• Fără categorie

FMI si Banca Mondiala pregatite pentru "a ajuta" Ucraina cu imprumuturi! Voi cam ce credeati ca se intampla dupa o astfel de lovitura de stat? Ucrainenii o sa ajunga vanduti catre FMI, Banca Mondiala si sclavi UE asemeni romanilor!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Asasinii economici in anul 2014 au inceput o uriasa campanie de a distruge toate guvernele unde se mai apara nationalismul. Tocmai ce a fost demis Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, asta pentru ca a refuzat sa se asocieze cu Uniunea Europeana. Deci pur si simplu a fost o pedeapsa.

Pentru cei care vreti sa cumparati cartea lui John Perkins – “Confesiunile unui asasin economic” accesati acest link -> http://profitshare.ro/l/533473


Dupa ce lovitura de stat din Ucraina s-a incheiat cu succes, Marea Britanie cere FMI-ului, evident si Bancii Mondiale sa “ajute” Ucraina sa revina economic. Decizia celor care au speculat si controlat lovitura de stat a fost in prima faza s-o elibereze pe infractoarea Iulia Timosenko, care alaturi de sotul ei a cladit un urias imperiu al gazelor naturale punand practic monopol pe ele. Ea a fost arestata de catre Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, dupa ce a semnat un contract cu Rusia prin care a produs un prejudiciu Ucrainei de peste 100 milioane de euro.

Mai multe despre cum s-a desfasurat lovitura de stat in Ucraina cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/iluminatii-din-uniunea-fascista-europeana-provoaca-proteste-in-ucraina-dupa-ce-ucraina-a-refuzat-sa-adere-la-ue/ si aici -> http://www.fara-secrete.ro/un-agent-cia-a-fost-capturat-in-timp-ce-se-implica-in-protestele-din-ucraina/


UE, Casa Alba si multe alte tari “democratice” au salutat eliberarea acestei infractoarea. E ca si cum toti romanii s-ar bucura de eliberarea lui Adrian Nastase, un infractor, care a vandut petrolul romanilor. Adrian Nastase seamana destul de bine cu Iulia Timosenko, ambii fiind condamnati cu privire la fapte similare. Bine, daca stau sa ma uit pe pagina de facebook a lui Nastase voi vedea zeci de mii de aprecieri, ceea ce inseamna ca inca, exista romani naivi care fie au memoria scurta, fie habar nu au ce a facut acest ticalos notoriu.

Unele persoane mi-au zis: “Dragos, dar de unde ai stiut tu ca se va ajunge la FMI si toate astea ca prea le-ai spus cu exactitate”. Nu este vorba nici de “ghiceala”, nici de “nimereala”, ci doar trebuie sa cunosti cum functioneaza sistemul masonico-capitalist. Cum ai inteles acest sistem monetarist, ai inteles si cine trage sforile. O parte destul de importanta din randul romanilor au inteles cam ce s-a intamplat in Ucraina, avand in vedere ca noi am trait acelasi scenariu in decembrie 1989.

Marea Britanie cere FMI-ului sa “ajute” Ucraina cu imprumuturi! Ucrainenii vor ajunge sclavi vanduti la FMI si Banca Mondiala!

Lumea ma critica pe mine, facandu-ma comunist, ca nu sint de acord cu “democratia UE”, dar iata unde a condus “democratizarea” Ucrainei catre… FMI. Sa nu credeti ca vorbesc aiurea, voi cita o stire de pe site-ul de stiri digi24.ro:

“Marea Britanie va susține un nou guvern în Ucraina de îndată ce acesta va fi format și solicită Fondului Monetar Internațional să ajute la refacerea țării.

Ministrul britanic de Externe William Hague a anunțat pe Twitter că s-a înțeles cu omologul său german, Frank-Walter Steinmeier, să facă presiuni pentru un pachet financiar „vital” Ucrainei, care este greu îndatorată.În urmă cu două luni, președintele Viktor Ianukovici a mers la Moscova pentru a cere ajutor financiar.

Steinmeier a fost unul dintre cei trei miniștri europeni de externe care au mediat un acord între președintele Viktor Ianukovici și opoziție. Ceilalți doi au fost Laurent Fabius, ministrul francez de Externe, și Radislaw Sikorski.

Presa a remarcat că Polonia a înlocuit Marea Britanie, alături de Franţa şi Germania în negocierile de la Kiev, în pofida faptului că Londra a fost un actor central în Europa Centrală. Șeful Biroului Financial Times la Bruxelles, Peter Spiegel, sublinia într-o intervenție la BBC că Marea Britanie, Franţa şi Germania au participat întotdeauna la negocierile cu Iranul şi Siria. Acum, însă, Polonia a înlocuit Marea Britanie, în pofida faptului că Londra a fost un actor central în Europa centrală în ultimii 10-20 de ani. „Este remarcabil faptul că (ministrul britanic de Externe) William Hague nu joacă un rol în (Ucraina). Este un semn al schimbării relaţiilor dintre UE şi Marea Britanie”, a declarat Peter Spiegel.”[1]

Acum marii corporatisti ai “democratiei” capitalisto-evreiesti au pus din nou ochii pe Venezuela si mai ales pe potentialul ei. Trebuie sa va amintesc ca in anul 2002, Hugo Chavez a fost pe cale sa fie “asasinat” economic de catre marii “democrati” ai SUA, ce controleaza FMI si Banca Mondiala. John Perkins, fost asasin economic in cadrul FMI, descrie in cartea sa “Confesiunile unui asasin economic”[2], cum Hugo Chavez l-a refuzat, iar in urma refuzului sau au venit “sacalii”, care au rol, fie de a asasinat, fie de a rasturna guvernul, asa cum se intampla in Ucraina. Practic, inteligenta lui Hugo Chavez a avut succes in a infrange revolta.

John Perkins mai spune ca este simplu sa provoci o revolta, atunci cand platesti cateva mii de oameni sa iasa in strada pentru a se revolta, pentru a striga ca Chavez nu este popular, aduci apoi televiziunea, aduci si presa straina sa para cum TOATA TARA A IESIT IN STRADA, iar apoi lucrurile incep sa degenereze.

Urmariti documentarul Zeitgeist Addendum de mai jos, sa vedeti cum explica John Perkins cate tari au distrus asasinii economic si cati presedinti au fost asasinati dupa ce au refuzat sa se lase cumparati de FMI sau Banca Mondiala

SURSE

1. http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/REACTII+Marea+Britanie+FMI+trebuie+sa+ajute+Ucraina

2. John Perkins, fost asasin economic in cadrul FMI, in cartea sa “Confesiunile unui asasin economic”

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...