„Fețele umane” descoperite la sud de Dunăre – simple formațiuni de piatră sau sculpturi antice?

Distribuie!

Trei formațiuni uriașe din piatră asemănătoare unor fețe umane au fost descoperite anul acesta în sudul Bulgariei, în apropierea orașului Sarnitsa. Fotograful Miroslav Chobanov a descoperit neobișnuitele roci la începutul acestui an, în timp ce lucra la o serie de fotoreportaje despre Munții Rodopi, zonă cunoscută atât pentru peisajele sale naturale magice cât și pentru multele situri arheologice.

feteumane1-620x264

Potrivit acestora, formațiunile nu sunt unele în totalitate naturale:„Desigur, natura poate modela asemenea peisaje, însă aici este cu siguranță și o mănă umană. Natura poate fi înșelătoare , dar aici activitatea umană este evidentă . De fapt, cele două au fost combinate. În Munții Rodopi de Est cele mai multe peșteri sunt de fapt făcute de om, deci capacitatea de a modela piatra nu le era străină acelor locuitori”,a explicat Ana Raduncheva.”[1]


SURSE

  1. http://www.cunoastelumea.ro/fetele-umane-descoperite-la-sud-de-dunare-simple-formatiuni-de-piatra-sau-sculpturi-antice/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...