Foreign Policy: “În Ucraina guvernul și oligarhii fură banii trimiși de FMI și occidentali”

by “Ucraina este în război cu Rusia – asta e clar. Cu toate acestea, în ciuda gravității amenințării din Est, nu Moscova este cel mai periculos dușman pentru ucraineni. Cei mai mari dușmani ar putea fi chiar propriii lideri sau, altfel spus, corupția care infestează fiecare aspect al guvernării, scrie […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ucraina este în război cu Rusia – asta e clar. Cu toate acestea, în ciuda gravității amenințării din Est, nu Moscova este cel mai periculos dușman pentru ucraineni. Cei mai mari dușmani ar putea fi chiar propriii lideri sau, altfel spus, corupția care infestează fiecare aspect al guvernării, scrie revista americană Foreign Policy citată de RFI.

Este un sistem în care, de exemplu, fiul beat al unui oligarh poate rămâne liber dacă se întâmplă să calce cu mașina un cetățean obișnuit. Iar problema se tot agravează. Luna trecută, unul dintre cei mai respectați jurnaliști anti-corupție ai Ucrainei, Sergii Leshchenko, el însuși un membru al Parlamentului din partea partidului președintelui Poroshenko, a scris o piesă devastatoare acuzându-l pe acesta că și-a creat un “clan” de acoliți și oligarhi în jurul său,  la fel ca și predecesorul Viktor Ianukovici.

Parlamentarul Arkadi Kornatsky, de asemenea, un membru al partidului președintelui, cu o vastă experiență și în executiv, este convins că guvernanții și oligarhii fură banii trimiși de FMI și statele occidentale.

Dl Biden este naiv dacă el crede că vreun oligarh  va ajunge în închisoare”, spune el.

Washingtonul a jucat un rol vital în susținerea ajutoarelor diplomatice, financiare și militare pentru Ucraina, păstrând în același timp presiunea asupra aliaților săi europeni să mențină sancțiunile economice asupra Moscovei.

Problema este că tot mai mulți diplomați dau semnale că SUA și alți prieteni ai Ucrainei își pierd răbdarea.

Din păcate, liderii Ucrainei par să-și fi făcut un calcul greșit și periculos, presupunând că, din pricina conflictului cu Rusia, pot conta pe sprijinul occidental, indiferent ce se întâmplă.

Ar fi însă o greșeală însă ca liderii ucraineni să creadă că țara lor este prea importantă pentru a cădea, a spus la un moment dat fostul ambasador american la Kiev, Steven Pifer.”[1]

bhb0mh3iuaar5sq-medium

Asa-zisa “amenintare a Rusiei” este o minciuna a acestor globalisti putred de corupti, care impreuna cu ONG-urile lui George Soros alcatuite din Tineri Frumosi si Liberi, l-au rasturnat de la putere pe Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, in iarna anului 2013, dupa ce Ianukovici a refuzat ca Ucraina sa adere la UE. A fost o lovitura de stat, asa cum globalistii au facut de-a lungul istoriei lor cu “dictatorii”, care n-au acceptat idealurile lor globaliste.

SURSE


  1. http://www.flux24.ro/foreign-policy-in-ucraina-guvernul-si-oligarhii-fura-banii-trimisi-de-fmi-si-occidentali/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Donald Trump amenințat cu moartea de un fost analist NSA
Cum se poate înlătura un activist anti-sistem: E internat într-un spital de psihiatrie și nu se poate lua legătura cu el... Dispariția lui Andy Ostrowski
Studiu: peste 40 de ani musulmanii vor fi dominanți în Europa. Acesta este planul Kalergi!
Guvernul polonez încearcă să înlăture o fundație Soros de la fondurile norvegiene
#Rezistenți, Soros e penal – Iată sentința de condamnare! Așa-zisa societate civilă moralistă din România, formată din ONG-urile finanțate de afaceristul George Soros, împreună cu grupările #rezist, ascund că mentorul lor a fost condamnat penal definitiv în Franța, pentru fraudarea băncii Societe Generale. Soros s-a jelit la CEDO, dar judecătorii europeni au statuat că Franța l-a condamnat corect pe infractor (Decizia CEDO)
Facebook dat în judecată de trei utilizatori cărora le-au fost colectate în secret și fără acordul lor datele biometrice din fotografiile lor, şi apoi le-au folosit pentru a face recunoaştere facială
Steagul Uniunii Europene şi stelele Madonei - simbolistică ocultă
Vladimir Putin a criticat ideile liberale și progresiste promovate de către globaliști
Rusia cere verificarea datelor privind livrarea armelor chimice de către SUA și Marea Britanie teroriștilor
Fostul presedinte egiptean, Mohamed Morsi, dat jos de CIA si condamnat la moarte ! Implicatiile SUA sunt cat se poate de clare !
Civilizația de pe planeta Marte. NASA a ascuns imaginile cu piramide și statui de pe planeta Marte
Jacob Rothschild este liderul familiei Rothschild
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro