Fostul asasin economic, John Perkins, vorbeste despre asasinii economici FMI si Banca Mondiala !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul asasin economic, John Perkins, cel care a lucrat la FMI si Banca Mondiala, dezvaluie in celebrul documentar Zeitgeist Addendum, dar si in cartea sa „Confesiunile unui asasin economic”, cum au lucrat FMI si Banca Mondiala, pentru a distruge economiile multor tari de pe Planeta. Cartea sa, o puteti comanda de aici -> http://profitshare.ro/l/1442928

John Perkins - Confesiunile unui asasin economic

In prima faza se trimit asasinii economici, pentru a se corupe o tara, bogata in resurse (aur, petrol, wolfram etc.). Daca presedintele unei tari si premierul, aleg sa refuze acest imprumut, pe care FMI si Banca Mondiala, aleg sa-l bage pe gatul oamenilor, atunci se trimit „sacalii”, care fie asasineaza, fie aresteaza pe sefii de stat, care au curajul sa se opuna. „Sacalii” folosesc tactici speciale, platind oamenii sa iasa in strada, sa se revolte (asa cum facea cu Hugo Chaves si multi altii), apoi se aduce presa si lucrurile incep sa degenereze, iar totul pare, astfel incat „toata tara a iesit in strada”.


Se implinesc 25 de ani de la Lovitura de Stat din Decembrie 1989, iar putorile bolsevice, inca nu vor sa raspunda oamenilor la o intrebare, ce a devenit fundamentala: „Cine a tras in noi dupa 22 ?”

Cine a tras in voi, in parintii vostri, fratii ori rudele voastre, veti afla imediat. Ei se numesc „mercenari”, sunt platiti, alaturi de „sacali” sa participe la rasturnarea guvernelor. Nu mai este un mister faptul ca in cadrul Loviturii de Stat, din Decembrie 1989, au participat CIA, KGB, MOSSAD, dar si luptatori ai legiunii straine franceze.


Ce faceau acestia ?

Potrivit mitului oficial care a trebuit sa se propage in mentalul colectiv, „armata a tras in oameni, la ordinul lui Ceausescu”, ceea ce este o minciuna, caci el daduse ordin sa fie retrasi in cazarmi. Asadar, de ce este asa de greu in a se raspunde la intrebarea: „Cine a tras in noi dupa 22 ?”

Atunci cand oamenii, ii prindeau pe cei care trageau in ei, culmea, acestia nu stiau sa vorbeasca romaneste, unii avand fie accent francez, englez ori rusesc.

Ce se intampla dupa Lovitura de Stat ?

Dupa Lovitura de Stat (asa-zisa „Revolutie”), statul devine „democratic”, in sensul ca noul presedinte va fi ales de FMI si Banca Mondiala, adica de SUA, iar acea tara va fi atat de mult indatorata, incat acaesta nu va putea sa-si plateasca niciodata datoria, asadar va fi nevoita sa-si vada toate resursele, sa privatizeze absolut tot ce exista national in acea tara, devenind astfel o tara bananiera (o piata Globala de desfacere) !

Dar stati, ce v-am spus eu aici, este nimic, pe langa ceea ce o sa vedeti in acest documentar explosiv, pe care n-o sa-l vedeti difuzat la televiziunile din Romania si consider ca stiti de ce !

Documentarul Zeitgeist cu dezvaluirile lui John Perkins!

SURSE

1. John Perkins in cartea sa „Confesiunile unui asasin economic”

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...