Fostul agent NSA, Edward Snowden, ne recomanda sa renuntam la Facebook si Google pentru siguranta !

by Edward Snowden, este un fost agent NSA, care in mai 2013, s-a deconspirat, prezentand documente clasificate din care reieseau faptul NSA se ocupa de spionarea in masa, atat a americanilor, cat si a altor tari de pe Planeta. Snowden, a fost insa, un fel de Robert Turcescu, de la […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Edward Snowden, este un fost agent NSA, care in mai 2013, s-a deconspirat, prezentand documente clasificate din care reieseau faptul NSA se ocupa de spionarea in masa, atat a americanilor, cat si a altor tari de pe Planeta. Snowden, a fost insa, un fel de Robert Turcescu, de la noi, dar la un nivel enorm de mare, caci spre deosebire de Turcescu, acesta a venit cu un teanc de documente secrete, pe care le-a facut publice. SUA, incepusera sa-l caute, pentru a-l aresta si, cine stie, sa-l condamne la moarte pentru “inalta tradare, dar iata ca tocmai “Rusia cea periculoasa”, asa cum ne-o prezinta mass-media mincinoasa, i-a oferit protectia, acordandu-i azil politic.

CIA Google, Facebook NSA

Mai multe aflam in continuare de pe site-ul Independent.md:


“Edward Snowden, fostul analist american care a dezvăluit amploarea supravegherii practicate de Statele Unite pe internet, spune că oamenii care ţin la viaţa lor privată ar trebui să nu utilizeze servicii online foarte populare precum Dropbox, Facebook şi Google.

Edward Snowden, care în prezent se află la Moscova, a acordat duminică un interviu pentru New York Festival, răspunzând, printre altele, unei serii de întrebări despre ce pot face utilizatorii obişnuiţi pentru a-şi proteja viaţa privată, scrie Tech Crunch.

Analistul american a spus că este nevoie de o reformă a politicilor guvernamentale. Unele persoane adoptă o poziţie de tipul „nu am nimic de ascuns”, dar, când spun asta, oamenii „răstoarnă modelul de responsabilitate pe baza căruia funcţionează drepturile unei persoane”, a explicat Snowden.

Când cineva spune „nu am nimic de ascuns”, spune, de fapt, „nu îmi pasă de acest drept”, ceea ce înseamnă „nu am acest drept pentru că am ajuns în punctul în care trebui să justific acest drept”, când, de fapt, guvernul trebui să justifice încălcarea drepturilor, potrivit lui Snowden.

Pe de altă parte, Snowden a spus că utilizatorii de internet ar trebui să înceapă să folosească servicii online care se bazează pe criptarea datelor şi să înceteze utilizarea unor servicii “ostile vieţii private”.

Un exemplu în acest sens oferit de Snowden este Dropbox, un serviciu de stocare de date la distanţă, criticat de analistul american pentru că nu ar folosi un sistem de criptare a datelor. În schimb, Snowden a susţinut că o alternativă sigură ar fi serviciul SpiderOak.

Fostul spion american a făcut declaraţii similare referitor la serviciul Dropbox şi în urmă cu câteva luni, compania răspunzând că securitatea informaţiilor utilizatorilor este principala sa prioritate. Dropbox a explicat că datele utilizatorilor sunt criptate la transferul către serverele sale şi stocate criptat pe servere.

Diferenţa faţă de SpiderOak este că, în cazul acesteia din urmă, datele sunt stocate criptat şi pe dispozitivele utilizatorilor, nu doar la transferul pe servere.

Snowden a sugerat că, deşi Facebook şi Google şi-au îmbunătăţit sistemele de securitate, ele rămân în continuare „periculoase”, iar oamenii ar trebui să le evite.

De asemenea, americanul a spus că oamenii nu ar trebui să trimită SMS-uri necriptate, o soluţie pentru acest lucru fiind servicii precum RedPhone şi Silent Circle.

Edward Snowden, fostul consultant al NSA (Agenţia naţională de securitate din SUA), care a dezvăluit tehnicile de supraveghere folosite la scară largă împotriva cetăţenilor americani, a fugit din ţara lui şi se află în Rusia, unde a primit azil politic până în 2017.”[1]

SURSE

1. http://independent.md/video-snowden-avertizeaza-renuntati-la-facebook-si-google-daca-va-doriti-siguranta/


Citiți și...

Zece conspiratii care s-au dovedit adevarate si sunt incontestabile ! Acestea sunt doar o farama din Conspiratia Iluminatilor !
Armele Iluminaților - arme psihotronice, arme cu microunde, arme termice cu muniție termobarică, bombe cu plasmă
Începand cu 1776, SUA s-au aflat în război 93% din timp și au avut doar 21 de ani de pace
Traficul internațional de droguri - CIA și Frăția Drogurilor
Proiectul Venus: proiectul care doreste o lume fara bani, fara sclavie monetara, fara razboaie, unde toti oamenii sa aiba acces la energia libera! Iluminatii au trecut deja la discreditarea acestui concept numindu-l "utopic"!
Wikileaks a publicat e-mail-uri ale directorului CIA: discutii despre tortura, Iran, Afganistan, terorism si Corporatii
Eurosceptica Marine Le Pen anunță sfârșitul Uniunii Europene: „A venit timpul să-i înfrângem pe globaliști”
Interzis la televiziunile din România: 10.000 de oameni au protestat în Polonia împotriva vaccinării obligatorii
Întâlnire trilaterală Rusia-Turcia-Iran la Sochi, privind readucerea păcii în Siria
Bomba nucleară a celui de-Al Treilea Reich
Croația: Proteste masive la Zagreb împotriva adoptării Convenției de la Istanbul: Sub vălul protecției femeii este introdusă, nedemocratic, incorect și parșiv, ideologia de gen în legi și societate
Președintele SUA, Donald Trump, ar dori să-l demită pe șeful Băncii Federale de Rezerve a SUA, fiind enervat de decizia instituției de a crește rata dobânzii. Banca Federală de Rezerve a SUA este o bancă privată, creată în 1913, care împrumută cu bani Guvernul SUA
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro