• Fără categorie

Fetiţă de doi ani găsită moartă la două zile după vaccinare

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Gigi Brown, o fetiţă adorabilă, cu păr cârlionţat, în vârstă de doi ani, din Worcester, Massachusetts, a fost găsită în dimineaţa zilei de 29 septembrie 2015 moartă, lângă frăţiorul ei. Cu o seară înainte, când mama o pusese la culcare, fetiţa părea bine.

Într-o înregistrare difuzată în cadrul ştirilor de canalul de televiziune Channel 7, Worchester, Massachusetts, membrii familiei, îndureraţi, au povestit cât de vivace era copilul şi au menţionat că fetiţa fusese vaccinată cu două zile înainte de decesul ei brusc.

Un prieten de familie care se afla în vizită în acea dimineață a încercat să o resusciteze pe micuța Gigi, însă dinții săi erau atât de încleștați încât nu a putut să-i deschidă gura. Ambulanța a dus copilul la spital unde s-a constatat decesul.Vecinii au povestit că fetița era veselă și nu avusese probleme de sănătate până atunci. „Era o fetiță normală, sănătoasă, frumoasă, alegând de colo colo, numai zâmbete, cu piciorușe dolofane.

Micuța fusese la medicul pediatru doar cu câteva zile înainte. „A fost examinată și i s-a făcut un vaccin, și a făcut apoi puțină febră”, a declarat Elizabeth French, mătușa lui Gigi, pentru reporterii canalului de știri Fox25. Dar doctorul a fost consultat cu privire la febră și cum să fie tratată, precizează ea. Fetița părea să fie bine, era veselă și s-a jucat tot weekendul.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a investiga moartea subită a fetiței.


Printre efectele secundare ale vaccinurilor se numără și decesul, despre aceasta însă companiile farmaceutice păstrează o tăcere „de mormânt”.

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9574

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...