Fost director adjunct al CIA, declarație șocantă: „Rușii și iranienii trebuie uciși în secret!”

Distribuie!

„Fostul director adjunct al CIA în perioada 2010-2013, Michael Morell, a făcut o declarație șocantă în cadrul unui interviu acordat jurnalistului Charlie Rose, la CBS News, potrivit miscareaderezistenta.ro.

Michael Morell a precizat faptul că rușii și iranienii trebuie să plătească un preț pentru militarii americani uciși în Irak, iar acum în Siria.


Acesta a mai spus că în cazul asasinatelor pot fi implicați membrii opoziției siriene moderate, ale cărei forțe sunt necesare și pentru răsturnarea președintelui Bashar al-Assad.

„În timpul operațiunilor din Irak, iranienii aprovizionau cu arme milițiile șiite cu care ne omorau soldații. Iranienii ne-au obligat să plătim un preț. Acum trebuie să-i obligam pe iranienii din Siria să plătească un preț. Trebuie să-i obligăm și pe ruși să plătească”, a spus Michael Morell.


Întrebat de jurnalist dacă trebuie să îi facem să plătească un preţ omorând iranieni, omorând ruși, Morell a spus „Da. Sub acoperire … Nu trebuie să spunem lumii despre asta. Nu stai la Pentagon şi să spui că ai făcut asta. Însă te asiguri că la Moscova şi la Teheran să se ştie. Trebuie să atacăm lucrurile pe care Assad le vede ca fiind baza puterii sale personale.

Trebuie să atacăm maşina lui prezidenţială. Vreau să-i bombardez birourile la miezul nopţii. Vreau să-i distrug avionul prezidenţial. Vreau să-i distrug elicoperele prezidenţiale. Vreau să-l fac să se gândească că-l vom ataca”.

„Nu spun că trebuie asasinat, dar vreau să pun presiune pe el, pe iranieni, pe ruși”, a mai spus Michael Morell.”[1]

In realitate, voi, americanilor sunteti cei care ati creat si finantat reteaua terorista Al Qaeda, condusa de Osama bin Laden (alias Tim Osman) cu scopul de a lupta impotriva sovieticilor din Afganistan. De asemenea, tot voi ati creat si finantat pe teroristii ISIS in timpul „Primaverii Arabe” (2010-2011) cu scopul de a-l inlatura de la putere pe Bashar al-Assad, dupa modelul Saddam Hussein, Gaddafi, Slobodan Milosevic, Ceausescu etc.

Michael Morell cia

Cati americani au fost ucisi in Irak si cati civili au ucis americanii in fosta Iugoslavie, Irak, Afganistan, Libia, Vietnam? Ei bine, aceste vieti, in opinia lor, a teroristilor, nu conteaza. Dupa cum spunea si intelectualul american, Noam Chomsky: „America este principalul stat terorist, iar Europa este mult prea lasa si i se supune.”

SURSE

  1. http://www.b1.ro/stiri/externe/fost-director-adjunct-al-cia-declaratie-socanta-rusii-si-iranienii-trebuie-ucisi-in-secret-video-158694.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...