Flota Întunecată din cadrul Proiectelor Negre

Distribuie!

„Acest caz ne este făcut cunoscut din programul spațial ascuns și flota spațială secretă. Șase decenii de știință și tehnologie suprimate, au dat naștere unei dezvoltări tehnologice de proporții, de la remodelarea navelor ET, prin așa-numita ,,inginerie inversă” la schimbul de programe cu anumite rase ET și a talentului uman.

O trecere în revistă a dovezilor privind o descoperire enormă în cunoașterea și controlul gravitației. Aici ni se dezvăluie un subiect care într-o mare măsură este dincolo de misiunile publice ale NASA. În tot acest timp s-a dezvoltat paradigma radicală a fizicii în ,,Programele Negre”, în timp ce actuala paradigmă s-a păstrat cu orice preț pentru mase, dar care într-o bună zi va duce ca utilizarea fizicii actuale, să fie aruncată la depozitul de deșeuri.


Parafrazându-l pe Winston Churchill, oamenii se împiedică în fiecare zi de adevăruri grozave, dar se ridică, le ignoră și se grăbesc să treacă la treburile zilnice ca și cum nimic nu s-a întâmplat vreodată. Aceasta va argumenta tocmai ceea ce s-a întâmplat în cazul propulsiei câmpului operațional – un alt nume pentru controlul gravitației. Acesta este unul dintre cele mai mari secrete din prezent, iar dovezile arată un mare progres, dar cei mai mulți îl neagă, mai ales dacă nu este o realitate recunoscută oficial.

Blocajele mentale sunt multe. Unii spun că s-ar fi știut despre asta și că această tehnologie ar fi folosită împotriva teroriștilor, iar industria aeriană folosește aceste nave „G” strălucitoare uneori, în loc de jeturile cu kerosen, care zboară în fiecare zi în ceața maro, ce crește pe cerul planetei.


Aceste informații dintr-o varietate de surse pe care le voi prezenta, pictează o imagine foarte diferită, ceea ce indică faptul că o astfel de gândire simplistă nu ne descrie realitatea. În timp ce analizăm un spectru de surse, ne putem întreba de ce Donald Rumsfeld, fostul secretar al apărării, a încercat să spună cu o zi înainte de 9/11, într-un mod destul de blând, că din bugetul apărării se părea să fi dispărut mai multe trilioane de dolari…? Hoții strigă hoții, cam așa s-ar traduce în limba română. Și unde sunt acei bani și mulți alții din traficul cu droguri, prostituție, trafic de copii și pedofilie, etc.? În Programele Negre, desigur!

Ce încerca el să spună?

Cât de mult ar costa un program al tehnologiei antigravitație, din bugetul negru? Cât de mult ar fi nevoie de o nouă paradigmă a fizicii? Cât de mult ar costa și includerea unei flote spațiale secrete și a unui aeroport spațial ascuns precum și un imens mecanism de minciuni pentru a păstra acest lucru secret față de lume – și de controlul contribuabililor care au plătit pentru asta?

Și dacă scurgerile de informații au loc, ce semnificație au atunci când mințile majorității sunt atât de compuse și opace? Și de unde știm ce vehicule se utilizează în operațiunile speciale din Afganistan și din altă parte? (sunt multe înregistrări video din Afganistan, pe Youtube, în care nave foarte diferite de ce cunoaștem, survolează sau chiar atacă trupele americane sau pe cele afgane, n.b.).

Puteți spune că nu folosesc astfel de vehicule într-un mod atent camuflat? Pentru acest adevăr, căutarea are loc într-o atmosferă groasă de jumătăți de adevăruri și minciuni ale comercianților de dezinformare profesională.

Aceste multiple surse, prin foarte multe forme în care apar, se verifică reciproc. Când un insider dezvăluie un program gravitațional, un inginer independent declară că lucrează la aceeași aeronavă, iar un alt pilot raportează că a văzut o aeronavă care seamănă până la detalii mici, în timp ce zbura în apropierea unui centru aerospațial, apoi această foaie de calcul a adevărului pe care o construim pentru a studia acest lucru, devine într-adevăr formidabilă! Această metodologie necesită totuși un eclecticism bun, o purtare a mai multor pălării, pentru că aceste diamante de noutate nu vor fi găsite prin săpătură mai adâncă în aceeași gaură de iepure. Trebuie să ne îndreptăm spre noi direcții. Avem o dezmințire (dezinformare) a dovezilor, ca și în cazul OZN.

Există o grămadă de dovezi astfel încât, într-adevăr, cei care ignoră acest lucru trebuiau să meargă în mod literal pentru a citi dovezile atât de concludente. Căci este ca Sfântul Graal științific, o absurditate față de sceptici, un vis realizabil pentru optimiști, care a fost o piatră de temelie a lumii negre din spatele realității noastre, ce a fost realizată acum zeci de ani în urmă. Acesta, acum este un secret aproape deschis, pentru cei ce caută cu înverșunare să afle adevărul, informații există și pe zi ce trece, din ce în ce mai multe.

Un fizician ce vânează OZN-uri lângă Ft.Hood, la amurg, a fost uimit și foarte impresionat de vederea unui triunghi negrumare care trecea în tăcere peste capul său, la mică altitudine. Cu o curiozitate uimitoare, țintuind cu lentilele sale telescopice, pe măsură ce trecea peste capul lui, se uită și brusc observă o scriere englezească mică și subțire pe fundul vehiculului. Cu litere mici erau scrise „Rescue„(Salvare) și o săgeată, care indica un mic pătrat în care scria „Evacuare de urgență” cu o pârghie încastrată. Se pare că ar fi neverosimil ca ET să scrie așa ceva pe navele lor…

Cei sceptici, care spun ,,până nu văd nu cred”, nu reușesc să scape încă de niște șabloane ale minții și culmea nu contează vârsta. Am întâlnit tineri de 26-27 de ani care spun acest lucru. Ei sunt convinși că ET nu există! Vă dați seama la ce șoc vor fi supuși când se va face Dezvăluirea. Concluzia este evidentă. Dacă se vede ceva care zboară și zboară în tăcere și nu folosesc jeturi sau elice, atunci cum zboară? Prin viață curată și gânduri drepte? Sau este controlul gravitației? Iar o întrebare fundamentală se pune: Este a noastră sau este a lor? Evident a celor ce cred.

Cei mai mulți angajați ai programului NASA – Shuttle nu cunosc acest avans al epocii. Este puțin probabil ca și președintele Statelor Unite sau premierul U.K să știe. Este puțin probabil, pentru că se va argumenta că acest secret al gravitației este păzit de aceeași necesitate extremă de a cunoaște baza ca și realitatea OZN în sine. Cu toate acestea, în mod paradoxal, acest secret a fost un secret deschis pentru mințile deschise. Există cei care sunt dispuși să privească cu adevărat ca observatori serioși, zeci și zeci au asistat și au dezvăluit asta fără echivoc.

Acest secret de control al gravitației este îngropat profund în lumea neagră a Statelor Unite ale Americii, prin acele proiecte denumite: „Programe speciale de acces necunoscute” sau ,,Proiecte Negre”. Aceste programe negre sunt considerate a fi atât de vital un secret, încât simpla lor existență este mințită – chiar și comitetelor cheie ale Congresului SUA, al căror loc de muncă este de a supraveghea proiectele negre. Această tehnologie de schimbare a lumii, controlată de aceeași entitate transnațională cvasi-publică, cvasi-privată, pe care dr. Steven Greer, a descris-o în proiectul său Dezvăluirea sau în cartea sa de referință ,,Adevărul ascuns, Informații interzise”. Miza globală este imensă pentru propulsia antigravitațională, care este cheia pentru o planetă radical diferită, mai curată și mai mică, pentru că în câteva zeci de minute putem fi oriunde pe suprafața sa.

Este, de asemenea, un cutremur economic virtual. Pentru că flotele de jeturi cu ardere de kerosen ar deveni învechite ca și căruțele trase de cai și prezic reorganizarea completă a hub-ului și modelului de trafic, atunci când o căptușeală „G” se poate deplasa și poate ateriza oriunde. De altfel a fost văzut un B2 plutind fără zgomot (B2 este avion de bombardament strategic cu tehnologie stealth care costă aprox. 1 miliard de dolari/bucata, n.b.). Unele discuții foarte dureroase trebuie să fi avut loc într-o încăpere în care programele clasificate de la „Lucrările Phantom” ale lui Boeing se împotmoliseră împotriva eforturilor de producție a avioanelor comerciale foarte publice, când inginerii „albi” spun „Ce vrei să spui să ne distrugem întreaga noastră investiție și fabrică de producție „? Acest efort al autorilor nu este acela de a dovedi existența propulsiei pe teren. Acest lucru este imposibil în câteva mii de cuvinte și reflectă, de asemenea, o neînțelegere a ceea ce este posibil în actuala realitate, atunci când un secret draconic, nemilos distruge dovezile grele și suntem forțați într-o modalitate jurnalistică.

Dovada

„Dovada” va veni, probabil, într-o zi după ce o lume uimită va urmări vehiculele spațiale secrete într-un spectacol strălucitor masiv deasupra capitalei naționale Washington DC. Dar probabil după Eveniment și Dezvăluire. Va fi revelația a zeci și zeci de grupuri private sau de jurnaliști care de-a lungul anilor au urmărit activitățile nocturne din Aria 51 sau din alte locații secrete și care nu au renunțat chiar dacă unii au fost arestați sau amenințați. Erau oameni obișnuiți care urmăreau lucruri extraordinare, cu o atitudine atentă și lipsiți de prejudecata ,,că nu se putea întâmpla asta”. Unora li s-a întâmplat să locuiască în apropierea instalațiilor de testare aerospațială. Ei au fost foarte diferiți de partizanii SETI, care folosesc ipotezele abstracte ale „Ecuației The Fake Drake„, care în prezicerea probabilităților vieții inteligente trebuie să poarte în mod efectiv ochelari de cal pentru a ignora eroarea, la fel ca și cei care caută ET la ani lumină distanță, în loc să verifice empiric în propria curte.

„OZN-urile noastre” nu zboară în conformitate cu prejudecățile conservatoare, ci ca niște impedimente reale imperative ale proiectelor negre …

Există un principiu filosofic, că pentru a dovedi că cioara e albă, tot ce trebuie să faci este să găsești una. Din punct de vedere figurativ, observatorii, menționați anterior la Giant Rock și în alte localități din SUA, au văzut un întreg stol de „ciori albe”, care zburau, din cel puțin două „cuiburi” sau site-uri de testare. Aceste OZN-uri particulare au apărut dintr-o instalație oficială Northrop RCS (Radar Cross Section) de testare electromagnetică, cunoscută și ca „The Tejon Ranch„, în Munții Tehachapi, la nord-vest de Lancaster, California. O mare parte din această activitate uimitoare de aici, din Valea Antilopei, a avut loc pe la sfârșitul anilor 80 până la începutul anilor 90. Este mult mai liniștită astăzi, dar vizionările foarte anormale continuă …

Văzute în Tehachapi, erau niște obiecte în formă de farfurie strălucitoare, care păreau ca niște OZN-uri, au zburat ca OZN-uri și erau aprinse ca OZN-urile. În plus, triunghiurile de zbor, „bumerang” și sferă, au fost ocazional văzute. Ele sunt silențioase, cu excepția unui zgomot uruit ușor, uneori, auzit din apropiere. Iată ceea ce au descris doar câțiva martori la Tejon Ranch și Area 51. Aceste mărturii sunt emblematice bazei de date publice, accesibile tuturor, dar ignorate de jurnaliștii aerospațiali, cei mai „respectabili”. Observațiile sunt ale unui grup mare fondat de fizicianul Gary Schultz.

Ei s-au adunat într-un loc nu prea îndepărtat de Tejon / Northrop Facility în 1991. Grupul mare de 30 de persoane a urmărit, cu binocluri și telescoape, dintr-un punct avansat de vedere, dimineața devreme, deoarece, în cuvintele lui Gary:

„… un obiect alb în formă de disc alb-strălucitor / pulsatoriu, de circa 30 de picioare diametru (cca.10 m), s-a ridicat încet din spatele unui deal mic de pe șantier. Ne uitam cu uimire pe măsură ce se înălța la doar câteva sute de picioare în aer, spre est, spre Edwards AFB (baza aeriană). ”

În următoarele două ore, grupul a urmărit peste două duzini de aeronave asemănătoare, care și-au făcut drum spre est. Una dintre „farfurii” s-a apropiat de poziția grupului, înainte de a se retrage. A fost observată o formă clară de „farfurie”. Ambele persoane au descris obiectele sub formă de mingi de fotbal sau discuri, asemănătoare aeronavelor din vara anului 1991 și din 15 aprilie 1992. Ambii indivizi au arătat obiecte întunecate, neschimbate, așezate pe suprafață, care au devenit brusc strălucitoare. Obiectele au urcat apoi la doar câteva sute de metri în aer. Numai un mic complex de clădiri putea fi văzut acolo unde obiectele au apărut. Amândoi au raportat până la trei sau patru obiecte în aer la un singur test. Obiectele erau toate silențiose și erau alb-aurii sau portocaliu strălucitor. Activitatea aeriană a avut loc pe o perioadă de mai puțin de două ore.

 

Într-o altă analiză comparativă a unui raport detaliat al Zonei 51 de către K.V. din 11 martie 1993, găsim aceeași descriere de „navă ce nu seamănă cu avionul”, care a fost văzută pe o pistă de lângă Groom Lake. Acest observator experimentat de aeronave militare a asistat la un arc de decolare scurt al unei aeronave, ca și cum ar fi aprins o lampă, întregul corp al navei a devenit puternic luminat, obiectul apoi a plutit, apoi a efectuat mișcări rapide și mișcări ne-aerodinamice, ce nu semănau cu nici o aeronavă pe care observatorul o văzuse vreodată. Nava a intrat brusc din nou în întuneric și printr-un scurt arc a aterizat.

Acestea sunt doar câteva din spusele multor martori care au văzut astfel de aeronave. Cu ceva timp în urmă am publicat în blog un articol în care evidențiam faptul că IT-stul britanic Gary McKinnon, a descoperit din baza de date americană, informații despre existența Flotei Stelare Solar Warden, care există din timpul administrației Reagan (a se citi articolul din blog).

Concluzia de bun simț este că această tehnologie și chiar mult mai mult decât atât este aici, dar ea este folosită de grupul elitist care a subjugat planeta, iar pe noi ne țin în tehnologia actuală pentru a ne putea stăpâni și a ne subjuga. Când această elită va fi înlăturată de la putere, această tehnologie va fi eliberată și pusă în slujba oamenilor, iar umanitatea va face un pas enorm în progres, putându-se astfel rezolva toate problemele cu care ne confruntăm în prezent. Se va renunța subit la petrol și toate formele de producere a energiei din prezent.”[1]

Video

https://youtu.be/OtVRTwVkMdU

SURSE

  1. https://burebista2012.blogspot.ro/2017/09/flota-intunecata-din-cadrul-proiectelor.html?spref=fb&m=1
  2. Foto: theobjectreport.com
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...