Florin Bădiță, omul fără pantaloni din metroul bucureștean, nominalizat de Euronews pentru titlul de „Personalitatea europeană a anului”. Primarul musulman al Londrei, Sadiq Khan, ar putea fi „Liderul european al anului”

Distribuie!by “Florin Bădiță, fondatorul grupului Corupția ucide a fost nominalizat de Euronews,pentru câștigarea titlului de „Personalitatea europeană a anului” la ediția din acest an a European Leadership Awards, informează site-ul News.ro Premiile European Leadership au fost înființate de Euronews în parteneriat cu European Business Summit și Qualifio și recompensează personalități de […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Florin Bădiță, fondatorul grupului Corupția ucide a fost nominalizat de Euronews,pentru câștigarea titlului de „Personalitatea europeană a anului” la ediția din acest an a European Leadership Awards, informează site-ul News.ro

Premiile European Leadership au fost înființate de Euronews în parteneriat cu European Business Summit și Qualifio și recompensează personalități de succes în business, politică și inovare.
Nominalizații inițiali sunt anunțați de echipa editorială a Euronews și de European Business Summit. Apoi, timp de două săptămâni, începând din 15 martie, utilizatorii de internet își pot vota favoriții. Astfel, va fi creată o listă scurtă de trei candidați pe fiecare categorie. Această listă scurtă va fi prezentată unui juriu de experți, ale căror nume vor fi dezvăluite curând.
Câștigătorii vor fi premiați pe 22 mai, la o ceremonie care va avea loc în Bruxelles. Evenimentul va fi transmis în direct de Euronews și de site-ul euronews.com.
„Românul Florin Bădiță a fondat Corupția ucide, un grup civic care luptă împotriva corupției, în urma incendiului din 2015 la clubul de noapte Colectiv, în care au murit 64 de persoane. Campania tânărului în vârstă de 29 de ani a ajutat să pună capăt la decriminalizarea cazurilor de corupție din România, cu daune totale de mai puțin de 45.000 de euro și a descoperit mai multe cazuri de fraudă. În acest an, el a fost numit în lista Forbes 30 Under 30 Europe, Law and Policy”, este descrierea ce apare în dreptul lui Florin Bădiță pe site-ul euronews.com, unde se desfășoară votul.
Acesta este nominalizat la categoria „Personalitatea europeană a anului” alături de actrița Emma Watson, antreprenorul Xavier Niel, omul de afaceri miliardar Mohed Altrad, modelul Edie Campbell, astronomul Michaël Gillon, avocata Marcia Willis Stewart, activistul András Fekete-Gyor și politiciana Barbara Nowacka.
Florin Bădiță este cunoscut opiniei publice după ce în 2015 a făcut publică o listă de siteuri incomode pentru discursul mainstream, despre care ActiveNews a scris aici. În zelul său, acesta a expus și datele personale ale celor care dețin acele siteuri, încălcând legea 677/2001 privind datele cu caracter personal.
Ulterior, acesta a șters datele, dar imaginile au rămas.
Acesta și-a trecut în CV urmarea unor cursuri la o facultate privată din București, neabsolvită, dar și a unor cursuri obscure de pe internet, despre care a spus că sunt universități!
Un alt proiect al său a fost participarea la un „performance artistic” în care rolul său a fost acela de a se lovi cu o carte în cap, în continuu câteva minute.
De asemenea, Florin Bădiță este organizatorul „Zilei fără pantaloni” la metroul bucureștean, eveniment obscur din peisajul Capitalei României.
Bădiță este un inamic asumat al mesajului Biblic.
Florin Bădiță nu a avut un job constant, fiind neclar modul în care își finanțează activitățile.
Euronews este un conglomerat media cu sediul la Lyon. Acționarul majoritar este egipteanul Naguib Sawiris, unul dintre susținătorii „Revoluției” din 2011 din Egipt.  Sawiris este adeptul stângii americane, fiind unul dintre fondatorii Partidului Egiptenilor Liberi, care propovăduiește secularismul și valorile liberale.
NBCUniversal este al doilea acționar al stației, cu 25%. NBC s-a poziționat vehement împotriva actualului președinte american, Donald Trump, fiind o stație asumat progresistă.
De altfel, majoritatea candidaților selectați de Euronews au în comun susținerea pentru migrație, cenzurarea internetului pe motiv de „hate speech”, activismul pro LGBT și/sau lupta împotriva corupției.. Spre exemplu, la capitolul lideri europeni, îi găsim pe Sadiq Khan, primarul Londrei, Angela Merkel și Emmanuel Macron.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/stiri-social/Florin-Badita-omul-fara-pantaloni-din-metroul-bucurestean-nominalizat-de-Euronews-pentru-titlul-de-%E2%80%9EPersonalitatea-europeana-a-anului-.-Primarul-musulman-al-Londrei-Sadiq-Khan-ar-putea-fi-%E2%80%9ELiderul-european-al-anului-149846
  2. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Austria exercită presiuni la București pentru schimbarea legii gazelor din Marea Neagră
Dan Tăpălagă și Cristian Pantazi - propagandiștii globaliști
Pact pentru autonomia "Ținutului Secuiesc", semnat de cele trei formațiuni maghiare din România! Toți cei care promovează autonomia "Ținutului Secuiesc" trebuie expulzați din România! Promovarea autonomiei "Ținutului Secuiesc" reprezintă o amenințare la adresa Securității Naționale a României!
Tocmai la Sibiu, Mihai Poliţeanu a strâns peste 100 de sorosişti de tip #Rezist
Cum își hăituiește Vodafone un client din România. Ce a decis Oficiul pentru Protecția Consumatorilor în acest caz
Lista băncilor care nu au plătit impozit pe profit în România, în perioada 2011-2016
Americanii se luptă cu oile de la Deveselu care „subminează cerințele de securitate”
Globaliștii USR-#Rezist au inițiat un proiect de lege împotriva medicamentelor homeopate prin care vor ca astfel medicamentele homeopatice să fie inscripţionate cu mesajul: "Acest produs nu are efecte asupra sănătății"
Fake News: expresia propagandei și ideologiei totalitare a celor care vor cenzura internetului
Minciunile globaliștilor împotriva Referendumului pentru familia tradițională
A fost publicat protocolul secret SRI - Parchetul General: Protocolul prevede constituirea de echipe operative comune
Jurnalista Simona Popescu despre „generația Marincea-Bot” din presă „cocolișită de Ambasada Americană”: Vor urma mari convulsii sociale. Cei care vor să profite din plin și să iasă întăriți sunt extremiștii neomarxismului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro