Fostul Ministru al Apărării din Canada, Paul Hallyer, susține că peste 80 de specii extraterestri trăiesc pe Pământ și îi acuză pe liderii lumi că ascund acest adevăr oamenilor

Distribuie!by Dupa ce Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, in decembrie 2012, a facut o serie de declaratii socante pentru majoritatea oamenilor, in care a vorbit despre civilizatiile extraterestre. Acesta a afirmat, socand, o serie de oameni, sensibili la astfel de informatii, dupa ce a spus ca, “extraterestrii traiesc printre noi si […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa ce Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, in decembrie 2012, a facut o serie de declaratii socante pentru majoritatea oamenilor, in care a vorbit despre civilizatiile extraterestre. Acesta a afirmat, socand, o serie de oameni, sensibili la astfel de informatii, dupa ce a spus ca, “extraterestrii traiesc printre noi si au forma umana”. Afirmatiile sint si mai uimitoare cu cat vin de la o astfel de persoana.

Acum, Fostul Ministru al Apararii din Canada, din anii ’60, a spus la emisiunea Russia Today ca, multe specii extraterestre ne supravegheaza si sint pe aceasta planeta. Acesta a dat si o cifra si anume 80. Cifra este una imensa, dar daca luam si analizam, toate marturiile oamenilor care au vazut OZN-uri, extraterestrii sau care au avut intalniri de gradul III, cifra nu pare deloc exagerata.


“Paul Hallyer, fost ministru al Apararii din Canada a dat alarma, declarand ca pe Terra traiesc peste 80 de specii de extraterestri, care ne-au dat si un avertisment.

El a discutat subiectul la „Russia Today“, unde a adus argumente pentru existenta acestora.
„In 1961 au trecut peste 50 de avioane extraterestre. Comandamentul Suprem Aliat voia sa apese butonul de panica, dar s-a razgandit. Dupa trei ani au stabilit ca cel putin patru specii au vizitat planeta noastra in ultima mie de ani“, a spus Hallyer.


Desi nu aduce dovezi stiintifice, canadianul e convins ca stie adevarul.
„Sunt prea multe dovezi. Primesc zeci de mesaje in care oamenii imi zic ca au vazut extraterestri si navele lor. Aceasta informatie e secreta pentru ca guvernele nu vor sa vorbeasca despre ea“, a mai spus fostul ministru al apararii.
El mentioneaza ca 80% din rapoartele pe care le primea cand era ministru al apararii despre formatiuni extraterestre s-au dovedit false, dar 20% nu aveau nicio explicatie.

Specii pe Pamant

Ca si romanul Lorin Fortuna, care a venit cu teoria civilizatiilor virtuale goriliene si reptiliene, Hallyer considera ca Pamantul nu numai ca a fost vizitat de civilizatii de pe alta planete, dar multi s-au si stabilit aici.
„Ultimele rapoarte pe care le-am primit din diverse surse arata ca sunt peste 80 de specii diferite. Unele merg pe strada si nu le poti diferentia de oameni. Sunt ceea ce numit noi blonde nordice sau albi inalti. Chiar unii extraterestri si-au imbracat femeile in maicute, le-au trimis in Las Vegas, iar acolo nu au fost recunoscute“, a mai spus Hallyer.
Fostul ministru a mentionat ca extraterestrii sunt fiinte pasnice, benigne de cele mai multe ori, dar exista doua specii care nu par a fi asa pasnice, dar pe care le investigheaza acum.

Hallyer mentioneaza ca extraterestrii au venit din diverse surse.
„Pentru o perioada de timp stiam doar de cei care au venit din sisteme stelare diferite, cum sunt Pleiadele, Zeta Reticuli si altele. In ultimele luni mi s-a spus ca au aparut si din sistemul nostru stelar, de pe o planeta numita Andromeda, una dintre lunile lui Saturn. De asemenea, mai sunt unii pe Venus si pe Marte“, a mai spus canadianul.
Delirul de la „Russia Today“ a continuat prin mentionarea faptului ca aceste civilizatii sunt in asa fel educate incat nu interactioneaza cu afacerile pamantene decat daca sunt invitati.

“Nu vor sa ne spuna cum sa ne conducem planeta. Au acceptat ca e a noastra. Dar sunt ingrijorati, pentru ca nu cred ca suntem gardieni buni ai planetei noastre, ca taiem padurile, ca ne poluam raurile, ca aruncam mizerii in ocean. Ne-au dat un avertisment ca vor interveni“, a incheiat profesorul.

Fost Ministru al Apararii din Canada despre extraterestrii

Care a fost avertismentul?

“Am vorbit cu oameni. Cineva cu care am vorbit acum cateva zile a vorbit cu ei in 1974 si au fost dusi pe Andromeda, prin teleportare. Li s-a spus ca ne distrugem planeta si ca ne luptam prea mult intre noi, platim prea mult pe armate si nu dam bani saracilor. Sunt ingrijorati ca am construit arme care pot afecta si Pamantul, dar si Cosmosul. Vor sa lucreze cu noi, sa ne invete. Ei lucreaza prin indivizi – aleg oamei care nu vor fi infricosati de existenta lor si ii educa”, a mai spus barbatul.”[1]

SURSE

  1. http://www.caplimpede.ro/un-fost-ministru-al-apararii-da-alarma-peste-80-de-specii-de-extraterestri-care-traiesc-pe-terra-ne-au-dat-un-avertisment-video/
  2. Foto: Internet

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro