Fost premier olandez: Prim-ministrul israelian Netanyahu trebuie trimis în judecată pentru crime de război

by “Fostul premier olandez Dries Van Agt a declarat că prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu este un criminal de război și ar trebui trimis în judecată pentru asta în timpul vizitei pe care acesta o are programată chiar în Olanda. În declarația sa, Van Agt a invocat prevederi ale Statutului de la Roma […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Fostul premier olandez Dries Van Agt a declarat că prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu este un criminal de război și ar trebui trimis în judecată pentru asta în timpul vizitei pe care acesta o are programată chiar în Olanda.

În declarația sa, Van Agt a invocat prevederi ale Statutului de la Roma al Curţii Penale Internaţionale, potrivit cărora ocuparea şi extinderea aşezărilor pe un teritoriu ocupat constituie o “crimă de război”.


“Aşa că de ce ar trebui să primim pe cineva care continuă să facă aceste lucruri, am fi putut să-l trimitem direct în faţa Curţii Penale Internaţionale, ar fi fost mai bine aşa”, a declarat fostul oficial olandez, într-un interviu pentru postul public de televiziune NPO 1, citat de Haaretz.

Dries Van Agt, premier al Olandei în perioada 1977-1982, este un susţinător fervent al palestinienilor. În 2012, acesta a declarat că evreii ar trebui mai degrabă să aibă un stat al lor în Germania decât în locaţia actuală.”[1]


File – In this March 10, 2013 file photo, Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu attends the weekly cabinet meeting in his Jerusalem office. Netanyahu held out the possibility on Thursday, April 18, 2013 of arming Syrian rebels, saying in a televised interview that the decision on whether to intervene in the civil war is a ìcomplicated questionî because of the myriad groups taking part in the violence.(AP Photo/Sebastian Scheiner, File)

Este dificil ca Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, sa fie trimis in judecata pentru crime de razboi, impreuna cu ceilalti sionisti, caci lobby-ul evreilor sionisti este unul puternic la nivel global.

SURSE

  1. https://b1.ro/stiri/externe/fost-premier-olandez-prim-ministrul-israelian-netanyahu-trebuie-trimis-in-judecata-pentru-crime-de-razboi-161196.html
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Disparitia avionului malaezian - 6 lucruri care nu s-au spus la TV despre zborul 370! Telefoanele pasagerilor din avionul Malaysia Airlines inca SUNA! 20 de angajati ai unei companii high-tech orientata catre energie libera se aflau in acel moment in avion!
Zeita Themis - simbolul francmasonic fundamental al Justitiei Iluminatilor ! Acest simbol ocult il puteti vedea pe tribunale, parchete si barouri !
Inteligenta artificiala reprezinta un pericol pentru omenire ! Masinariile inteligente pot ajunge sa-i elimine pe oameni ! Tot mai multi oameni de stiinta considera ca, "inteligenta artificiala ar putea insemna sfarsitul omenirii" !
Operatiunile "Steag Fals": atentatele teroriste sunt orchestrate de catre Serviciile Secrete pentru a lua libertatile oamenilor!
Cavalerii de Malta - o organizaţie ocultă suprastatală și legătura cu Cavalerii Templieri
Extratereștrii din Aldebaran
George Soros și stânga radicală în spatele protestelor anti Trump
Rusia deține tehnologie de la extratereștri
Președintele Germaniei: „Anonimatul pe Internet ar trebui să fie interzis.” Germania a adoptat un proiect de lege ce obligă site-urile să șteargă anumite comentarii, dar și să dezvăluie instanțelor identitatea celor care postează
"London Fashion Week" sau "Mireasa lui Satana" defilând într-o capelă anglicană
Erdogan respinge scuzele NATO după ce a fost prezentat ca "inamic" în cadrul unui exercițiu al Alianței în Norvegia
Militari specializaţi în operaţiuni psihologice au lucrat în CNN
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro