Fost ofiter al NATO sustine ca NATO a devenit o organizatie criminala ce cucereste natiuni "neascultatoare" ! Istoria demonstreaza cu dovezi temeinice aceste afirmatii !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Curaj „nebun” din partea unui fost ofiter decorat de NATO: acesta sustine ca NATO a devenit o organizatie criminala ce cucereste natiuni „neascultatoare” ! Perfect spus ! Pe noi romanii, NATO, ne-a cucerit nu prin forta armata, ci printr-un asasinat economic pusa la cale de autorii loviturii de stat din decembrie 1989, ce au deschis poarta unui jaf de proportii enorme. Intrarea in NATO si in UE, au reprezentat nimic altceva decat stapanirea unei natiuni devenita obedienta in fata Iluminatilor.

nato_north_atlantic_terrorist_organization

De pe site-ul ActiveNews.ro afla mai multe despre acest om curajos:


„Lt.Colonelul(r) Marek Obrtel, fost ofiţer în Armata Cehiei, membră a NATO, a făcut nişte dezvăluiri fără precedent despre organizaţia a cărei membră este şi România.

Obrtel tocmai a returnat distincţiile militare cu care NATO l-a decorat în timp ce era ofiţer activ. Acesta a spus că NATO s-a transformat între timp într-o „organizaţie criminală”, care operează sub „falsele steaguri ale libertăţii, democraţiei, drepturilor omului, folosindu-le doar pentru a-şi pune în aplicare agresiunile militare în lume”.

Conform ofiţerului ceh, NATO atacă ţările care devin „nepotrivite„, „neascultătoare” sau „dacă hegemonii care conduc lumea au interese asociate cu ele„. Declaraţiile au fost făcute în cadrul unui interviu realizat pentru cotidianul sârbesc Vecernje Novosti.

Obrtel a explicat „procedeul” prin care NATO cucereşte o ţară: „Mai întâi, respectiva ţară este sfâşiată din interior prin campanii mass-media, revoluţii colorate, prin stârnirea celor mai sensibile teme, a diviziunilor etnice sau a diferenţelor religioase. Apoi vine NATO cu unităţile sale, urmată de misiuni umanitare şi de observare, chipurile pentru a apăra drepturile omului şi libertăţile. La puţin timp, apar şi „oameni de afaceri” pentru a reconstrui ţara sau mai bine spus, pentru a-şi valorifica propriile interese„.

Fostul ofiţer a precizat că motivul pentru care a decis să vorbească este dezastrul din Ucraina, dar şi propriile sale experienţe „distruse de NATO”. Acesta a mai spus că este dezamăgit, trist şi afectat că a fost parte a „maşinăriei NATO”, care a provocat un „genocid contra sârbilor în Kosovo”.”[1]

La data de 12 mai 2014, Cehia, spunea ca nu doreste trupe NATO pe teritoriul ei, adica era „neascultatoare”, iar la 21 septembrie in acelasi an, Cehia, prin vocea societatii civile si nu numai a declarat ferm ca doreste sa iasa din NATO.

Dovezi istorice care arata ca NATO este o organizati criminala !


NATO si ONU au devenit niste structuri forte ale armatei globale pe care iluminatii o pregatesc pentru a impune o lege martiala, in cazul in care oamenii s-ar opune acestui plan. Faptul ca acestia n-au putut sa reduca populatia Planetei la 500 milioane de locuitori, asa cum scrie si pe pietrele testament (Guidestone) din Georgia, denota clar ca ei in prezent sint extrem de disperati, iar disperarea ii face sa comita diverse actiuni prin care sint prinsi cu minciunile.

Mai multe cititi aici -> http://www.dragosanunnaki.ro/nato-si-onu-au-provocat-crime-impotriva-umanitatii.

Alianța s-a format din state independente, interesate în „mentinerea pacii” si „apararea propriei independențe” prin solidaritate politică și printr-o forță militară defensivă corespunzătoare, capabilă să descurajeze și, dacă ar fi necesar, să raspundă tuturor formelor probabile de agresiune îndreptată împotriva ei sau a statelor membre. Inițial, aceste state au fost: Belgia, Canada, Danemarca, Franța, Islanda, Italia, Luxemburg, Marea Britanie, Norvegia, Portugalia, Olanda si SUA. La 18 februarie 1952, au aderat la tratat Grecia si Turcia, iar la 6 mai 1955, RFG a devenit membra NATO.

La constituirea ei, ideea de baza a alianței, menținută timp de peste 50 de ani, era aceea a realizării unei „apărări” comune, credibile și eficiente. În acest sens, în articolul 5 al Tratatului se specifica:

„Partile convin ca un atac armat impotriva uneia sau a mai multora dintre ele in Europa sau in America de Nord va fi considerat ca un atac impotriva tuturor si, in consecinta, daca se va produce un asemenea atac armat, fiecare dintre ele, exercitand dreptul sau individual sau colectiv la autoaparare, recunoscut de articolul 51 al Cartei Natiunilor Unite, va da asistenta Partii sau Partilor atacate, prin luarea in consecinta, individual si concertat cu celelalte parti, a acelor masuri ce vor fi considerate necesare, inclusiv folosirea fortei armate, pentru a restaura si a mentine securitatea zonei Nord-Atlantice.”[1]

NATO si ONU au aprobat crime in masa si anume: razboiul din Irak (de doua ori), Libia (2011), Vietnam, Afganistan, Kosovo (1999) etc. In aceste interventii, acestia au omorat zeci de mii de civili, folosind tot felul de arme chimice considerate a fi neconventionale, tocmai de aceeasi comisie ONU, pe care ei au conduc, dar care n-a reactionat in niciun fel la crimele de razboi din Serbia (martie 1999) sau din cadrul celor doua razboaie din Irak, cand erau la pupitru de control, masonii membri Bilderberg si ai organizatiei masonice, Skull and Bones, George W. Bush si tatal sau George H.W. Bush.

Mai multe despre crimele facute de NATO cand au bombardat Serbia cititi aici -> http://www.dragosanunnaki.ro/15-ani-de-cand-nato-a-bombardat-serbia-ucigand-3000-de-civili-in-numele-democratiei.

SURSE

1. http://activenews.ro/un-fost-ofiter-decorat-al-nato-face-acuze-fara-precedent-nato-devenit-o-organizatie-criminala-care-sunt-pasii-prin-nato-cucereste-o-tara-neascultatoare_1881294.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...