Fostul Ministru francez al Mediului: Trebuie să limităm nașterile noastre pentru a primi mai bine migranții

by “Intervievat de L’Obs pe 3 ianuarie 2019, fostul ministru al mediului Yves Cochet își prezintă planul de salvare a climatului: „Trebuie să ținem seama și de demografie”, „pentru a reduce numărul de locuitori pe Terra, trebuie să faceți mai puțini copii.” Dar acest ordin nu trebuie să se aplice […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Intervievat de L’Obs pe 3 ianuarie 2019, fostul ministru al mediului Yves Cochet își prezintă planul de salvare a climatului: „Trebuie să ținem seama și de demografie”, „pentru a reduce numărul de locuitori pe Terra, trebuie să faceți mai puțini copii.”

Dar acest ordin nu trebuie să se aplice tuturor, nu. Este vorba despre europenii care trebuie să dispară în favoarea „migranților”:


„Deci, clarific faptul că nu țintesc cele mai sărace țări, care fac mai mulți copii decât alții. Dimpotrivă. Țările bogate sunt primele care trebuie să scadă demografic. Aceștia sunt cei care au cel mai poluant stil de viață.

În plus, limitarea nașterilor noastre ne-ar permite să primim mai bine migranții care ne bat în ușă.”


Mai putem spune că „marea înlocuire” a populatiei este o fantasmă de extremă dreapta?

Sursa:  https://lesobservateurs.ch/2019/01/05/pour-yves-cochet-il-faut-limiter-nos-naissances-pour-mieux-accueillir-les-migrants/”[1]

SURSE

  1. https://www.aparatorul.md/fostul-ministru-francez-al-mediului-trebuie-sa-limitam-nasterile-noastre-pentru-a-primi-mai-bine-migrantii
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Albinele pot să ne învețe adevărata democrație, care există deja în stup
În timp ce "vestele galbene" din Franța protestează împotriva globaliștilor, #rezistenții din România au organizat un miting pro-UE!
Ungaria și Polonia au apărat poziția statului român în ceea ce privește nerecunoașterea căsătoriei gay la Curtea Europeană de Justiție. CNCD, instituție finanțată din bani publici, s-a poziționat contra propriului stat!
Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, amenință România!
Dictatura homosexuală, la putere în Spania. Toate organizațiile pro-viață și pro-familie își vor închide activitatea
Coca-Cola face propagandă homosexualității
Împotriva cenzurării identității creștine în Europa! Un ceh curajos a protestat într-un mod inedit față de decizia Lidl de a scoate Crucea de pe ambalaje: A venit la cumpărături cu o cruce uriașă
Victimele isteriei mișcării transgen. Îndoctrinați de la grădiniță cu teoria schimbării sexului, copiii ajung acasă îngroziți: „Fetița mea a venit plângând de teamă că se va transforma în băiat!”
CIA susține că "Rusia l-a ajutat pe Donald Trump să câștige alegerile din SUA"! Echipa lui Donald Trump răspunde: "Sunt aceiași oameni care au spus că Saddam Hussein a avut arme de distrugere în masă"
SUA au bombardat intenţionat ambasada chineză din Belgrad
Turcia a arestat pentru spionaj un angajat al Consulatului american din Istanbul
Israelul propune o lege care criminalizează filmarea soldaţilor care comit încălcări ale drepturilor omului! Israelul se prezintă ca fiind "singura democrație din Orientul Mijlociu"!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro