Fost Consilier al lui Obama recunoaste ca terorismul este o farsa pentru a ataca Orientul Mijlociu !

by O informatie inedita vine, de unde altfel decat de la sursa, iar sursa in acest caz o reprezinta insasi omul care a fost Consilier al lui Obama, acesta incadrandu-se in tipologia conspirationistilor, iar credibilitatea sa este cu atat mai mare, cu cat el a avut un rang inalt in […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O informatie inedita vine, de unde altfel decat de la sursa, iar sursa in acest caz o reprezinta insasi omul care a fost Consilier al lui Obama, acesta incadrandu-se in tipologia conspirationistilor, iar credibilitatea sa este cu atat mai mare, cu cat el a avut un rang inalt in administratia Obama.

isis2

Mai multe aflam de pe site-ul Active News:


“Așa-zisa ameninațare pe care o reprezintă gruparea Statul Islamic la adresa securității Statelor Unite, pretext invocat de Casa Albă pentru a ataca ținte din Siria, nu este decât o nouă farsă. O spune chiar un fost consilier al lui Obama pe probleme de contraterorism, Daniel Benjamin, care se adaugă vocilor moderate ce sustin ca este vorba de o nouă propagandă a Washington-ului pentru a baga frica în americani și a-i convinge de necesitatea unui nou război.

În ciuda zgomotoasei campanii prin care se evocă scenariul de groază al unui atac al Statului Islamic pe teritoriul SUA, există foarte puține dovezi că gruparea jihadistă plănuiește să comita atentate în Statele Unite. Și, în timp ce unii membri ai Congresului și canale media se grăbesc să catalogheze Statul Islamic ca fiind principala amenințare la adresa SUA, sunt și voci mai temperate, care au o cu totul altă părere.

Una dintre ele este cea a lui Daniel Benjamin, fost consilier în probleme de contraterorism din Departamentul de Stat, care afirmă că amenințarea SI, așa cum vrea să o arate administrația Obama, nu este decât ”o farsă”.

”E greu de imaginat o mai bună indicație a capacității oficialilor americani și a liderilor TV de a semăna panică în rândul oamenilor, pretinzând că națiunea este un fagure în care zac celule în adormire, că teroristii sunt la granita cu Texas-ul sau că jihadiștii sunt gata să pulverizeze virusul Ebola – toate, pe baza niciunei informații viabile”, a declarat Benjamin, conform site-ului infowars.com.

Obama a recunoscut în discursul către națiune că un atac al SI asupra Americii este o posibilitate îndepărtată și că, de fapt, gruparea reprezintă o amenințare regională.

Grație propagandei masive și a exagerărilor pe care le fac unele canale de presă în privința capacităților grupării SI, un mare număr de americani a ajuns să creadă că jihadiștii SI sunt o amenințare la adresa SUA.

Un sondaj recent realizat de Washington Post-ABC News, în zilele în care s-au difuzat filmele cu decapitarea jurnaliștilor James Foley și Steven Sotloff, arată că în prezent americanii susțin masiv o acțiune militară anti SI.

Așa s-a ajuns ca acum 65% dintre americani să sprijine o potențială intervenție militară a SUA în Siria, prin lansarea de atacuri aeriene. Dublu față de anul trecut, când sprijinul americanilor pentru lansarea de atacuri aeriene improtriva regimului Bashar al-Assad, acuzat că a folosit arme chimice, era infinit mai scăzut.”[1]

Afirmatia este facuta in septembrie 2014, insa, acum, lucrurile sunt si mai evidente, asta dupa ce in ianuarie 2015, un comandant al ISIS din Pakistan a recunoscut, dupa ce a fost capturat de autoritatile pakistaneze ca “SUA ii finanteaza”.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/un-comandant-pakistanez-al-statului-islamic-isis-recunoaste-ca-sua-ii-finanteaza.


SURSE

1. http://activenews.ro/expert-contraterorism-fost-consilier-al-lui-obama-amenintarea-pe-care-ar-reprezenta-o-statul-islamic-pentru-america-este-o-farsa_1860332.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Un savant, care a lucrat în cadrul NASA, dezvăluie descoperirile pe care le-a făcut despre viața extraterestră
Bloomberg nici nu se mai ascunde și clamează că națiunile din Est nu mai au niciun control politic asupra propriilor state: Capitalul occidental a colonizat Europa de Est. Țările din Est au proprietari străini
Big Brother și Stat Polițienesc în Marea Britanie
"Experimentul Philadelphia" din Marea Neagră, cu participare românească
Arde Suedia: Imigranții au transformat-o în teatru de război
Fostul prim ministru al Australiei trage un semnal de alarmă în privința căsătoriilor homosexuale: Ideea că poți schimba pur și simplu definiția căsătoriei și nu va urma nimic altceva este o fraudă intelectuală. Li se spune aceeași minciună ca în SUA
H.R. Patapievici: "Corectitudinea politică, o teroare morală. Suntem ca într-un coșmar de revenire a stalinismului"
NATO - Armata Globală a Noii Ordini Mondiale
Apare "poliția adevărului"! Cenzură sub pretextul "ştirilor false"! Facebook va începe marcarea „ştirilor false” cu etichete roșii de avertizare, pentru a combate fenomenul care a sprijinit campania lui Trump!
Operațiunea Gladio: Atentatul de la Bologna, Italia (1980) a fost comis de către CIA, MI6 și NATO
23 decembrie 1913 – Este creată Rezerva Federală (FED), care, de fapt, nu este nici federală, nici rezervă, ci este doar o bancă privată. Înființarea ei s-a decis în cadrul unei întâlniri secrete din 1910, în Jekyl Island, Georgia, de către un grup de bancheri şi oameni politici, printre care se afla şi Edward Mandell House
Eșecul integrării: în următorii 10-20 de ani, Franța va fi noul Liban
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro