Fostul director al CIA, James Woolsey, ar vrea ca Edward Snowden sa fie spanzurat, dupa dezvaluirile privind spionajul in masa practicat la nivel international de SUA

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul director al CIA, James Woolsey, ar vrea ca Edward Snowden sa fie spanzurat, dupa dezvaluirile privind spionajul in masa practicat la nivel international de SUA

James Woolsey, fost director al CIA, isi arata public comportamentul agresiv si abuziv, tipic pentru liderii SUA, afirmand ca, „Edward Snowden ar trebui mai degraba spanzurat, decat sa fie electrocutat”, continuand sa-l acuze de tradare, dupa cum scrie Russia Today[1].


James Woolsey a iesit public cu o astfel de declaratie, ca urmare a atentatelor de la Paris din 14 noiembrie 2015 – o operatiune „Steag Fals” care are rolul de a restrange libertatile civile ale francezilor, de a instaura un Stat Politienesc, dar si de a alimenta masina de razboi pentru atacarea in continuare a Orientului Mijlociu. Este exact acelasi scenariu pe care acesti psihopati l-au utilizat de-a lungul deceniilor.

Woolsey 624

„Cred ca Snowden are sange pe maini de la aceste crime din Franta”, a afirmat fostul director al CIA, Woolsey, intr-un interviu acordat pentru propagandistii de la CNN. Dar, oare, CIA-ul care a dat lovitura de stat in Iran, in 1953 pentru a-l dat jos pe Premierul Iranului, Mohammed Mossadegh, care a finantat mujahedinii Al Qaeda, care a creat „Primavara Araba” in 2011 sau care a fost implicat de nenumarate ori in traficul international de droguri, oare n-au nicio vina ?


Ei bine, ipocrizia acestor indivizi lipsiti de orice emotie, empatie, scrupule etc. este cat se poate de clara. De fapt, ei, globalistii nici nu se mai ascund atunci cand militeaza pentru a lua drepturile si libertatile oamenilor sub pretextul „combaterii dusmanului invizibil – terorismul”.

James Woolsey a fost director al CIA de la data de 5 februarie 1993, pana la data de 10 ianuarie 1995, atunci cand a avut loc Razboiul din Somalia, dar si Razboiul din Serbia, unde s-a implicat masiv in distrugerea acestor doua locuri. James Woolsey a fost fortat sa-si dea demisia, tot intr-un caz asemanator de spionaj, fiind acuzat ca, „n-a facut nimic pentru a-l preintampina”.

Intr-un raspuns venit din partea New York Times, avand ca titlu „Nu da vina pe Edward Snowden pentru atacurile de la Paris”, Consiliul Editorial subliniaza faptul ca, John Brennan a facut declaratii false in ceea ce priveste decesele civililor provocate de programul sau privind atacul cu drone si domeniul de aplicare al programului sau consolidat si prezentat de Raportul Senatului American privind tortura.

Jameel Jaffer, director juridic adjunct al American Civil Liberties Union, a declarat, intr-un raport separat ca, „teroristii stiu deja ca guvernul SUA monitorizau comunicatiile lor”, adaugad ca, Snowden, de fapt, a aratat modul de spionaj in masa al cetatenilor.

Rand Paul, senatorul de Kentucky este un opozant al sistemului de supraveghere al Serviciilor Secrete. „Asa ca ei vin la televizor sa ne spuna, dupa tragedia de la Paris ca trebuie sa renunti la libertatea ta. Prostii”, a declarat Rand Paul in timpul unei intalniri cu studentii care-l apreciaza.

Intr-un discurs la o reuniune a Consiliului Consultativ de Securitate, la data de 19 noiembrie 2015, actualul sef al CIA, John Brennan, a dat vina pe „o serie de dezvaluiri neautorizate”, care le-au creat probleme „in a mai gasi teroristi”, deoarece „instrumentele necesare au fost periclitate”.

„Cred ca orice dezvaluiri neautorizate efectuate de persoane fizice, care au dezonorat juramantul pe care l-au facut, submineaza securitatea acestei natiuni”, a declarat actualul sef al CIA, John Brennan.

Intre timp, Presedintele Frantei, Francois Hollande, utilizeaza din plin dialectica hegeliana (Problema <-> Reactie <-> Solutie) pentru a restrange libertatile civile, precum si de a deporta suspectii de terorism mai usor. Practic, in Franta va deveni un Stat Politienesc, caci altfel „teroristii pot ataca oricand”.

Daca nu ar fi fost Rusia care sa-i acorde azil politic, Edward Snowden ar fi fost deja, fara niciun fel de indoiala, executat pe altarul „democratiei”.

La data de 1 iunie 2015, in Marea Britanie, cazul unui terorist ISIS cu origini suedeze a provocat un urias scandal, avand ecou international, dupa ce o Instanta din Marea Britanie a refuzat sa-l aresteze, asta dupa ce avocatii sai au aratat in fata Instantei ca, de fapt, el a fost antrenat de Serviciul Secret britanic, MI6, cu scopul de a fi trimis ca „rebel” in Siria pentru a-l da jos pe Presedintele Siriei, Bashar al-Assad.

Daca ne intoarcem in trecut, atunci ar trebui sa privim cu atentie la cazul petrecut la data de 22 septembrie 2005, atunci cand doi soldati britanici din elita SAS au fost arestati de politia irakiana, fiind prinsi in timp ce faceau ture cu masina impuscand civili la intamplare, fiind deghizati in arabi. In urma perchezitiei, asupra lor s-a gasit o cantitate mare de explozibil utilizat la fabricarea masinilor-capcana.

Acestia au fost retinuti si arestati la o inchisoare din Basra din sudul Irakului. Imediat, Marea Britanie a contactat autoritatile irakiene cerandu-le sa le elibereze omul, dar autoritatile irakiene au refuzat, asadar armata Marii Britanii a intrat, la propriu, cu tancuri in inchisoare pentru a-si elibera proprii teroristi, pardon, cetateni.

Faptul ca „Lumea Libera si Civilizata” (SUA-UE) au orchestrat si orchestreaza atentate teroriste impotriva propriilor cetateni, creand diverse celule teroriste in diverse locuri din lume (ex. Orientul Mijlociu) este cat se poate de limpede.

La data de 13 martie 1962, generalul american Lyman Lemnitzer a orchestrat Operatiunea Northwood’s in baza careia trebuiau comise o serie de atentate teroriste impotriva propriilor cetateni prin impuscaturi, detonari ale unor bombe in anumite zone, dar si deturnari de avioane pentru a da vina pe Fidel Castro, urmand ca apoi sa declare razboi Cubei. Operatiunea a fost refuzata insa de Presedintele SUA, John Fitzgerald Kennedy, dar si de Ministrul Apararii, Robert McNamara, considerat drept „inadmisibile astfel de lucruri”. Operatiunea a fost declasificata total in 1997, iar cele 1.500 de pagini sunt publice si pot fi studiate.

In anii ’70, NATO, CIA si MI6 au declansat Operatiunea Gladio prin care au fost comise zeci de atentate teroriste pe teritoriul Italiei, dandu-se vina pe socialisti. In 1992, fostul Premier al Italiei, Giulio Andreotti a iesit in public cu documente clasificate aratand ca reteaua Gladio a functionat cu aprobarea guvernului italian inca din 1958, avand si sprijin extern.

Lista cu operatiunile sub „Steag Fals” este una lunga si pare interminabila, de aceea nu trebuie sa va uimeasca faptul ca, istoria se repeta. Din aceste atentate (operatiuni sub „Steag Fals” orchestrate de catre Serviciile Secrete) se obtin doua lucruri:

  1. instaurezi legi Big Brother, restrangi libertatile civile ale
    cetatenilor si faci din ei si cu ei un stat politienesc perfect
    consolidat;
  2. destabilizezi tari provocand lovituri de stat;
  3. alimentezi masinaria de razboi cu bani imprumutati de la Banca Centrala cu dobanda.

SURSE

  1. https://www.rt.com/usa/322780-ex-cia-director-snowden-hanged/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Rusia a fost scoasă din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, iar în loc a venit Arabia Saudită, țara în care au loc execuții medievale, inclusiv crucificarea și țara care finanțează terorismul
În SUA a fost descoperită o superbacterie rezistentă la toate antibioticele cunoscute
Guvernul american construieste drone sub forma de tantari, gandaci, pasari si alte forme ! Unele au rolul de a spiona, iar altele de a ucide !
Europarlamentarul PMP, Siegfried Mureșan, dorește să contracareze "propaganda rusă". Orice ştire sau analiză care nu e placul UE va fi considerată automat propaganda rusească şi dezinformare
Ordinul Iezuiţilor conduce lumea împreună cu Iluminații
Disney introduce un cuplu de lesbiene cu copii într-unul dintre cele mai urmărite desene animate din România
Programul Aurora și ASTRA TR-3B – aeronava triunghiulară antigravitațională
Aurel I. Rogojan: "Securitatea națională a României este acum dependentă de o tot mai mare intruziune în viața privată a cetățenilor"
Je suis Big Brother: Liderii Mondiali se pregatesc sa intre in viata noastra privata ! Lupta impotriva dusmanului invizibil va dura pana cand oamenii nu vor mai avea niciun fel de libertate !
Zbigniew Brzezinski, membru al Comisiei Trilaterale, al grupului Bilderberg și al Comitetului celor 300, a afirmat în 1970: "Nu mă îndoiesc de faptul că Guvernul Mondial va fi instaurat în timpul vieții noastre! Cerința necesară pentru globalizarea finală și, totodată, cea adevărată este includerea tuturor teritoriilor planetei în supra-regiuni, pentru că în felul acesta putem să ne orientăm spre un mecanism stabil de conducere centralizată"
Tentativă de asasinat asupra președintelui Serbiei. Mai multe persoane au fost arestate
Ocupaţia israeliană în Cisiordania şi Fâşia Gaza. 49 de adevăruri semnificative
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...