Fonareff Dimitry Nicolaevici – „Metacontact”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Prezentare

Cartea prezinta activitatea comuna a serviciilor secrete din Federatia Rusa si a savantilor militari in domeniul tehnologiilor informational-energetice printre care se afla perceptia extrasenzoriala sau/si autohipnoza.


Ideea cartii se bazeaza pe o serie de descrieri si fapte, sistematizate si adaptate pentru publicul larg, a fenomenului inexplicabil pentru stiinta ortodoxa – metacontact – fenomen care consta in capacitatea extraordinara a omului, afisat in starea modificata de constiinta, sa obtina orice tip de informatie, fara a intra in campurile informational-energetice ale Universului.

Originalitatea lucrarii consta in faptul ca materialele documentare, care stau la baza acestei carti, au fost oferite de catre conducatorii departamentelor din fostul KGB al URSS si de Serviciul de Securitate al Presedintelui Boris Eltin, Marele Stat Major al Ministerului de Interne a URSS si Rusiei.


La sfarsitul anilor ‚80, la ordinul conducatorilor statului au fost efectuate o serie de cercetari privind studiul facultatilor extra-ordinare ale oamenilor pentru implicarea in cercetarile privind asigurarea securitatii si capacitatii de aparare a tarii.

In acest proiect au fost implicate mai mult de doua sute de institute de cercetare stiintifica, institute de cercetare in domeniul militar si cele mai bune grupuri de specialisti din sistemul de invatamant superior din URSS si, ulterior, din Federatia Rusa, care au gasit raspunsul la problema care framanta toate serviciile speciale a celor mai dezvolate tari din lume.

Rapoartele experimentelor si ale lucrarilor practice au fost sistematizate si aprobate pentru utilizarea serviciilor de stat rusesti. In anul 2003 finantarea acestor proiecte a fost sistata, dar rezultatele obtinute raman in continuare extrem de eficiente.

metacontact_1_fullsize

Autorul cartii, Fornaeff Dmitry Nicolaevici, a fost ofiter superior KGB, insarcinat cu protectia demnitarilor rusi si straini (Gorbaciov, Eltin, Reagan, Ceusescu, etc), in prezent este Presedintele Asociatiei Nationale a Garzilor de Corp din Rusia.

Produs publicat in 2010 de Mirador
Data aparitiei: Ianuarie 2010
Format: 140×200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 255
ISBN: 978-973-164-053-2″[1]

SURSE

  1. http://www.elefant.ro/carti/cazuri-reale-si-controverse/metacontact-92113.html
  2. Foto: elefant.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...