Filmele Horror – o adevarata problema pentru sanatatea mintala a oamenilor! Iluminatii promoveaza filmele horror pentru a alimenta rautatea si sadismul din fiinta umana, pentru a-i putea controla usor pe acesti oameni!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Am ajuns la o adevarata problema a societatii noastre contemporane si anume filmele horror. Filmele horror, reprezinta modul clar si precis prin care iluminatii doresc sa distruga structura luminoasa a fiintei umane, dezaxand-o si orientand-o spre alte cutume unde violenta, spaima, frica si ura „este ceva normal”. Daca priviti cu atentie rata uriasa a violentei in randul societatii noastre si va intrebati „de ce?”, reflectati mai bine, ce fac tinerii sau copii dvs. de ajung in aceasta situatie?

Am vazut multi psihologi care la unison se intreaba: „de unde atata violenta printre tineri?”, in scoli, baruri, pe strada, insa putini oameni au sarit sa condamne aceste dejectii ale societatii care sint filmele horror, alaturi de jocurile video unde violenta e la ea acasa combinata cu tutun si alcool, de unde rezulta astfel un scenariu socant.


Halloween-ul este „cireasa de pe tort” sau varful aisbergului pentru negativismul promovat de iluminatii. Eu am scris despre Halloween cat de periculos este acesta la adresa oamenilor, in special la adresa tinerilor care foarte rapid pot ceda in fata acestor tentatii si pot fi manipulati. Mai multe am scris aici -> http://www.fara-secrete.ro/halloween-ul-sarbatoarea-satanista-care-a-manipulat-mintile-oamenilor.

Am cautat si eu de curiozitate pe google, sa vad daca exista articole in Romania, despre impactul negativ al filmelor horror, dar vad ca nu exista. Nu cred ca mai este nevoie sa va intreb „de ce nu exista?”, pentru ca raspunsul e mai mult decat evident. In schimb am cautat in engleza, insa treaba sta cu totul diferit caci strainii, americanii, englezii, reactioneaza foarte dur, in termeni psihologici demonstrant problema acestor filme. Asta ca sa nu credeti ca americanii sau englezii sint plini de prosti, nu, exista si la ei ca si peste tot o elita pozitiva care incearca sa arate adevarul oamenilor.


Intr-un articol publicat pe site-ul lifestyle.iloveindia.com[1] se expun si punctele pe care le afecteaza uitatul la filme horror. Evident ca o parte mare dintre oameni au o atractie subtila fata de aceste filme, ceea ce ii poate transforma in criminalii de maine, dar nu mai bine taiem raul din radacina invatand parintii lor sa-i priveasca de aceste filme? Este si asta o solutie…

O alta mica parte de oameni, daca sint pusi in fata unor filme horror, ei vor refuza sa se uite invocand lipsa de placere pe care acestea le-o provoaca, sila, spaima, iar asta nu pot sa spun decat ca este un lucru bun. In acest caz, femeile conduc detasat cand este vorba de „persoane ce nu se uita la filme horror”, lucru ce este evident bine.

Cateva efecte psihologice care le provoaca filmele horror:

1. Anexietatea

Efectul vizibil ce il produc filmele horror, atat copiilor cat si adultilor este anexietatea. Aceasta continua sa ramana prezenta in subconstientul, atat al copiilor cat si al adultilor. Nu va imaginati ca un om daca este adult, nu poate fi manipulat. Sint copii mai inteligenti decat adulti, deci sintagma „a fi adult”, nu inseamna intotdeauna ca acea persoana este si inteligenta sau ca i se poate da o responsabilitate.

2. Insomnia

Vorbeam mai sus de persoanele, de sex feminin, ce refuza sa se uite la asa ceva, putine dintre ele, dar spuneam ca ele conduc pe barbati in cazul acestor pozitii contrare. Un efect vizibil este in acest caz insomnia, care se instaleaza in psihicul uman, in functie de cat de puternic este acesta. Sint persoane care nu sint afectate, dar acestea sint rare si sint caracterizate printr-o minte puternica asa zisa „minte de fier” sau „nervi de otel”, dar de cele mai multe ori persoanele au cosmaruri din cauza asta.

3. Frica

Sentimentul ce il produc filmele horror, majoritatii oamenilor este acela de FRICA, pentru ca numai prin frica poti compartimenta mintea umana, producand acel Sindrom al Personalitatilor Multiple, prin care ii poti controla foarte repede. Mai exact, o persoana daca este tinuta in frica, creierul pentru a se autoproteja, se imparte in anumite compartimente, asemeni unui fagure de miere, iar fiecare compartiment inseamna personalitatea acelui om, iar prin anumiti stimuli (o intepatura, un pocnet din degete, un sunet etc.) un om poate fi setat pe o anumita personalitate sau alta. Adica un om poate fi facut la comanda bland sau agresiv prin acesti stimuli. Asta inseamna Sindromul Personalitatilor Multiple. Un om care nu se uita la filme horror, se poate duce singur intr-o padure noaptea, fara probleme, pe cand o persoana ce se uita la filme horror NU.

4. Fobie

Psihologii si psihiatrii au observat ca fanii filmelor horror dezvolta o anumita fobie fata de animale, dar si fata de oameni. Va dati seama cat de rau au putut fi afectati. Exista cazuri cand parinti au fost ucisi cu zeci de lovituri de cutit, doar pentru ca au incercat sa faca ceva prin care a suparat o persoana ce se uita la un astfel de film (exemplu: sa-i stinga televizorul). De aici aceste persoane pot dezvolta o frica fata de: apa, foc, reptile (serpi), mamifere etc.

5. Trauma mentala

Tot ce ati vazut in cadrul celor patru puncte exprimate, reprezinta traume, care deregleaza si dezaxeaza psihicul, de unde si vorba „esti dezaxat mintal”. Unele persoane pot dezvolta o trauma psihica in urma vederii acestor imagini de groaza. Tulburarile de stres, post-traumatic sint foarte dese in cazul acestor persoane care se uita la filme horror. Fanii filmelor de groaza, ajung la un moment dat sa nu mai faca distinctia intre ce au vazut in filme si realitate ajungand sa traiasca intr-o iluzie mentala prin care pot pune in pericol viata altor persoane, caci pot devenii criminali, dar si viata lor, se pot sinucide, de exemplu.

6. Modificari comportamentale

Oamenii care se uita la filme horror, ajung sa-si insuseasca in cadrul comportamentului lor acte de violenta, exact asa cum au vazut in film. Printre cele mai oribile crime sint realizate de tot felul de tineri, dar si adulti care au fost fani ai acestor filme. Ei, ajung astfel sa creada ca violenta este singurul mod prin care pot sa rezolve o problema (exemplu: m-a suparat si-l voi impusca).

7. Obsesia pentru lucruri infricosatoare

Obsesia este un efect vizibil care apare in mod constant la copii ce sint lasati sa priveasca filme horror, pentru ca acestia pe langa laturile negative ce si le vor dezvolta, acestia vor avea si o obsesie pentru a vorbi prietenilor lor despre filmele horror. Vor incerca sa se deghizeze in ucigasi, vor incerca sa-si sperie prietenii cu cutite, se vor imbraca ca atare sa semene precum un zombie sau vampir (reptilian). Asta este un efect vizibil care apare la tineri, evident si la adulti[2].

8. Usor de speriat (fricos ca un iepure)

Persoanele ce se uita la filme horror vor dezvolta o problema psihologica foarte grava si anume frica. Daca la punctul 4 vorbeam de o fobie fata de anumite fiinte, acum vorbim de o stare emotionala precara, ajungand sa se sperie si de umbra lor si nu este doar o expresie, ci un adevar.

SURSE

1. http://lifestyle.iloveindia.com/lounge/effects-of-watching-horror-movies-4315.html

2. http://mmfnp.org/2013/07/the-effects-of-horror-movies-and-children/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...