Fostul judecător CCR Toni Greblă despre SRI și DNA: Au vrut să pună la punct Curtea Constituțională

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul judecător CCR, Toni Greblă, care a fost trimis în judecată de DNA pentru pretinse fapte de corupție, a făcut dezvăluiri incendiare, marți seara, la Antena 3, scrie Evenimentul Zilei.

Toni Greblă a precizat că în cazul său au fost luate măsuri de filaj, care au fost abuzive și i-a fost invadată viața privată.


Greblă susține că toate acțiunile instrumentate de DNA și SRI asupra sa au survenit pentru că instituțiile în cauză a fost deranjate de mai multe decizii luate la nivelul Curții Constituționale.

„A fost dorința SRI și a DNA care au fost deranjate prin mai multe decizii date de CCR și au vrut să pună la punct Curtea Constituțională. Au început cu mine. Nu eram singurul urmărit și s-a ajuns la ce s-a ajuns”, a declarat Toni Greblă, marți, la emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3.


Fostul judecător a fost interceptat vreme de patru luni în apartamentul său din Capitală.

Toni Greblă a fost trimis în judecată în septembrie 2015. DNA l-a acuzat de trafic de influență, din care una în formă continuată și de efectuarea unor operațiuni financiare ca acte de comerț, care erau incompatibile cu funcția sa, cu scopul obținerii de bunuri și foloase necuvenite. Greblă a fost acuzat și de instituirea unui grup infracțional organizat și de fals în declarații, în formă continuată.”[1]

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/fostul-judecator-ccr-toni-grebla-despre-sri-si-dna-au-vrut-sa-puna-la-punct-curtea-constitutionala/
  2. Foto: flux24.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Un think-tank american, condus de un fost asistent al președintelui George W. Bush, scrie pe larg despre „armata loială de fantome românești ale lui Soroș” care „caută să transforme cultura creștină a României” și „să influențeze politica țării”
Cum au relatat spionii CIA inundaţiile catastrofale produse în România în anul 1970. Document desecretizat
Coldea vrea arestarea celor 2 procurori dizidenți din DNA ca să nu vorbească de colaborarea cu SRI
Documente: Epidemia nu a fost declarată în România. 41.029 RON decontare pentru Covid-19
Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a susținut Statul Paralel și a atacat presa care a făcut dezvăluiri despre Statul Paralel
Aproximativ 2.000 de persoane, la marşul pentru autonomie de la Târgu Mureş! "Ținutul Secuiesc" a fost și va rămâne Pământ Românesc!
Ambasadorul Hans Klemm: "Un atac aerian asupra României este mult mai probabil decât un atac la frontieră"! Minciunile lui Hans Klemm!
Mesajul transmis ambasadei Finlandei și politicienilor români în cazul eliberării copiilor Cameliei Smicală: "Opriți MĂCELUL! Opriți vânzarea de suflete românești! Apărați-le drepturile copiilor! Apărați-le drepturile celor din neam cu voi". Reacția MAE
Românii nu mai cred în Uniunea Europeană, o spune chiar eurobarometrul Parlamentului European. Se pregătește o mișcare naționalistă care să răspundă acestei tendințe eurosceptice
Ministrul Mediului dă ordin pentru uciderea a peste 140 de urși: "Indiferent de câte mitinguri vor fi, nu renunț!"
Cristian Pârvulescu, Mircea Toma și Sabin Gherman au semnat, alături de Laszlo Tokeș, o declarație în favoarea „autonomiei culturale și teritoriale” a ungurilor din România. Textul integral
Inspectorii CSM amenințați și ironizați în sediul DNA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...