Forțele aeriene peruane înregistrează observațiile OZN

Distribuie!

„Dupa cum anunta ziarul El Chino din 27 mai 2005, ufologul peruan Mario Zegarra este convins ca armata din Peru tine secrete numeroase dovezi privind observatii OZN, a caror dezvaluire ar demonstra ca omul este doar o creatura primitiva, in comparatie cu inteligentele extraterestre.

Dupa Zegarra, mai ales Fortele Aeriene Peruane (FAP), ascund informatiile privind OZN-urile observate in diferite parti ale tarii, informatii care nu ajung la guvernul national din Lima, ci la agentii din Statele Unite, ce considera datele ca fiind ultrasecrete, deoarece, daca marele public ar afla ca extraterestri nu sunt doar in galaxii indepartate ci chiar aici, pe Pamant, puterea SUA s-ar prabusi. Zegarra afirma ca militarii peruani s-au intalnit, in repetate ori, cu nave nepamantene, confectionate din materiale solide, dar diferite de cele cunoscute pe Pamant.  Unul dintre documentele ultrasecrete prezentate de Dr. Zegarra afirma ca la 9 mai 1980, pe cand un grup de militari FAP de la baza aeriana Mariano Melgar de langa Arequipa – al doilea oras din Peru – urma sa-si inceapa instructia zilnica, „s-a detectat prezenta unui OZN la capatul pistei, la o altitudine de 640 de metri de sol… Obiectul, semanand cu un balon meteorologic utilizat de Marina, se deplasa deasupra zonei din preajma aeroportului. Locotenentul Oscar Santa Maria, pilotul unui avion de vanatoare, a primit ordin sa-l intercepteze. Dupa trei rotiri, pilotul a deschis focul asupra lui, fara efecte vizibile, dar obiectul s-a indepartat apoi rapid”.


Un al doilea caz – cunoscut deoarece raportul oficial trimis la Pentagon a devenit accesibil gratie legii libertatii de informatie din SUA – contine detaliile urmaririi unui OZN de catre maiorul Santa Maria Huertas, cu un avion de vanatoare de tip Suhoi SU-22, de fabricatie ruseasca. Zegarra a evocat si alte intamplari. La Puerto Maldonado, in estul tarii, in 1952 seful de vama Domingo Troncoso a fotografiat un OZN care se deplasa fara zgomot, lasand in urma o dara lunga si densa de aburi. In 1967, un alt OZN a fost fotografiat de Augusto Arranda in Yungay, in zona muntoasa Callejon de Huaylas. In 1966, un obiect extraterestru a aterizat la baza aeriana Talara, situata la 600 kilometri nord de capitala Lima. In 1979 un vehicul cu trei picioare a aterizat in orasul Chachapoyas. S.a.m.d.

Mario Zegarra sustine ca serviciile militare si de investigatii din Peru detin numeroase dovezi privind astfel de cazuri. Si un alt specialist – J.J. Benitez – afirma ca personalul militar insista ca marele public nu este inca pregatit sa afle adevarul. Zegarra si Benitez pretind ca exista sute de observatii OZN deasupra sau in apropierea bazelor militare, a silozurilor cu arme nucleare, a navelor militare, a avioanelor de transport si de lupta, probabil datorita potentialului lor distructiv. Ei cred ca daca cineva ar indrazni sa dezvaluie aceste secrete, ar putea fi chiar „terminat”.OZN cenusiu sferic, vazut in California    In 5 mai 2005, dimineata la ora 7, Geraldine Hansen a vazut, prin fereastra dormitorului de la domiciliul ei din Rescue (California), un obiect „sferic alungit” cu diametrul de circa 30 de centimetri, aparent ridicandu-se de la sol. Cand a ajuns la o anumita inaltime, din el s-au desprins, plutind, obiecte mai mici de aceeasi forma, care apoi s-au departat. Doamna Hansen, speriata de moarte, n-a avut curajul sa faca nici o miscare. Ea suspecta ca s-a confruntat cu niste aparate dintr-un proiect secret guvernamental.


Obiect observat in Quebec

Luni, 9 mai 2005, la ora 23.25, Ida S. se afla in curtea casei sale din Kuujjuaq, un orasel locuit in mare parte de eschimosi, in nordul peninsulei Labrador (statul Quebec, Canada). Femeia a zarit mai multe lumini pe cer, cel putin cinci, si si-a dat seama ca nu sunt avioane. Una dintre lumini a coborat pana la circa 600-900 metri de sol. Era o sfera de culoarea cenusie, cu lumini in zona centrala. Se deplasa oblic, cu o viteza estimata la 30 kilometri pe ora. Ida a telefonat imediat unei prietene, care a urmarit si ea aparitia.

Autor: DAN D. FARCAS”[1]

SURSE

  1. http://www.revistamagazin.ro/content/view/259/4/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...