Fost ofițer CIA: “Președintele Bush era desprins de realitate. Sigur nu au existat arme de distrugere în masă în Irak”

by “Primul om care l-a interogat pe Saddam Hussein imediat după capturarea sa în 2003 a declarat că nu a durat mult până când a realizat că dictatorul irakian în mod cert, nu a apucat să dezvolte arme de distrugere în masă, conform b1.ro. John Nixon, fost ofițer CIA, a […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Primul om care l-a interogat pe Saddam Hussein imediat după capturarea sa în 2003 a declarat că nu a durat mult până când a realizat că dictatorul irakian în mod cert, nu a apucat să dezvolte arme de distrugere în masă, conform b1.ro.

John Nixon, fost ofițer CIA, a primit sarcina de a-l interoga pe Hussein după ce acesta a fost găsit de către forțele americane, în decembrie 2003. Nixon a povestit pentru BBC că tot ce și-a dorit Casa Albă a fost să afle dacă există vreo dovadă că oamenii lui Hussein dezvoltă arme de distrugere în masă. Discuțiile cu Hussein și cu oamenii apropiați lui și cercetările ulterioare au dus la concluzia că programul de înarmare nucleară al Irakului a fost închis cu ani înainte.


Fostul angajat CIA a susținut că, după ce au ajuns la această concluzie, el și oamenii din echipa sa au fost văzuți drept niște ratați.
John Nixon a mai spus că nu a putut să discute cu George W. Bush, președintele de atunci al Statelor Unite, decât în 2008, la doi ani de la execuția liderului irakian.

El a mai afirmat că a fost unul dintre puținii oameni care a dat mâna atât cu Bush, cât și cu Saddam Hussein, dar ar fi preferat să petreacă mai mult timp alături de cel din urmă.


Președintele Bush era „desprins de realitate”, iar consilierii lui nu făceau decât să-i dea dreptate la orice spunea, a mai precizat fostul angajat CIA.

Nixon, care a părăsit CIA în 2011, a mai spus pentru BBC că îi este rușine de ceea ce s-a petrecut în Irak după căderea lui Saddam Hussein.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=11291
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Jurnalisti retinuti ilegal la intalnirea Grupului Masonic Bilderberg din 29 mai - 1 iunie 2014 ! Ziaristii oficiali care au fost prinsi ca discutau cu jurnalistii infowars.com au fost imediat dati afara din delegatia Bilderberg ! Atat de teama le este globalistilor de presa libera !
Fostul presedinte egiptean, Mohamed Morsi, dat jos de CIA si condamnat la moarte ! Implicatiile SUA sunt cat se poate de clare !
9 semne care arată că Elita Mondială iși pierde din ce în ce mai mult puterea
Massachusetts Institute of Technology (MIT) propune bila metalică antigravitațională – un bun început pentru upgradarea științei contemporane
Premierul Franței, Manuel Valls: "UE este pe punctul de a se destrăma și poate eșua"
Autoritățile din SUA acuză Rusia de implicare în alegeri, dar nu spun nici un cuvânt despre imixtiunile SUA în alegerile din alte state
Globalista Victoria Nuland a fost alungată de la Departamentul de Stat al SUA
Fidel Castro - revoluționar comunist și francmason
Putin la NBC: "SUA intervin în procesul politic peste tot în lume"
Germania: ONG-iștii lui George Soros au protestat împotriva naționaliștilor. ONG-iștii lui George Soros vor să aducă imigranți în Europa. Naționaliștii germani le-au stricat planurile globaliștilor!
Criminalul din biserica din Sutherland Springs a lucrat în forţele armate americane: 27 de morţi într-un atac într-o biserică baptistă din Texas
Medici asasinați pentru că au găsit dovezi despre contaminarea voită a vaccinurilor cu substanțe cancerigene
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro