Fost consilier guvernamental: Marea Britanie este pregătită de un război împotriva extratereștrilor

Distribuie!

Fostul consilier guvernamental Nick Pope, care a lucrat timp de 21 de ani la Ministerul britanic al Apararii, a acordat un interviu pentru MSN News, in care ofera date surprinzatoare despre un plan secret al armatei.

Potrivit lui Nick Pope, Marea Britanie detine un adevarat arsenal care va fi folosit in cazul unei invazii extraterestre. Desi nu are si un plan de lupta, aceasta tara se va adapta rapid, in cazul unei amenintari reale venita din spatiu.


In caz de razboi, armatele tuturor statelor se vor uni si astfel vor beneficia de cea mai avansata tehnologie disponibila. Chiar si acum exista drone si prototipuri, cum este Taranis (foto), care seamana cu o nava extraterestra, pentru ca sunt construite cu o tehnica secreta, scrie MSN.

Desi declaratia oficiala a guvernului britanic este ca OZN-urile nu prezinta un risc de securitate, “adevarul este ca de fapt nu stim”, recunoaste Pope. El spune ca 5% dintre OZN-uri nu pot fi explicate si acestea ar putea fi un real pericol.


60623028

Pope precizeaza ca este convins de existenta unor extraterestri cu o inteligenta superioara, dar nu are dovada ca acestia ar fi ajuns la noi. Totusi, este posibil, asa cum si noi trimitem nave in spatiu, sa cercetam alte planete, ca si ei sa procedeze la fel. „Cu siguranta exista acolo sute sau mii de civilizatii”, crede Pope.

In perioada 1991-1994, Pope a cercetat anual intre 200 si 300 de aparitii ale unor OZN-uri, raportate autoritatilor. Dintre acestea, el isi aminteste cel mai bine de un caz in care un OZN a aterizat in apropiere de doua baze militare. Urmele lasate pe sol au demonstrat existenta unor radiatii de 8 ori mai mari decat in mod normal.

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/international/fost-consilier-guvernamental-marea-britanie-este-pregatita-de-un-razboi-impotriva-extraterestrilor.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...