Fost ofițer CIA: “Președintele Bush era desprins de realitate. Sigur nu au existat arme de distrugere în masă în Irak”

by “Primul om care l-a interogat pe Saddam Hussein imediat după capturarea sa în 2003 a declarat că nu a durat mult până când a realizat că dictatorul irakian în mod cert, nu a apucat să dezvolte arme de distrugere în masă, conform b1.ro. John Nixon, fost ofițer CIA, a […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Primul om care l-a interogat pe Saddam Hussein imediat după capturarea sa în 2003 a declarat că nu a durat mult până când a realizat că dictatorul irakian în mod cert, nu a apucat să dezvolte arme de distrugere în masă, conform b1.ro.

John Nixon, fost ofițer CIA, a primit sarcina de a-l interoga pe Hussein după ce acesta a fost găsit de către forțele americane, în decembrie 2003. Nixon a povestit pentru BBC că tot ce și-a dorit Casa Albă a fost să afle dacă există vreo dovadă că oamenii lui Hussein dezvoltă arme de distrugere în masă. Discuțiile cu Hussein și cu oamenii apropiați lui și cercetările ulterioare au dus la concluzia că programul de înarmare nucleară al Irakului a fost închis cu ani înainte.


Fostul angajat CIA a susținut că, după ce au ajuns la această concluzie, el și oamenii din echipa sa au fost văzuți drept niște ratați.
John Nixon a mai spus că nu a putut să discute cu George W. Bush, președintele de atunci al Statelor Unite, decât în 2008, la doi ani de la execuția liderului irakian.

El a mai afirmat că a fost unul dintre puținii oameni care a dat mâna atât cu Bush, cât și cu Saddam Hussein, dar ar fi preferat să petreacă mai mult timp alături de cel din urmă.


Președintele Bush era „desprins de realitate”, iar consilierii lui nu făceau decât să-i dea dreptate la orice spunea, a mai precizat fostul angajat CIA.

Nixon, care a părăsit CIA în 2011, a mai spus pentru BBC că îi este rușine de ceea ce s-a petrecut în Irak după căderea lui Saddam Hussein.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=11291
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

De ce tace Uniunea Europeană cu privire la abuzurile jandarmeriei franceze la adresa "vestelor galbene"? Pentru că "vestele galbene" sunt împotriva globaliștilor!
Amenințările SUA la adresa Rusiei cu acțiuni teroriste
De la Globalizare la Naționalism
Iată cum reacționează Bill Clinton atunci când este întrebat despre apartenența la clubul satanist Bohemian
Bruxelles, primul oraș care blochează implementarea tehnologiei 5G din cauza riscurilor pentru sănătate
Agenda 21, Agenda 30 şi Noua Ordine Mondială - planul pentru o sclavie durabilă
Sinodul panortodox la final. Biserica Ortodoxă se pronunță împotriva globalizării, a transformării omului în mașinărie biologică și afirmă că este singura Biserică întemeiată de Hristos
Soros vrea să aducă comunismul în Europa, dar nu pe cel al lui Ceaușescu, ci pe cel al lui Pauker și Lenin. Săptămânalul German Wirtschafts Woche îl acuză pe Soroș ca finantează și susține Syriza
Ateul Dan Brown: „Dumnezeu va fi înlocuit de o nouă formă de conștiință cu ajutorul inteligenței artificiale”
Președintele Serbiei, Tomislav Nikolic: "UE și Germania ne dau ultimatum, ca după asasinatul de la Sarajevo"
Serbia nu uită bombardamentele NATO din 1999. Președintele sârb a anunțat că Serbia nu dorește să adere la NATO
Summit-ul masonic Asia-Europa (ASEP) si dorinta de accelerare a Noii Ordini Mondiale ! In acest summit se vor discuta aspecte ce tin de cooperarea financiara si economica intre Asia si Europa !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro