Fetiţă de doi ani găsită moartă la două zile după vaccinare

by Gigi Brown, o fetiţă adorabilă, cu păr cârlionţat, în vârstă de doi ani, din Worcester, Massachusetts, a fost găsită în dimineaţa zilei de 29 septembrie 2015 moartă, lângă frăţiorul ei. Cu o seară înainte, când mama o pusese la culcare, fetiţa părea bine. Într-o înregistrare difuzată în cadrul ştirilor […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Gigi Brown, o fetiţă adorabilă, cu păr cârlionţat, în vârstă de doi ani, din Worcester, Massachusetts, a fost găsită în dimineaţa zilei de 29 septembrie 2015 moartă, lângă frăţiorul ei. Cu o seară înainte, când mama o pusese la culcare, fetiţa părea bine.

Într-o înregistrare difuzată în cadrul ştirilor de canalul de televiziune Channel 7, Worchester, Massachusetts, membrii familiei, îndureraţi, au povestit cât de vivace era copilul şi au menţionat că fetiţa fusese vaccinată cu două zile înainte de decesul ei brusc.
Un prieten de familie care se afla în vizită în acea dimineață a încercat să o resusciteze pe micuța Gigi, însă dinții săi erau atât de încleștați încât nu a putut să-i deschidă gura. Ambulanța a dus copilul la spital unde s-a constatat decesul.Vecinii au povestit că fetița era veselă și nu avusese probleme de sănătate până atunci. „Era o fetiță normală, sănătoasă, frumoasă, alegând de colo colo, numai zâmbete, cu piciorușe dolofane.

Micuța fusese la medicul pediatru doar cu câteva zile înainte. „A fost examinată și i s-a făcut un vaccin, și a făcut apoi puțină febră”, a declarat Elizabeth French, mătușa lui Gigi, pentru reporterii canalului de știri Fox25. Dar doctorul a fost consultat cu privire la febră și cum să fie tratată, precizează ea. Fetița părea să fie bine, era veselă și s-a jucat tot weekendul.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a investiga moartea subită a fetiței.

Printre efectele secundare ale vaccinurilor se numără și decesul, despre aceasta însă companiile farmaceutice păstrează o tăcere „de mormânt”.

SURSE


  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9574

Citiți și...

Zapada toxica si zapada artificiala - dovada ca "darele morti" (Chemtrails) lasate in mod intentionat de avioane sint foarte toxice! Intreaga lume este poluata de avioane care pulverizeaza in atmosfera substante chimice! In SUA unele persoane au fost arestate dupa aceste dezvaluiri! Zapada cazuta in Romania este toxica!
Becurile "ecologice" cu mercur sunt extrem de periculoase pentru sanatatea oamenilor din cauza radiatiilor UV ! Acestea sunt impuse cu viclenie de catre UE !
Institutul Rockefeller pentru Cercetări Medicale
"Ești medic de-ți dai cu părerea despre vaccinuri?"
Producătorul Nurofen a fost amendat cu 6 milioane de dolari, în Australia
Dispusă să-și piardă locul de muncă, o infirmieră din Italia s-a prefăcut că vaccinează 550 de copii. Ce a speriat-o la acele vaccinuri?
Au sinucis-o și pe Claire Séverac, autoarea best-seller-urilor „Conspirația mondială împotriva sănătății” și „Războiul secret împotriva popoarelor”
Dr. Jacob Puliyel – Cum se mușamalizează decesele asociate cu vaccinarea
Angajații Agenției Europene pentru Medicamente sunt dispuși mai degrabă să demisioneze decât să se mute cu serviciul în București
O a doua mamă din Detroit respinge hotărârea de vaccinare a tribunalului la cererea tatălui
Vaccinurile grupului francez Sanofi, anchetate de autoritățile din Filipine. Campania de vaccinare împotriva febrei dengue, aplicată pe 730.000 de copii, a fost stopată: „Ne pregătim pentru cel mai rău scenariu”
Franța a extins lista de vaccinuri obligatorii pentru copiii sub doi ani - de la 3 la 11
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro