Foști informatori ai Agenției Federale Anti-Drog a SUA implicați în asasinarea președintelui Jovenel Moise. Haiti era singura țară din emisfera occidentală care refuzase vaccinarea anti-Covid

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“DE CĂTĂLIN VUȘCAN

Mai mulți dintre bărbații implicați în asasinarea președintelui haitian au lucrat anterior ca informatori ai forțelor de ordine americane, potrivit unor persoane informate în acest sens, în timp ce anchetatorii americani se confruntă cu un număr tot mai mare de legături din Florida cu presupusa echipă de asasini, conform CNN.
Haiti nu a vaccinat încă nicio persoană.
Președintele haitian Jovenel Moise a fost ucis miercurea trecută într-o operațiune în care, potrivit autorităților haitiene, au fost implicate cel puțin 28 de persoane, multe dintre ele mercenari columbieni angajați prin intermediul unei companii de securitate cu sediul în Florida.
Cel puțin unul dintre bărbații arestați de autoritățile haitiene în legătură cu asasinatul a lucrat anterior ca informator pentru Administrația americană pentru combaterea drogurilor, a declarat DEA într-o declarație ca răspuns la CNN.
“În anumite momente, unul dintre suspecții în cazul asasinării președintelui haitian Jovenel Moise a fost o sursă confidențială pentru DEA”, a precizat DEA într-o declarație.
MAE a declarat că are cunoștință de informații potrivit cărora unii asasini au strigat “DEA” în momentul atacului. DEA a precizat în declarația sa că niciunul dintre atacatori nu a operat în numele agenției.
Alți suspecți aveau, de asemenea, legături cu SUA, inclusiv faptul că au lucrat ca informatori pentru FBI, au declarat persoanele informate în acest sens. FBI a declarat, ca răspuns la reportajul CNN, că nu comentează despre informatori, cu excepția faptului că folosește “surse legale pentru a colecta informații” în cadrul investigațiilor sale.
Luni, autoritățile au anunțat arestarea unui suspect despre care spun că a orchestrat asasinatul. Christian Emmanuel Sanon, de origine haitiană, în vârstă de 63 de ani, a intrat în țară cu un avion privat în luna iunie, conform declarației șefului poliției, Leon Charles, în cadrul unei conferințe de presă.
Autoritățile haitiene spun că Sanon a angajat compania CTU Security, cu sediul în Florida, care ar fi recrutat inițial oameni pentru a asigura securitatea lui Sanon, deși misiunea lor pare să se fi schimbat ulterior.
“El a venit în Haiti însoțit de câteva persoane la începutul lunii iunie, acești oameni trebuiau să îi asigure securitatea și afacerile”, a declarat Charles la conferința de presă. “El a venit cu intenția de a prelua funcția de președinte al Republicii”.
Doi suspecți columbieni care au fost uciși în Haiti de către poliție aveau, de asemenea, legături cu CTU Security, care este deținută de un cetățean venezuelean, a declarat luni poliția columbiană. Aceștia au solicitat asistență din partea biroului Interpol din SUA pentru a investiga datele companiei.
Nu este clar dacă bărbații care au lucrat ca informatori ai forțelor de ordine americane au participat în mod conștient la complotul de asasinat sau dacă erau conștienți de misiune, au declarat persoanele informate în acest sens.”

Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Fosti-informatori-ai-Agentiei-Federale-Anti-Drog-a-SUA-implicati-in-asasinarea-presedintelui-Jovenel-Moise.-Haiti-era-singura-tara-din-emisfera-occidentala-care-refuzase-vaccinarea-anti-Covid-167969


Foto: AFP

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Revoluția Neomarxiștilor și Noua Ordine Mondială
Într-un interviu acordat în ajun de Crăciun ziarului New York Times, doctorul american Anthony Fauci a recunoscut că a înșelat în mod deliberat opinia publică în legătură cu Covid-19
Cum este repartizată populaţia Terrei: 50% dintre oameni trăiesc înghesuiţi pe 1% din suprafaţa planetei
În anii ’50, Dr. W. Ross Adey, subvenționat de CIA și angajat la Institutul de Cercetare a Creierului din cadrul Universității California, Los Angeles, a studiat frecvențele pulsatorii pentru arme cu fascicule de unde care să producă starea de confuzie mentală. Perturbând metabolismul calciului în celulele de la nivelul creierului, concentrarea, somnul și funcțiile creierului puteau fi astfel tulburate
Comisia Europeană se implică în războiul Soros-Orban: A lansat procedura de infringement împotriva Ungariei pentru legea privind ONG-urile
Iluminații din Bavaria și Adam Weishaupt
Stăpânii Statelor Unite
Elveția: Proteste împotriva tehnologiei 5G. Federația Doctorilor Elvețieni spune că nu există niciun studiu care să certifice siguranța noii tehnologii
Secretele Acceleratorului de Particule LHC de la CERN - experimente cu privire la călătoriile în timp, Universurile Paralele și riscul de a crea o gaură neagră
Președintele Siriei, Bashar al-Assad: "Liderii occidentali sprijină grupările teroriste din Siria"
George W. Bush și Tony Blair ar trebui deferiți Curții Penale Internaționale
Trei demitizări ale economiei capitaliste
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Istoria omenirii – falsificată de 6.000 de ani

Un experiment sinistru – Iradiat mortal, a fost ținut în agonie 83 de zile

O descoperire uimitoare arată că în creier există structuri care percep dimensiunile paralele

Arhivele despre OZN-uri ale Fortei Aeriene SUA, postate pe Internet

Donald Trump: Dacă ar fi după John Bolton, ne-am război cu toată lumea în același timp

Închide