Fluorul – elementul care calcifică glanda pineală

Distribuie!

„Descoperirea

Studiile publicate in 2001 au aratat ca depozitele de fluor de la nivelul glandei pineale se acumuleaza odata cu varsta si sunt asociate cu o calcifiere marita a acestei glande. Unsprezece cadavre ale unor adulti in varsta au fost disecate si glandele pineale ale acestora analizate:


„S-a gasit o corelatie pozitiva intre fluorul pineal si calciul pineal (r = 0.73, p<0.02), insa nicio corelatie intre fluorul pineal si fluorul de la nivelul oaselor. La batranete, glanda pineala a acumulat mult mai mult fluor iar proportia de fluor/calciu este mai mare decat a oaselor.”
Ce este glanda pineala?

Glanda pineala este o glanda mica endocrina de la nivelul creierului vertebratelor, denumita uneori „cel de-al treilea ochi „1 pentru ca este un organ fotosensibil, localizat central cu trasaturi celulare similare cu retina din corpul uman.


Intr-un articol din libraria nationala de medicina din America, este descris rolul glandei pineale in termeni mai tehnici:

„Rolul fotoreceptorilor non vizuali este de a sincroniza functiile periodice ale organismelor vii cu perioadele de lumina din mediu pentru a contribui la supravietuirea variatelor specii in biotopi diferiti.” (1)

Rolul cel mai cunoscut al glandei pineale este cel de producere a hormonului melatonina din serotonina (stimulata de absenta luminii) care afecteaza tiparele de somn/veghe si ritmurile sezoniere /circadiene.

In forma de con de dimensiunea unui bob de mazare, este localizata aproape de centrul creierului, intre cele doua emisfere si are o structura unica, ea nefiind protejata de bariera sange-creier. Acest lucru explica si de ce doar ea este expusa la calcifiere prin expunerea la fluor.”[1]

Mai multe, pe larg, aici -> https://viataverdeviu.ro/Fluorul-elementul-care-calcifica-sufletul

SURSE

  1. https://viataverdeviu.ro/Fluorul-elementul-care-calcifica-sufletul
  2. Foto: enlightened-consciousness.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Raport al Pentagonului: Rusia se teme că SUA urmăresc răsturnarea regimului de la Moscova
Israel, 70 de ani de independență! Israelul este creația familiei Rothschild!
Conspirația Fluorului - o substanță toxică care atacă glanda pineală, distruge oasele, sistemul nervos și provoacă malformații congenitale
Usturoiul și Ceapa – Doi agenți anticancerigeni foarte puternici!
Secretele telepatiei și cazuri celebre în istorie
O minte focalizată, care este bine pregătită şi purificată de gânduri vicioase şi parazite, are puterea de a străpunge succesiv planurile subtile de manifestare până la nivelul eterului universal, care este precum un fel de spaţiu gigantic, având o natură foarte specială, în acest spaţiu extrem de vast poate fi identificată „urma" specifică sau frecvenţa vibratorie particulară a oricărui aspect, fiinţă, obiect sau fenomen care te interesează
Siria susține că SUA au evacuat mai mulți lideri ai Stat Islamic din Siria! Organizația teroristă ISIS a fost creată și finanțată de către SUA în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l elimina pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
Uniunea Europeana - creatia Iluminatilor pentru a instaura Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial ! Uniunea Europeana lupta impotriva Nationalismului, distruge granitele, doreste o populatie implantata cu microcipuri si doreste ca statele membre sa nu mai aiba suveranitate nationala !
Cum „asasinează” NSA şi CIA economiile mai multor ţări
Uniunea Europeană și Guvernul Mondial
Energia Spiritului
O florăreasă din SUA riscă să-şi piardă munca de o viaţă, deoarece crede că libertatea de conştiinţă nu e de vânzare

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...