Fost Consilier al lui Obama recunoaste ca terorismul este o farsa pentru a ataca Orientul Mijlociu !

by O informatie inedita vine, de unde altfel decat de la sursa, iar sursa in acest caz o reprezinta insasi omul care a fost Consilier al lui Obama, acesta incadrandu-se in tipologia conspirationistilor, iar credibilitatea sa este cu atat mai mare, cu cat el a avut un rang inalt in […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

O informatie inedita vine, de unde altfel decat de la sursa, iar sursa in acest caz o reprezinta insasi omul care a fost Consilier al lui Obama, acesta incadrandu-se in tipologia conspirationistilor, iar credibilitatea sa este cu atat mai mare, cu cat el a avut un rang inalt in administratia Obama.

isis2

Mai multe aflam de pe site-ul Active News:


“Așa-zisa ameninațare pe care o reprezintă gruparea Statul Islamic la adresa securității Statelor Unite, pretext invocat de Casa Albă pentru a ataca ținte din Siria, nu este decât o nouă farsă. O spune chiar un fost consilier al lui Obama pe probleme de contraterorism, Daniel Benjamin, care se adaugă vocilor moderate ce sustin ca este vorba de o nouă propagandă a Washington-ului pentru a baga frica în americani și a-i convinge de necesitatea unui nou război.

În ciuda zgomotoasei campanii prin care se evocă scenariul de groază al unui atac al Statului Islamic pe teritoriul SUA, există foarte puține dovezi că gruparea jihadistă plănuiește să comita atentate în Statele Unite. Și, în timp ce unii membri ai Congresului și canale media se grăbesc să catalogheze Statul Islamic ca fiind principala amenințare la adresa SUA, sunt și voci mai temperate, care au o cu totul altă părere.

Una dintre ele este cea a lui Daniel Benjamin, fost consilier în probleme de contraterorism din Departamentul de Stat, care afirmă că amenințarea SI, așa cum vrea să o arate administrația Obama, nu este decât ”o farsă”.

”E greu de imaginat o mai bună indicație a capacității oficialilor americani și a liderilor TV de a semăna panică în rândul oamenilor, pretinzând că națiunea este un fagure în care zac celule în adormire, că teroristii sunt la granita cu Texas-ul sau că jihadiștii sunt gata să pulverizeze virusul Ebola – toate, pe baza niciunei informații viabile”, a declarat Benjamin, conform site-ului infowars.com.

Obama a recunoscut în discursul către națiune că un atac al SI asupra Americii este o posibilitate îndepărtată și că, de fapt, gruparea reprezintă o amenințare regională.

Grație propagandei masive și a exagerărilor pe care le fac unele canale de presă în privința capacităților grupării SI, un mare număr de americani a ajuns să creadă că jihadiștii SI sunt o amenințare la adresa SUA.

Un sondaj recent realizat de Washington Post-ABC News, în zilele în care s-au difuzat filmele cu decapitarea jurnaliștilor James Foley și Steven Sotloff, arată că în prezent americanii susțin masiv o acțiune militară anti SI.

Așa s-a ajuns ca acum 65% dintre americani să sprijine o potențială intervenție militară a SUA în Siria, prin lansarea de atacuri aeriene. Dublu față de anul trecut, când sprijinul americanilor pentru lansarea de atacuri aeriene improtriva regimului Bashar al-Assad, acuzat că a folosit arme chimice, era infinit mai scăzut.”[1]

Afirmatia este facuta in septembrie 2014, insa, acum, lucrurile sunt si mai evidente, asta dupa ce in ianuarie 2015, un comandant al ISIS din Pakistan a recunoscut, dupa ce a fost capturat de autoritatile pakistaneze ca “SUA ii finanteaza”.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/un-comandant-pakistanez-al-statului-islamic-isis-recunoaste-ca-sua-ii-finanteaza.


SURSE

1. http://activenews.ro/expert-contraterorism-fost-consilier-al-lui-obama-amenintarea-pe-care-ar-reprezenta-o-statul-islamic-pentru-america-este-o-farsa_1860332.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Protest anti-NATO, la Bruxelles
Elveția își retrage oficial cererea de aderare la Uniunea Europeană
Un raport independent recent dezvăluie cifrele dezastrului din Norvegia: 76% dintre copiii internați de Barnevernet au dezvoltat deja probleme psihice
Suedia se prăbușește din cauza multiculturalismului-marxist: Guvernul fuge, parlamentul se dezintegrează, Suedia arde în haosul războiului civil
Drone anti-protestatari dotate cu bile cu vopsea, spray lacrimogen, lasere orbitoare si difuzoarea puternice ! Aceste drone au inceput sa fie criticate de multi cei care le-au vazut, fiind inca o dovada a statului politienesc !
15 ani de cand NATO a bombardat Serbia ucigand 3000 de civili in numele "democratiei"! ONU si NATO sint doua organizatii criminale care au ucis in numele fantasmagoricei "democratii"!
Un fost agent CIA dezvăluie: Obama a permis crearea ISIS!
Președintele Franței, Emmanuel Macron, este deranjat de faptul că Polonia și Ungaria au ales naționalismul, îndepărtându-se de "valorile UE"
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, un simpatizant al lui Karl Marx: Marx nu este responsabil pentru toate atrocitățile moștenitorilor săi! Jean-Claude Juncker a participat la festivitățile organizate de oficialii localității germane Trier în cinstea împlinirii a 200 de ani de la nașterea lui Karl Marx, care, alături de Friedrich Engels, a pus bazele doctrinei comuniste
Procesele verbale ale întâlnirii Bilderberg din 1999. Un ziarist britanic a publicat documente secrete ale grupului Bilderberg, care dovedesc că acesta a hotârât războiul din Kosovo şi introducerea monedei europene
Ambasadorul lui Obama în Siria recunoaște: "Planul americanilor de a-l răsturna de la putere pe Assad a eșuat. Am crezut că dezintegrarea Siriei era inevitabilă, dar acest scenariu nu mai poate fi pus în practică"
Fost premier olandez: Prim-ministrul israelian Netanyahu trebuie trimis în judecată pentru crime de război
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro