Fostul avocat al lui Slobodan Miloșevic a fost împușcat mortal în fața casei sale din Belgrad! În 2016, Slobodan Milosevic a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Fostul avocat al lui Slobodan Miloșevici a fost împușcat mortal în fața casei sale din Belgrad

Dragoslav Ognjanovici, avocatul care l-a reprezentat pe fostul lider sârb Slobodan Miloșevici într-un proces din cadrul Tribunalului Penal Internațional de la Haga, a fost împușcat mortal în fața locuinței sale din Belgrad, a informat poliția, relatează BBC News,
 Ognjanovici, în vârstă de 57, a fost împușcat în fața clădirii în care locuia, aflată în cartierul Novi Beograd, iar fiul său în vârstă de 26 de ani a fost rănit în brațul drept, a informat Ministerul sârb de Interne într-un comunicat.
Un proeminent avocat al Apărării, Ognjavici a făcut parte din echipa care l-a reprezentat pe Miloșevici într-un proces în care acesta era acuzat de crime de război în timpul Războaielor Iugoslave. Miloșevici a murit în anul 2006, înainte ca Tribunalul de la Haga să ajungă la un verdict.
Ognjanovici a fost, de asemenea, avocat în mai multe cazuri privind mafia din Serbia și Muntenegru.
Mulți membri proeminenți ai rețelelor de crimă organizată din Serbia și Muntenegru au fost uciși în Belgrad în ultimii ani, notează BBC.
Polițiștii spun că uciderea face parte dintr-un război între bandele rivale asupra pieței ilegale a drogurilor.”[1]

Va recomandam sa cititi:


Slobodan Milošević a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie! SUA și NATO trebuie să răspundă pentru crimele de război comise în fosta Iugoslavie!

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Fostul-avocat-al-lui-Slobodan-Milosevici-a-fost-impuscat-mortal-in-fata-casei-sale-din-Belgrad-152061
  2. Foto: activenews.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Un medic susține că a creat SIDA în mod intenționat cu scopul de a reduce populația planetei
SUA îi cer lui Nicolas Maduro să plece din Venezuela
Planul Kalergi - "Idealismul Practic": "Omul viitorului va fi o corcitură". Genocidul popoarelor europene în vederea creării Pan-Europa
În România, SUA și UE dețin controlul asupra economiei, mass-media, culturii, educației, politicului, serviciilor de informații, armatei
OZN-urile naziste, denumite în germană Haunebu, sunt cunoscute de aviația militară ca avioane avansate sau nave spațiale, care ar fi fost dezvoltate de inginerii și savanții naziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial
Trei demitizări ale economiei capitaliste
Bolșevism: Unei românce Protecția Copilului din Marea Britanie i-au luat copiii
Noua Ordine Mondială înseamnă un comunism global, un guvern mondial, dictatura corporațiilor, dictatura minorităților, dictatura băncilor, căsătorii LGBT, multiculturalism, teoria gender, Big Brother, cenzura internetului, sfârșitul libertății de exprimare, distrugerea valorilor naționale, distrugerea națiunilor
Globaliștii susțin islamul radical pentru a distruge țările din Europa. Cum acționează „jihadul prin instanță”? „Vă vom coloniza profitând de legile voastre democratice!”
Discriminarea pozitivă - discriminarea majorității de către minorități - o ideologie marxistă! Discriminarea pozitivă este tot discriminare!
John Coleman, fost ofiţer MI6, despre Noua Ordine Mondială: "Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie, sub o oligarhie permanentă, care se alege singură din cercurile ei, fără consultarea popoarelor, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu"
SUA: Ordinul executiv al lui Donald Trump privind prevenirea cenzurii pe Facebook și Twitter
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...