Fost ofițer CIA: “Președintele Bush era desprins de realitate. Sigur nu au existat arme de distrugere în masă în Irak”

by “Primul om care l-a interogat pe Saddam Hussein imediat după capturarea sa în 2003 a declarat că nu a durat mult până când a realizat că dictatorul irakian în mod cert, nu a apucat să dezvolte arme de distrugere în masă, conform b1.ro. John Nixon, fost ofițer CIA, a […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Primul om care l-a interogat pe Saddam Hussein imediat după capturarea sa în 2003 a declarat că nu a durat mult până când a realizat că dictatorul irakian în mod cert, nu a apucat să dezvolte arme de distrugere în masă, conform b1.ro.

John Nixon, fost ofițer CIA, a primit sarcina de a-l interoga pe Hussein după ce acesta a fost găsit de către forțele americane, în decembrie 2003. Nixon a povestit pentru BBC că tot ce și-a dorit Casa Albă a fost să afle dacă există vreo dovadă că oamenii lui Hussein dezvoltă arme de distrugere în masă. Discuțiile cu Hussein și cu oamenii apropiați lui și cercetările ulterioare au dus la concluzia că programul de înarmare nucleară al Irakului a fost închis cu ani înainte.


Fostul angajat CIA a susținut că, după ce au ajuns la această concluzie, el și oamenii din echipa sa au fost văzuți drept niște ratați.
John Nixon a mai spus că nu a putut să discute cu George W. Bush, președintele de atunci al Statelor Unite, decât în 2008, la doi ani de la execuția liderului irakian.

El a mai afirmat că a fost unul dintre puținii oameni care a dat mâna atât cu Bush, cât și cu Saddam Hussein, dar ar fi preferat să petreacă mai mult timp alături de cel din urmă.


Președintele Bush era „desprins de realitate”, iar consilierii lui nu făceau decât să-i dea dreptate la orice spunea, a mai precizat fostul angajat CIA.

Nixon, care a părăsit CIA în 2011, a mai spus pentru BBC că îi este rușine de ceea ce s-a petrecut în Irak după căderea lui Saddam Hussein.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=11291
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

„Moștenirea” lăsată de NATO: explozia cancerului și radioactivitate. Sârbii dau în judecată statele Alianței care i-au bombardat în 1999
Viktor Orban: "Imigrația necontrolată nu ține deloc de drepturile omului, ci e o chestiune de securitate"
Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, promite să îi învingă pe naționaliști
Spațiul Schengen înseamnă Noua Ordine Mondială! Spațiul Schengen înseamnă distrugerea suveranității statelor naționale și crearea Statelor Unite ale Europei!
Disparitia avionului malaezian - 6 lucruri care nu s-au spus la TV despre zborul 370! Telefoanele pasagerilor din avionul Malaysia Airlines inca SUNA! 20 de angajati ai unei companii high-tech orientata catre energie libera se aflau in acel moment in avion!
Paradoxul Marxismului Cultural. De ce sunt progresiștii cei mai bogați oameni din lume?
Fundația lui George Soros a decis încetarea activităților din Turcia, după ce Erdogan l-a acuzat pe miliardar că încearcă să destrame națiuni
Marea Britanie a inventat lagarele de concentrare
"Dronele Negre" ale Pentagonului folosite pentru spionaj și atacuri
Vladimir Putin a fost desemnat "Persoana Anului 2007" de către revista americană Time pentru că a adus stabilitate și a acordat un nou statut țării sale
Discriminarea pozitivă - discriminarea majorității de către minorități - o ideologie marxistă! Discriminarea pozitivă este tot discriminare!
Petiție: Americanii cer arestarea lui George Soros pentru protestele Anti-Donald Trump
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro