„Ființe de Lumină” – un fenomen non-fizic

Distribuie!

„Pe toate meridianele mapamondului s-au răspândit, aidoma unei pandemii, imagini fotografice reprezentând „fiinţe de lumină”, realizate de fotografi amatori sau profesionişti. Lucrurile tind să scape de sub control  odată cu intrarea în joc a oamenilor de ştiinţă, ce s-au apucat să studieze fenomenul.

Concluziile savanţilor au fost materializate în cartea The Orb Project, publicată de Miceai Ledwith, fost preşedinte al Maynooth College din Irlanda şi Klaus Heinemann, profesor la Stanfortd University din California şi fizician la NASA. Autorii au intenţionat să clarifice fenomenul „fiinţelor inteligente din invizibil”, supunând fotografiile unei analize ştiinţifice riguroase. În final, Miceai Ledwith şi Klaus Heinemann au ajuns la concluzia că pe imagini fotografice sunt redate fiinţe inteligente, ale căror corpuri sunt făcute din materii invizibile.


În cadrul unui interviu publicat în The Sitnday Times Magazine, Klaus Heinemann tranşează doct problema „fiinţelor de lumină”: „Teoria mea de lucru este că aceste orbs sunt emanaţii ale fiinţelor spirituale.

header

Întodeauna a existat o amplă evidenţă faptică privind exitenţa lumii spirituale şi a supravieţuirii conştiinţei după moarte; dar acum, datorită tehnicii digitale, credem în această extistenţă, fiindcă o vedem. Entităţile orbs nu sunt fizice, cu toate că sunt reale, dar acest fenomen poate fi detectat prin mijloace fizice.””[1]


SURSE

  1. http://jurnalparanormal.ro/content/%E2%80%9Efiin%C5%A3e-de-lumin%C4%83%E2%80%9D-un-fenomen-non-fizic

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...