Fenomenul OZN: Port-avionul USS Nimitz și aparatul de zbor extraterestru

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Chris Mellon, pilot în armata americană, a relatat despre o întâmplare extraordinară, la care a fost martor împreună cu mai mulți colegi, în timp ce se aflau pe port-avionul USS Nimitz.

Mellon s-a ocupat de securitatea națională a SUA timp de 20 de ani. De curând, el a creat To The Stars Academy a cărui obiectiv este de a face lumină în problema fenomenelor extraterestre.


USS Nimitz este un port-avion care a costat câteva miliarde de dolari și este considerat foarte performant. În timpul unui antrenament, pe radar a apărut un obiect care se îndrepta spre grupul tactic.

Obiectul nu a răspuns apelurilor radio și s-a hotărât să fie lansate 2 avioane F18. Obiectul avea o lungime de 40 de picioare, nu avea aripi, zbura silențios, avea culoarea albă și nu producea gaze de eșapament. Misteriosul obiect s-a apropiat de unul dintre avioane și a început să facă manevre care sfidau legile fizicii.


La un moment dat, obiectul a urcat la o altitudine de 80000 de picioare, după care a executat o cădere liberă, oprindu-se la 50 de picioare deasupra oceanului. La scurt timp, obiectul s-a ridicat și a dispărut. Fotografiile și filmele realizate de piloți au fost predate Pentagonului. Mellon a mai declarat că tehnologia utilizată de misteriosul obiect era excepțională.

Obiectul sfida toate legile fizicii, materia, era dincolo de înțelegerea umană. Mellon susține că ne despart milioane de ani de civilizațiile care au creat astfel de obiecte zburătoare. Paul Davis, unul dintre cercetătorii care a examinat filmările prezentate de piloți a vorbit despre liniștea amenințătoare care trebuie să ne sperie, vis a vis de fenomenul extraterestru.

O tehnologie sofisticată care trece de realitatea în care trăim. În fața unor astfel de imagini, rămâi fără cuvinte, fără explicații și te gândești că suntem niște furnici într-o lume guvernată de elefanți. Legile fizicii care ne guvernează realitatea noastră nu mai sunt valabile în alte dimensiuni ale Universului. Ca să treci într-o altă fază a evoluției trebuie să înțelegi alte legi.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/fenomenul-ozn-port-avionul-uss-nimitz-si-aparatul-de-zbor-extraterestru
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...