Fidel Castro, 11 septembrie 2007: “SUA au înșelat lumea în legătură cu 11 septembrie”

by “Fidel Castro a acuzat marti Washingtonul ca a inselat lumea si ca a ascuns adevarul in legatura cu “ceea ce s-a intamplat cu adevarat” in timpul atentatelor din 11 septembrie, intr-un articol publicat cu ocazia celei de a sasea comemorari a tragediei, transmite AFP. “Astazi (marti – n.red.) se […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Fidel Castro a acuzat marti Washingtonul ca a inselat lumea si ca a ascuns adevarul in legatura cu “ceea ce s-a intamplat cu adevarat” in timpul atentatelor din 11 septembrie, intr-un articol publicat cu ocazia celei de a sasea comemorari a tragediei, transmite AFP.

“Astazi (marti – n.red.) se implinesc sase ani lungi de la acest episod dureros. Am aflat ca a existat o dezinformare deliberata. Cel mai dramatic este, fara indoiala ca nu vom sti niciodata ceea ce s-a intamplat cu adevarat”, considera Castro.


Sub titlul “Imperiul si Minciuna”, el prezinta o serie de informatii care, din punctul sau de vedere, infirma versiunea americana a evenimentelor – in special atacul vizand Pentagonul. “Am fost mintiti, ca toti locuitorii planetei”, a spus el.

“Studiind impactul unor avioane, similare celor care au intrat in Turnurile Gemene, care s-au prabusit accidental in zone dens populate, se desprinde concluzia ca nu un avion s-a prabusit peste Pentagon”, a spus Castro, citat de Reuters. “Numai un proiectil ar fi putut provoca gaura rotunda care ar fi fost facuta de avion”, a adaugat el.


Potrivit AFP, Fidel Castro subliniaza si ca nimeni nu a spus ca, in ziua atentatelor, “in subsolul Turnurilor Gemene se aflau depozitate aproximativ 200 de tone de aur si ca a fost dat ordinul de a deschide focul asupra oricui incearca sa intre cu forta”.

Articolul presedintelui intervine in conditiile in care autoritatile cubaneze au hotarat ca postul national de televiziune sa difuzeze luni seara un documentar care se concentreaua pe “teoriile unui complot” american in 11 septembrie 2001, in special pe cea a jurnalistului francez Thierry Messian, care neaga atacul vizand Pentagonul.

Castro a amintit ca Havana a oferit Washingtonului ajutor medical dupa atentate si ca, anterior, Cuba il avertizase pe presedintele Ronald Reagan in legatura cu pregatirea unui atentat.

In replica, Washingtonul a “elaborat sute de planuri pentru a-l elimina”, se plange presedintele cubanez.”[1]

SURSE

  1. http://m.ziare.com/international/fidel-castro-sua-au-inselat-lumea-in-legatura-cu-11-septembrie-130407-font1
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Asasinarea lui Boris Nemtov, critic al lui Putin, a fost facuta de catre CIA pentru a avea motiv sa acuze Rusia ! Asta o spune si fostul sef al Trezoreriei SUA, Paul Craig Roberts !
Parlamentul European cere ca acuzațiile împotriva lui Edward Snowden să fie anulate
Un raport independent recent dezvăluie cifrele dezastrului din Norvegia: 76% dintre copiii internați de Barnevernet au dezvoltat deja probleme psihice
Dictatura UE: Guvernul Marii Britanii nu poate declanșa Brexit fără aprobarea Parlamentului
Chelsea Manning, fost militar american, care a furnizat către Wikileaks peste 700.000 de documente clasificate, va fi eliberat
Putin califică atacul SUA asupra Siriei drept agresiune asupra unui stat suveran
Iranul deține probe care demonstrează că SUA susține Statul Islamic
Rusia acuză SUA că "mimează" lupta împotriva Stat Islamic în Irak şi Siria. SUA îi protejează pe teroriștii ISIS, deoarece SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011) cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
George Soros face o infuzie de 18 miliarde de dolari în Fundația pentru o Societate Deschisă, cu prezență în 40 de țări. În România, FSD a fuzionat cu Fundația Serendinno, condusă de Mircea Vasilescu
Miliardarul Soros finanţează în Marea Britanie o campanie anti-Brexit
Comunismul face ravagii în Vest! Ecologiștii cer confiscarea proprietăților pentru a le pune la dispoziția imigranților!
Comisia Trilaterală controlează din umbră economia mondială
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro