Fenomenul OZN la nivel planetar

Distribuie!

„Potrivit unui raport al Organizației Națiunilor Unite, din anul 1947 până în prezent mai mult de 150 milioane de oameni au fost martori la apariția OZN-urilor. Cel puțin câteva sute de mii de apariții au fost consemnate oficial în ultimii 50 de ani, dar pentru că, în realitate, doar un mic procent din numărul celor care sunt martorii unui asemenea fenomen îl și raportează autorităților, se estimează că numărul total al acestor apariții din ultimii 50 de ani se ridică la câteva milioane.

Conform miilor de mărturii care au fost depuse în ultimii ani de numeroase persoane din întreaga lume, care au filmat sau fotografiat spontan aparițiile strălucitoare și jucăușe ale OZN-urilor, se observă că misteriosul fenomen al obiectelor zburătoare neidentificate a încetat să mai fie un mit și se transformă într-o realitate din ce în ce mai evidentă.


Uneori OZN-uri apar sau dispar ca din senin, căci viteza lor o depășește cu mult pe cea a aparatelor de zbor inventate de oameni. Ele zboară în unghiuri ce sfidează legile fizicii, își modifică forma și culoarea sau se disociază în mai multe componente. OZN-urile apar singure sau grupate în formații, zboară și se aliniază pe cer în diverse moduri care surprind privitorii prin precizia matematică a acestor jocuri aeriene.

Până acum câțiva ani, cele mai multe OZN-uri apăreau în locuri nepopulate și pentru perioade scurte de timp, astfel că nu erau niciodată suficiente ființe umane care să depună mărturie asupra faptului că planeta noastră este, totuși, vizitată de ființe extraterestre din spațiul cosmic, în ciuda declarațiilor mincinoase ale oficialităților.


Dincolo de aceasta, în prezent, datorită „valului“ de apariții ale OZN-urilor deasupra unor zone intens populate de pe Pământ, cum ar fi marile centre turistice sau capitalele lumii, s-ar putea spune că cei care pilotează aceste nave misterioase au într-adevăr intenția de a se face cunoscuți și de a atrage atenția pământenilor.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=11162
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...