Forțele militare ale Rusiei și-au creat un internet propriu, care nu poate fi accesat de hackeri

by “Crearea unui sistem de telecomunicații asemănător internetului pentru a servi forțelor armate rusești, capabil să execute peste 30 de milioane de operații pe secundă, a fost tema din prim-planul discuțiilor unei mese rotunde a experților din industria pentru apărare, găzduită de forumul internațional de tehnică militară „Armata 2016”. Ambițiosul […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Crearea unui sistem de telecomunicații asemănător internetului pentru a servi forțelor armate rusești, capabil să execute peste 30 de milioane de operații pe secundă, a fost tema din prim-planul discuțiilor unei mese rotunde a experților din industria pentru apărare, găzduită de forumul internațional de tehnică militară „Armata 2016”.

Ambițiosul proiect va avea nevoie de linii de comunicație coaxiale și din fibră optică precum și de tehnologie wireless. Viteza procesării datelor va asigura o înaltă calitate a monitorizării în timp real a unităților militare pe timp de pace sau de război.


Participanții la întrunire au pus în discuție crearea unui sistem ramificat de comunicații de mare viteză pentru forțele armate, care nu ar putea fi atacat de hackeri și ar avea capacitatea să asigure mai multe backup-uri ale traficului de date, comutație și livrare a informațiilor.

Programul științific și de afaceri al forumului „Armata 2016” a cuprins peste 100 de conferințe, întruniri, mese rotunde și conferințe de presă.


2015_08_07_hackeri_rsz_crp

Expoziția de tehnică militară s-a desfășurat între 6 și 11 septembrie, în Kubinka, o suburbie vestică a Moscovei, și a adus laolaltă reprezentanți din partea industriei de apărare sovietice, institutelor de cercetare, a universităților, precum și unele companii străine. Peste 800 de participanți atât străini cât și autohtoni au făcut în jur de 7000 de prezentări pe parcursul celor șase zile de demonstrații.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10322
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Freudo-marxismul - noua utopie
Comisarul european, Gunther Oettinger, stârnește reacții negative din partea globaliștilor după ce a criticat impunerea căsătoriilor între homosexuali
WiFi-ul ne poate deteriora și ADN-ul
Dr. Francis Boyle, expert în arme biologice: "Atacurile cu antrax din Congresul american au fost realizate cu complicitatea FBI"
FMI şi Banca Mondială au pregătit terenul pentru războiul din Iugoslavia
#Rezistenți, Soros e penal – Iată sentința de condamnare! Așa-zisa societate civilă moralistă din România, formată din ONG-urile finanțate de afaceristul George Soros, împreună cu grupările #rezist, ascund că mentorul lor a fost condamnat penal definitiv în Franța, pentru fraudarea băncii Societe Generale. Soros s-a jelit la CEDO, dar judecătorii europeni au statuat că Franța l-a condamnat corect pe infractor (Decizia CEDO)
24 martie 1999 - bombardarea Serbiei de către NATO! Premierul Vucici: "Nu vom încerca să devenim stat membru al unei alianțe care ne-a ucis copiii! A fost cea mai brutală agresiune!"
Mișcarea Hippie, CIA, LSD și MK-Ultra
Camerele de supraveghere a traficului rutier, interzise de o Instanta din Chisinau ! Ministerul Afacerilor Interne din Moldova incalca dreptul la viata privata a cetatenilor !
Erdogan acuză Mossadul că a sprijinit referendumul kurzilor
Revolta Robotilor - povestea unei Renasteri Spirituale
Vaclav Klaus, fost Preşedinte al Cehiei: "UE devine o organizaţie tot mai dictatorială, asemănătoare fostului regim comunist!"
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro