Fostul agent NSA, Edward Snowden, ne recomanda sa renuntam la Facebook si Google pentru siguranta !

by Edward Snowden, este un fost agent NSA, care in mai 2013, s-a deconspirat, prezentand documente clasificate din care reieseau faptul NSA se ocupa de spionarea in masa, atat a americanilor, cat si a altor tari de pe Planeta. Snowden, a fost insa, un fel de Robert Turcescu, de la […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Edward Snowden, este un fost agent NSA, care in mai 2013, s-a deconspirat, prezentand documente clasificate din care reieseau faptul NSA se ocupa de spionarea in masa, atat a americanilor, cat si a altor tari de pe Planeta. Snowden, a fost insa, un fel de Robert Turcescu, de la noi, dar la un nivel enorm de mare, caci spre deosebire de Turcescu, acesta a venit cu un teanc de documente secrete, pe care le-a facut publice. SUA, incepusera sa-l caute, pentru a-l aresta si, cine stie, sa-l condamne la moarte pentru “inalta tradare, dar iata ca tocmai “Rusia cea periculoasa”, asa cum ne-o prezinta mass-media mincinoasa, i-a oferit protectia, acordandu-i azil politic.

CIA Google, Facebook NSA

Mai multe aflam in continuare de pe site-ul Independent.md:


“Edward Snowden, fostul analist american care a dezvăluit amploarea supravegherii practicate de Statele Unite pe internet, spune că oamenii care ţin la viaţa lor privată ar trebui să nu utilizeze servicii online foarte populare precum Dropbox, Facebook şi Google.

Edward Snowden, care în prezent se află la Moscova, a acordat duminică un interviu pentru New York Festival, răspunzând, printre altele, unei serii de întrebări despre ce pot face utilizatorii obişnuiţi pentru a-şi proteja viaţa privată, scrie Tech Crunch.

Analistul american a spus că este nevoie de o reformă a politicilor guvernamentale. Unele persoane adoptă o poziţie de tipul „nu am nimic de ascuns”, dar, când spun asta, oamenii „răstoarnă modelul de responsabilitate pe baza căruia funcţionează drepturile unei persoane”, a explicat Snowden.

Când cineva spune „nu am nimic de ascuns”, spune, de fapt, „nu îmi pasă de acest drept”, ceea ce înseamnă „nu am acest drept pentru că am ajuns în punctul în care trebui să justific acest drept”, când, de fapt, guvernul trebui să justifice încălcarea drepturilor, potrivit lui Snowden.

Pe de altă parte, Snowden a spus că utilizatorii de internet ar trebui să înceapă să folosească servicii online care se bazează pe criptarea datelor şi să înceteze utilizarea unor servicii “ostile vieţii private”.

Un exemplu în acest sens oferit de Snowden este Dropbox, un serviciu de stocare de date la distanţă, criticat de analistul american pentru că nu ar folosi un sistem de criptare a datelor. În schimb, Snowden a susţinut că o alternativă sigură ar fi serviciul SpiderOak.

Fostul spion american a făcut declaraţii similare referitor la serviciul Dropbox şi în urmă cu câteva luni, compania răspunzând că securitatea informaţiilor utilizatorilor este principala sa prioritate. Dropbox a explicat că datele utilizatorilor sunt criptate la transferul către serverele sale şi stocate criptat pe servere.

Diferenţa faţă de SpiderOak este că, în cazul acesteia din urmă, datele sunt stocate criptat şi pe dispozitivele utilizatorilor, nu doar la transferul pe servere.

Snowden a sugerat că, deşi Facebook şi Google şi-au îmbunătăţit sistemele de securitate, ele rămân în continuare „periculoase”, iar oamenii ar trebui să le evite.

De asemenea, americanul a spus că oamenii nu ar trebui să trimită SMS-uri necriptate, o soluţie pentru acest lucru fiind servicii precum RedPhone şi Silent Circle.

Edward Snowden, fostul consultant al NSA (Agenţia naţională de securitate din SUA), care a dezvăluit tehnicile de supraveghere folosite la scară largă împotriva cetăţenilor americani, a fugit din ţara lui şi se află în Rusia, unde a primit azil politic până în 2017.”[1]

SURSE

1. http://independent.md/video-snowden-avertizeaza-renuntati-la-facebook-si-google-daca-va-doriti-siguranta/


Citiți și...

Revolutia din Islanda - o revolutie autentica ce nu a fost transmisa in mass-media masonica! Toate revolutiile (lovituri de stat) ce se transmit propagandistic in presa sint create artificial de catre asasinii economici!
Rothschild, Rockefeller, Warburg, Oppenheimer, Bonfman si Morgan - Iluminatii bancheri care conduc Planeta! Agenda 21 a lor este instaurarea Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial prin reducerea populatiei Planetei cu 90%!
Guvernul britanic doreste ca trollii sa fie bagati la puscarie incalcand Libertatea de Exprimare ! E inadmisibil pentru un troll sa fie bagat la puscarie !
Iuri Gagarin nu a fost niciodata in spatiul cosmic ! Totul a fost o farsa propagandistica a sovieticilor !
Atentatele de la Bruxelles - o operațiune "Steag Fals" orchestrată de către serviciile secrete pentru a lua libertățile cetățenilor
Viktor Orban versus Noua Ordine Mondială și George Soros
UE înseamnă exploatare, abuz, sărăcie, homosexualitate, multiculturalism, teoria gender, ateism militant, "corectitudine politică", lipsa libertății de exprimare, Big Brother, Stat Polițienesc, lipsa valorilor naționale și Noua Ordine Mondială
Putin despre SUA: "E greu să ai un dialog cu cei ce confundă Austria cu Australia"
O florăreasă din SUA riscă să-şi piardă munca de o viaţă, deoarece crede că libertatea de conştiinţă nu e de vânzare
Lojile francmasonice sunt folosite de grupările infracționale în Marea Britanie pentru a corupe polițiști
Ce este o Operațiune Neagră?
Daily Mail: ”Urma românească” în istoria cu otrăvirea familiei Skripal?
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro