dacă fenomenul OZN nu există, dacă viața superinteligentă de pe alte planete este o poveste și dacă omul este singura ființă rațională din univers, pentru care motiv se cheltuiesc, anual, mii de miliarde de dolari pentru cercetarea spațiului cosmic?”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/fenomenul-ozn-intalniri-de-gradul-doi-si-trei
  2. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...