Filantropia lui Rockefeller este control social

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Rockefeller și alte elite folosesc filantropia ca instrument pentru controlul maselor. E inginerie socială căreia i s-a dat „un luciu frumos” de relaţii publice. Un prânz gratuit nu este cu adevărat gratuit, indiferent dacă este oferit din fonduri private (Rockefeller) sau publice/guvernamentale (medicina socializată – Obama), deoarece chiar dacă obțineți ceva fără niciun cost, vi se cere să renunțați la datele și intimitatea voastră. Vor să fiţi dependenţi de sistemul lor și apoi, odată ce veţi fi prinşi, vă vor face să plătiţi şi vor recupera ce au investit.

Actualul sistem de sănătate, extrem de profitabil, este un sistem criminal.
În anul 2000, Dr. Barbara Starfield a publicat un raport care arată că în SUA au fost anual 225.000 de decese provocate de medicii alopați. Acest număr se referă doar la „decesele directe”; atunci când este introdus factorul „decese indirecte”, așa cum a făcut Dr. Gary Null în 2011, în raportul său „Moartea prin medicină” cifra este de 784.000 pe an! Asta înseamnă 7,8 milioane de oameni morți din cauza medicinei occidentale la fiecare 10 ani! Dr. Null a concluzionat: „Este evident că sistemul medical american este principala cauză de deces și de boală, în Statele Unite…”


Ori de câte ori o mulțime de oameni mor într-un atac înscenat de tip ,,steag fals” (cum ar fi cele 3.000 de persoane de pe 9/11) sau dacă în jur de 50 de persoane mor ca urmare a unui atac armat organizat prin control mental aflăm totul în mass-media. Cu toate acestea, între 616 și 2.147 de americani mor în fiecare zi din cauza medicinei occidentale a lui Rockefeller și nu se spune mai nimic!”[1]

SURSE


  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8894
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...