Fost ofițer CIA: Donald Trump, într-o bătălie fără precedent cu statul profund

Distribuie!

„Fostul ofițer CIA Kevin Shipp susține că evenimentele ce au loc la Washington și ”trădarea” cu cere se confruntă președintele Donald Trump sunt fără precedent în istoria SUA. ”Este o bătălie istorică între președintele SUA și ceea ce eu numesc Guvernul din Umbră”.

”Unii îi spun Stat Profund și include CIA, FBI și NSA. Președintele Trump este primul președinte care se opune Guvernului din Umbră. L-au spionat pe Trump de când era candidat la prezidențiale. Este ceva istoric, ceva ce nu s-a mai întâmplat în istoria vreunui guvern occidental. Guvernul din Umbră controlează Congresul, controlează justitia si îl controlează pe presedintele SUA. Nimeni nu li s-a împotrivit până la Donald Trump.


Ei nu-și pot imagina că s-a întâmplat asta, iar actualul președinte nu are vreo obligație față de ei și nu îi este frică de amenințările lor. Trump i-a prins că l-au spionat ilegal, că s-au implicat într-o operațiune de contraspionaj falsă împotriva campaniei prezidențiale, infiltrând spioni echipa sa de campanie.

Vă pot garanta că acum acum se zbat ca șobolanii care încearcă să fugă de pe corabie. Fostul director FBI Comey îl arată cu degetul pe fostul șef al comunității de informații, Clapper, cel din urmă arată cu degetul spre Comey, iar apoi mai este și fostul procuror general Loretta Lynch. Le este frică pentru că, dacă se vor declasifica informațiile, americanii vor vedea ce au făcut. Unii dintre ei au comis chiar acte de trădare. Au încercat o lovitură împotriva unui președinte SUA ales corect”.


Dosarul Russiagate, despre implicarea Rusiei în alegerile prezidentiale din SUA, a fost o operațiune menită să îl elimine pe Donald Trump de la Casa Albă, susține fostul agent CIA. Trump echivalează această operațiune cu un act de trădare, dar presa de main stream evită să relateze despre această catalogare la care recurge președintele.

”Presa știe asta și încearcă să susțină Guvernul din Umbră/ Statul Profund în cel mai eficient mod posibil, pentru că presa a fost complice la falsul dosar Russiagate. Nu au cum să prezinte informații care ar dezvălui rolul presei în această afacere… Au tras și au ratat ținta, a fost o ratare uriașă, căci au dezvăluit un secret fără să vrea”.

Fostul agent Shipp spune că actaulul procuror general numit de Donald Trump, William Barr, este un omul potrivit pentru a instrumenta un dosar de trădare. ”Barr a fost procuror CIA, la început am fost sceptic, însa acum îl susțin pe Barr”, a declarat fostul agent Shipp.

”Faptul că a lucrat pentru CIA îi oferă o viziune din interior. Cred că Barr are un avantaj în fața CIA și FBI. Știe cum funcționează sistemul. Știe că vor să-l pună cu spatele la zid. Știe că vor încerca să mențină dosarele clasificate și să ascunda ce au făcut. Barr are prerogativa de a-i aduce să depună mărturie și acum ei tremură, pentru că așa ceva nu s-a mai întâmplat. Nu au mai fost atacați astfel până acum”.

Operațiunea împotriva campaniei lui Trump este una de spioinaj pentru obținerea de informații pentru a șantaja un politician. ”Așa funcționează supravegherea NSA și asta se întâmpla dinainte de 11 septembrie 2001. După aceasta dată, aceste acțiuni au sporit în intensitate”.

”Comey, fostul director CIA John Brennan și ceilalți au cerut informații din supercomputerele NSA și au folosit aceste informații pentru a spiona campania lui Trump. L-au spionat pe Trump în mod intensiv. Au făcut-o ilegal și au fososit sistemele NSA. Toate indiciile duc la Barack Obama și la Hillary Clinton. Au folosit puterea pentru a-i intimida pe alții și, probabil, pentru a-i șantaja. S-au implicat într-o acțiune ilegală flagrantă. S-au gândit ca Hillary Clinton, prințesa globală, va fi aleasă și, dintr-o data – boom. S-a întâmplat ceea ce era de neconceput să se intample. A fost ales Donald Trump, iar ei au băgat-o pe mânecă”, spune Kevin Shipp.”[1]

SURSE

  1. https://www.cotidianul.ro/fost-ofiter-cia-trump-intr-o-batalie-fara-precedent-cu-statul-profund
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...