Filmul asasinarii lui Kim Jong-un – un pretext al SUA pentru a se razboi cu Coreea de Nord ! SUA si Obama sunt acuzati de terorism de catre Coreea de Nord !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa Rusia si alte state „nedemocratice”, SUA, in cautarea unor metode de a le „democratiza”, a inceput sa se ia de Coreea de Nord, respectiv de liderul Kim Jong-un, prin promovarea si difuzarea unui film de „comedie”, unde se pune la punct asasinarea lui Kim Jong-un.

OBAMA-KIM-JUNG-UN-NORTH-KOREA-WAR-WORLD-NUKE-NUCLEAR

Sa citim putin din presa oficiala a Iluminatilor, MediaFax.ro:


„Scandalul creat în jurul comediei hollywoodiene despre liderul nord-coreean Kim Jong-Un este deja unul global, iar postul de televiziune CNN încearcă să explice de ce o simplă comedie a creat astfel de reacţii, iar consecinţele acestor neînţelegeri ar putea fi chiar serioase.

Comedia „The Interview”, în care actorii Seth Rogen şi James Franco joacă rolurile a doi jurnalişti de televiziune însărcinaţi de CIA cu asasinarea lui Kim Jong-Un – interpretat de actorul americano-coreean Randall Park -, după un interviu cu acesta la Phenian, a generat reacţii vehemente din partea autorităţilor nord-coreene încă din luna iunie a acestui an.

Regimul comunist de la Phenian a văzut în acest film un „act de terorism” şi a promis „represalii nemiloase”, iar un purtător de cuvânt al diplomaţiei nord-coreene i-a catalogat drept „gangsteri” pe producătorii şi regizorul filmului şi a cerut cenzurarea acestuia.

Potrivit CNN, reacţiile nord-coreenilor au fost atât de vehemente, deoarece în această ţară „să râzi de Kim Jong-un înseamnă un drum către moarte”.

Potrivit jurnalistei Kyung Lah, nord-coreenii sunt „distraţi” la singurul post de televiziune din ţară cu desene animate în care Statele Unite sunt atacate, cu dansuri şi cântece dedicate liderului suprem sau cu muzică tradiţională, pe lângă „invazia” de ştiri despre faptele generoase ale lui Kim Jong-un sau despre dragostea lui pentru poporul său.

Jurnalista a reuşit să discute cu un fost colaborator al regimului de la Phenian, care a explicat că viaţa unui comediant nu este uşoară în această ţară:

„Nu aş fi îndrăznit niciodată să fac vreo glumă despre Kim Jong-un. Asta ar fi însemnat un drum către moarte. Dintre scriitori, cei care sunt cel mai des trimişi la închisoare sunt cei care scriu comedie. O glumă exagerată poate însemna închisoare pentru tine şi, de cele mai multe ori, pentru toţi membrii familiei tale”, a declarat Kim Seong-Min, care este moderatorul unui post de radio clandestin ce militează pentru eliberarea Coreei de Nord, dar care în trecut a colaborat cu armata nord-coreeană.

Acesta susţine că în Coreea de Nord glumele nu au scopul de a-i face pe oameni să râdă, ci de a le întări loialitate faţă de liderul ţării.

Este evident, astfel, de ce comedia „The Interview” a generat o astfel de reacţie din partea nord-coreenilor, susţine CNN.

La începutul lunii decembrie, un grup care se autointitulează Guardians of Peace (GOP) a revendicat un atac informatic asupra studiourilor de film Sony Pictures, cerând retragerea peliculei satirice despre dictatorul nord-coreean Kim Jong-un. „Opriţi imediat difuzarea filmului despre terorism care poate distruge pacea regională şi poate declanşa un război”, era mesajul piraţilor cibernetici scris în limba engleză, dar cu greşeli gramaticale.

Atacul informatic s-a tradus prin publicarea ilegală pe internet a cinci filme ale Sony Pictures şi prin furtul de date personale, printre care se află adresele şi numărul asigurării sociale a 47.000 de angajaţi şi colaboratori ai Sony Pictures.

Ulterior, compania Sony Pictures a anunţat că a anulat lansarea filmului, care ar fi trebuit să aibă loc de Crăciun, însă după reacţiile preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, cei de la Sony s-au răzgândit şi au anunţat că filmul va fi prezentat în 300 de cinematografe din ţară.

În 2004, Hollywoodul a ironizat regimul nord-coreean în comedia satirică „Team America”, în care tatăl lui Kim Jong-Un, Kim Jong-Il, era descris ca un despot izolat şi inhibat.

În trailerul filmului „The Interview”, un agent al CIA pretinde că această ţară asiatică este „cea mai periculoasă din lume” şi explică personajelor interpretate de James Franco şi Seth Rogen cultul personalităţii întreţinut de dinastia Kim în Coreea de Nord.

„Poporul lui Kim Jong-Un crede tot ce el îi spune, inclusiv faptul că el poate să vorbească cu delfinii, că nu urinează şi nu defechează”, spune acel agent.”[1]

SUA cauta tot felul de pretexte pentru a crea stari conflictuale !

In istoria ei, criminala si insangerata, SUA, de la Primul Razboi Mondial, trecand prin cel de-al Doilea Razboi Mondial, continuand cu cel din Vietnam, Irak, Afganistan, Siria, Libia, Kosovo si Ucraina, au incercat sa provoace diverse state la razboi, prin tot felul de astfel de pretexte.


De asemeni, SUA, a fost tot cea care, asa cum spunea si fostul sef al FBI-ului, Ted Gunderson, „a pus la punct atentate sub Drapel Fals impotriva propriului popor”, iar aici putem sa amintim Oklahoma City, WTC, Pentagon si multe altele. Din toate aceste mizerii promovate de SUA, in final, tot SUA va iesi zdruncinata.

Tot din MediaFax aflam ca, Coreea de Nord, dupa ce a reactionat dur la filmul (declaratie de razboi) difuzat de SUA, a si fost deconectata de la Internetul Global al Iluminatilor:

„Coreea de Nord a fost victima unei noi opriri a Internetului, timp de cel puţin două ore, sâmbătă, a anunţat agenţia China Nouă, după ce Phenianul a acuzat Washingtonul că s-a aflat la originea unor probleme similare la începutul săptămânii, relatează AFP.

„La ora 19.30, ora Phenianului (12.30, ora României), Internetul şi reţeaua 3G a Coreei de Nord au fost paralizate, iar situaţia nu revenise la normal la ora (locală) 21.30 (14.30, ora României)”, scria agenţia chineză de presă de stat.

Jurnaliştii de la China Nouă din Coreea de Nord au constatat că Internetul a fost „foarte instabil” sâmbătă toată ziua.

Firma americană de securitate cibernetică Dyn Research a anunţat la rândul ei, într-un mesaj postat pe Twitter, că ţara s-a confruntat sâmbătă cu „o întrerupere a Internetului la scara ţării”.

Coreea de Nord a fost total deconectată de la reţeaua mondială timp de nouă ore, luni, la câteva zile după ce a fost acuzată de către Statele Unite că se află în spatele unui vast atac informatic împotriva companiei Sony Pictures.

Acest incident a determinar Sony să anuleze lansarea în cinematografe a filmului „The Interview” (Interviul care ucide!), o parodie a unei tentative de asasinare a liderului nord-coreean Kim Jong-un.

Coreea de Nord a fost privată din nou, marţi, dar pentru o perioadă mai scurtă, de conexiune la Internet.

Cele patru reţele nord-coreene se conectează toate prin intermediul gigantului chinez de telecomunicaţii Unicom.”[2]

Bazele Comunismului din Coreea de Nord au fost puse tot de aceeasi indivizi, care astazi se straduiesc sa-l inlocuiasca. Coreea de Nord a fost administrata de catre comunistii evrei ai URSS, insa, cand dupa 1989, Iluminati au luat decizia de a demola Comunismul, unele state n-au vrut sa renunte la comunism, iar „democratia” SUA, cea care a ajutat la impunerea acestor ideologii, incerca si astazi tot felul de tertipuri sa demoleze ultimele firimituri ale comunismului evreiesc.

De ce ? Comunismul evreiesc a fost un experiment pentru a observa cum se comporta oamenii, insa unii dictatori, precum Ceausescu, au inceput sa aiba alte viziuni total contrare ideologiei centrale, asadar, Iluminatii au luat decizia de a demola aceasta doctrina. Asa cum spune si Carroll Quigley, ideologul lui Bil Clinton, in cartea sa „Tragedie si Speranta” (Tragedy and Hope)[3], „mesele rotunde anglo-americane au sustinut implementarea tuturor regimurilor dictatoriale de pe Planeta”.

SURSE

1. http://www.mediafax.ro/externe/scandalul-comediei-despre-asasinarea-liderului-nord-coreean-sa-razi-de-kim-jong-un-inseamna-un-drum-catre-moarte-video-13738153

2. http://www.mediafax.ro/externe/internetul-coreei-de-nord-deconectat-din-nou-timp-de-cel-putin-doua-ore-de-la-reteaua-mondiala-13740278

3. Carroll Quigley, in cartea sa „Tragedie si Speranta” (Tragedy and Hope

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...