Fost contractor guvernamental dezvăluie fotografii cu extratereştri din Area 51

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Inginerul Boyd Bushman, care a murit în 7 august 2014, a dezvăluit într-un interviu filmat înaintea morţii sale ceea ce el susţine că sunt informaţii despre extratereştri şi fotografii ale acestora, precum şi imagini ale unei nave spaţiale extraterestre.

Conform mărturiei lui Bushman, dovezile ar fi fost obţinute pe vremea când lucra cercetător senior în cadrul companiei americane Lockheed Martin.


Brevetele americane înregistrate de Boyd Bushman includ menţiunea că a lucrat la Lockheed Martin, un proeminent contractor pentru guvernul SUA în domeniul tehnologiei, unde se desfăşoară numeroase proiecte ultrasecrete. Brevetele ar fi, în acest sens, dovezi ale faptului că Bushman a fost într-adevăr angajat al celebrei firme.

Proiectele la care a lucrat, conform mărturiei sale, includ un sistem pentru detectarea avioanelor de luptă, sau a urmelor lăsate de rachete, un sistem de detectare a metalelor şi un aparat pentru detectarea radiaţiilor.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/fost-contractor-guvernamental-dezvaluie-fotografii-cu-extraterestri-din-area-51-video—225425

SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/fost-contractor-guvernamental-dezvaluie-fotografii-cu-extraterestri-din-area-51-video—225425
  2. Foto: epochtimes-romania.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...