Filmele și expozițiile cu tematică LGBT interzise în capitala Turciei

Distribuie!by “Lovitură pentru homosexuali: Filmele și expozițiile cu tematică LGBT, interzise în capitala Turciei Autoritățile de la Ankara au interzis proiecțiile publice de filme și expozițiile cu tematică lesbiană, gay, bisexuală și transgender (LGBT), invocând sensibilitățile publicului, potrivit biroului guvernatorului capitalei Turciei. „Începând cu 18 noiembrie 2017, având în vedere […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Lovitură pentru homosexuali: Filmele și expozițiile cu tematică LGBT, interzise în capitala Turciei

Autoritățile de la Ankara au interzis proiecțiile publice de filme și expozițiile cu tematică lesbiană, gay, bisexuală și transgender (LGBT), invocând sensibilitățile publicului, potrivit biroului guvernatorului capitalei Turciei.
„Începând cu 18 noiembrie 2017, având în vedere sensibilitățile comunității noastre, orice eveniment LGBT… cum ar fi cinema, teatru, discuții, interviuri, expoziții sunt interzise, până la noi ordine, în provincia noastră, în scopul asigurării păcii și securității”, se precizează într-un comunicat din partea biroului guvernatorului.
Miercuri, autoritățile de la Ankara au interzis un festival de film german cu tematică gay, cu doar o zi înainte de data de începere, invocând siguranța publică și riscul de atacuri teroriste, scrie Agerpres.
Două parade gay anuale au fost interzise în Istanbul în ultimii doi ani. Spre deosebire de multe alte țări musulmane, homosexualitatea nu este o infracțiune în Turcia.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Lovitura-pentru-homosexuali-Filmele-si-expozitiile-cu-tematica-LGBT-interzise-in-capitala-Turciei-147581#.WhF-JHQQ0o0.facebook
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.