Fost Consilier al lui Obama recunoaste ca terorismul este o farsa pentru a ataca Orientul Mijlociu !

by O informatie inedita vine, de unde altfel decat de la sursa, iar sursa in acest caz o reprezinta insasi omul care a fost Consilier al lui Obama, acesta incadrandu-se in tipologia conspirationistilor, iar credibilitatea sa este cu atat mai mare, cu cat el a avut un rang inalt in […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O informatie inedita vine, de unde altfel decat de la sursa, iar sursa in acest caz o reprezinta insasi omul care a fost Consilier al lui Obama, acesta incadrandu-se in tipologia conspirationistilor, iar credibilitatea sa este cu atat mai mare, cu cat el a avut un rang inalt in administratia Obama.

isis2

Mai multe aflam de pe site-ul Active News:


“Așa-zisa ameninațare pe care o reprezintă gruparea Statul Islamic la adresa securității Statelor Unite, pretext invocat de Casa Albă pentru a ataca ținte din Siria, nu este decât o nouă farsă. O spune chiar un fost consilier al lui Obama pe probleme de contraterorism, Daniel Benjamin, care se adaugă vocilor moderate ce sustin ca este vorba de o nouă propagandă a Washington-ului pentru a baga frica în americani și a-i convinge de necesitatea unui nou război.

În ciuda zgomotoasei campanii prin care se evocă scenariul de groază al unui atac al Statului Islamic pe teritoriul SUA, există foarte puține dovezi că gruparea jihadistă plănuiește să comita atentate în Statele Unite. Și, în timp ce unii membri ai Congresului și canale media se grăbesc să catalogheze Statul Islamic ca fiind principala amenințare la adresa SUA, sunt și voci mai temperate, care au o cu totul altă părere.

Una dintre ele este cea a lui Daniel Benjamin, fost consilier în probleme de contraterorism din Departamentul de Stat, care afirmă că amenințarea SI, așa cum vrea să o arate administrația Obama, nu este decât ”o farsă”.

”E greu de imaginat o mai bună indicație a capacității oficialilor americani și a liderilor TV de a semăna panică în rândul oamenilor, pretinzând că națiunea este un fagure în care zac celule în adormire, că teroristii sunt la granita cu Texas-ul sau că jihadiștii sunt gata să pulverizeze virusul Ebola – toate, pe baza niciunei informații viabile”, a declarat Benjamin, conform site-ului infowars.com.

Obama a recunoscut în discursul către națiune că un atac al SI asupra Americii este o posibilitate îndepărtată și că, de fapt, gruparea reprezintă o amenințare regională.

Grație propagandei masive și a exagerărilor pe care le fac unele canale de presă în privința capacităților grupării SI, un mare număr de americani a ajuns să creadă că jihadiștii SI sunt o amenințare la adresa SUA.

Un sondaj recent realizat de Washington Post-ABC News, în zilele în care s-au difuzat filmele cu decapitarea jurnaliștilor James Foley și Steven Sotloff, arată că în prezent americanii susțin masiv o acțiune militară anti SI.

Așa s-a ajuns ca acum 65% dintre americani să sprijine o potențială intervenție militară a SUA în Siria, prin lansarea de atacuri aeriene. Dublu față de anul trecut, când sprijinul americanilor pentru lansarea de atacuri aeriene improtriva regimului Bashar al-Assad, acuzat că a folosit arme chimice, era infinit mai scăzut.”[1]

Afirmatia este facuta in septembrie 2014, insa, acum, lucrurile sunt si mai evidente, asta dupa ce in ianuarie 2015, un comandant al ISIS din Pakistan a recunoscut, dupa ce a fost capturat de autoritatile pakistaneze ca “SUA ii finanteaza”.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/un-comandant-pakistanez-al-statului-islamic-isis-recunoaste-ca-sua-ii-finanteaza.


SURSE

1. http://activenews.ro/expert-contraterorism-fost-consilier-al-lui-obama-amenintarea-pe-care-ar-reprezenta-o-statul-islamic-pentru-america-este-o-farsa_1860332.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Globalizare neomarxistă versus Identitate Națională. Cine va câștiga la final?
Illuminati au inceput sa minta oamenii cu "racirea globala si era glaciara"! Dupa ce timp de 20 de ani s-a propagat minciuna "incalzirii globale", acum ei schimba manipularea! Totul pentru ca oamenii sa aiba aceeasi stare de frica, de necunoscut!
Cele șase Mega-Corporații ale Iluminaților care controlează Mass Media în SUA
"Occidentul promovează minciuna agresiunii ruse pentru a întări forțele NATO în Europa"
Polonia: Marș uriaș al naționaliștilor împotriva Noii Ordini Mondiale
Abuzuri ale FBI și ale Departamentului Justiției. Memorandumul declasificat din ordinul președintelui Donald Trump
Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker: "Acești populiști, naționaliști, naționaliști stupizi, își iubesc țările"
Hacker-ul care a intrat în bazele de date NASA: „Am găsit dovezi că America are nave spaţiale de război”
Vladimir Putin: Guvernul de la Damasc controlează 98% din teritoriul Siriei. Vladimir Putin și Bashar al-Assad sunt aproape să-i învingă pe teroriștii ISIS. Organizația teroristă ISIS a fost creată și finanțată de SUA în timpul operațiunii "Primăvara Arabă" (2010 - 2011) cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
Masacrul din Las Vegas – operațiune steag fals și totodată sacrificiu uman într-un platou înconjurat de simboluri oculte (piramidă, obelisc)
Ce nu te-a invațat nimeni: Proiectul Aurora
"Candidatul manciurian", asasini politici și lideri religioși fabricați prin control mental
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro