“Fluctuaţia cuantică” va arăta dacă trăim într-o hologramă

Distribuie!

„Într-un experiment recent numit “Holometrul”, oamenii de ştiinţă încearcă să răspundă la câteva întrebări mai ciudate, inclusiv aceea dacă noi trăim sau nu într-o hologramă.

La fel ca personajele de la televizor care nu ştiu că lumea lor 3D poate exista pe un ecran 2D, noi nu ştim dacă lumea noastră 3D este doar o iluzie. Informaţia despre orice din universul nostru ar putea fi codată în pachete mici în două dimensiuni.


Apropie-te suficient de mult de ecranul TV-ului şi vei vedea pixeli, mici puncte de date ce pot crea o imagine dacă te îndepărtezi destul.

Oamenii de ştiinţă cred că informaţia universului poate fi stocată într-un mod asemănător şi că “mărimea naturală a pixelului” este în jurul a 10 trilioane de trilioane mai mică decât un atom, o distanţă ce este cunoscută de fizicieni ca scala Plank.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/fluctuatia-cuantica-va-arata-daca-traim-intr-o-holograma–223062

SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/fluctuatia-cuantica-va-arata-daca-traim-intr-o-holograma–223062
  2. Foto: epochtimes-romania.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...