Fostul avocat al lui Slobodan Miloșevic a fost împușcat mortal în fața casei sale din Belgrad! În 2016, Slobodan Milosevic a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie!

Distribuie!by “Fostul avocat al lui Slobodan Miloșevici a fost împușcat mortal în fața casei sale din Belgrad Dragoslav Ognjanovici, avocatul care l-a reprezentat pe fostul lider sârb Slobodan Miloșevici într-un proces din cadrul Tribunalului Penal Internațional de la Haga, a fost împușcat mortal în fața locuinței sale din Belgrad, a […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Fostul avocat al lui Slobodan Miloșevici a fost împușcat mortal în fața casei sale din Belgrad

Dragoslav Ognjanovici, avocatul care l-a reprezentat pe fostul lider sârb Slobodan Miloșevici într-un proces din cadrul Tribunalului Penal Internațional de la Haga, a fost împușcat mortal în fața locuinței sale din Belgrad, a informat poliția, relatează BBC News,
 Ognjanovici, în vârstă de 57, a fost împușcat în fața clădirii în care locuia, aflată în cartierul Novi Beograd, iar fiul său în vârstă de 26 de ani a fost rănit în brațul drept, a informat Ministerul sârb de Interne într-un comunicat.
Un proeminent avocat al Apărării, Ognjavici a făcut parte din echipa care l-a reprezentat pe Miloșevici într-un proces în care acesta era acuzat de crime de război în timpul Războaielor Iugoslave. Miloșevici a murit în anul 2006, înainte ca Tribunalul de la Haga să ajungă la un verdict.
Ognjanovici a fost, de asemenea, avocat în mai multe cazuri privind mafia din Serbia și Muntenegru.
Mulți membri proeminenți ai rețelelor de crimă organizată din Serbia și Muntenegru au fost uciși în Belgrad în ultimii ani, notează BBC.
Polițiștii spun că uciderea face parte dintr-un război între bandele rivale asupra pieței ilegale a drogurilor.”[1]

Va recomandam sa cititi:


Slobodan Milošević a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie! SUA și NATO trebuie să răspundă pentru crimele de război comise în fosta Iugoslavie!

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Fostul-avocat-al-lui-Slobodan-Milosevici-a-fost-impuscat-mortal-in-fata-casei-sale-din-Belgrad-152061
  2. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro