Florin Zamfirescu: „Omenirea e condusă de demenți, de psihopați, este în derivă din cauza asta”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Acesta este de părere că Uniunea Europenă dirijează spre un materialism cumplit, precizând că suntem atacați din toate părțile.

„Suntem atacati din toate partile. UE ne obliga si ne dirijeaza spre un materialism cumplit, incepand cu reclamele de la televizor care ne umplu de pofte. (…) Omenirea e condusa de dementi, de psihopati, este in deriva din cauza asta. Este un lucru cosmic”, a spus Florin Zamfirescu, potrivit Ziare.com.”[1]


Uniunea Europeana creatia Iluminatilor

SURSE

  1. http://www.b1.ro/stiri/eveniment/omenirea-e-condusa-de-dementi-de-psihopati-este-in-deriva-din-cauza-asta-este-un-lucru-cosmic-florin-zamfirescu-reactie-dura-la-adresa-uniunii-europene-actorul-este-revoltat-si-pe-george-soros-169254.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...