Fostul adjunct Sheriff la Roswell: „Armata a scos numeroase ființe extraterestre din OZN-ul prăbușit”

Distribuie!

„Fostul adjunct Sheriff la Roswell: Armata a scos numeroase ființe extraterestre din OZN-ul prăbușit

Un șerif adjunct, care a sosit primul la locul accidentului OZN de la Roswell, susține că a văzut creaturi extraterestre de dimensiuni mici, care au fost transportate spre o bază militară de armata americană.


Unul dintre cele mai bizare incidente OZN s-a petrecut la Roswell în anul 1947. Accidentul a fost unul fantastic, pentru că în OZN-ul prăbușit au fost descoperite mai multe ființe extraterestre. Armata americană a mușamalizat evenimentul și oficialii din vremea respectivă au declarat presei că un balon meteorologic s-a prăbușit din întâmplare.

La vremea respectivă, incidentul Roswell a reprezentat un punct major de interes pentru presă. Inițial, informațiile reale au fost publicate, dar mai apoi informațiile au fost modificate pentru a nu stârni panică. Este limpede și pe înțelesul tuturor că un OZN s-a prăbușit și în interiorul său au existat mai multe ființe extraterestre rănite.


Această poveste este confirmată de fostul ajutor de șerif, Charles Fogus, într-o carte publicată ani buni mai târziu. Șeriful susține că a ajuns la locul accidentului primul. Atunci a văzut un aparat de zbor în formă rotundă, care era îngropat în pământ pe jumătate. În câteva minute, 300-400 de soldați americani și-au făcut apariția și au început să spargă ușa OZN-ului. Imediat după ce operațiunea s-a încheiat, au scos din OZN mai multe ființe stranii.

Acestea aveau aproximativ 1,5 metri înălțime și aveai pielea maronie, ca și cum fuseseră expuse la soare pentru o perioadă lungă de timp. Soldații le-au acoperit fețele, dar Fogus a putut să-i vază chipul unui extraterestru. Acesta avea ochii extrem de mari, la fel ca cei care sunt prezentați în desene și fotografii.

Aceste ființe au fost preluate și transportate către o bază secretă și de atunci nu mai există informații oficiale. Ce s-a întamplat cu acei extratereștrii și de ce incidentul a fost negat de oficialități? Răspunsul este unul simplu, pentru că nu s-a dorit stârnirea panicii în rândul populației ocupate cu munca sau alte îndeletniciri.

Roswell-Alien Fostul adjunct Sheriff la Roswell: Armata a scos numeroase ființe extraterestre din OZN-ul prăbușit

Interesant este faptul că și în ziua de astăzi, asupra incidentului Roswell plutește același mister ca în urmă cu 70 de ani. Incidentul a fost clasificat ca top-secret și din punct de vedere oficial nu a existat niciodată.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/fostul-adjunct-sheriff-la-roswell-armata-a-scos-numeroase-fiinte-extraterestre-din-ozn-ul-prabusit
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...