Fostul Premier al Marii Britanii, Gordon Brown, cere un Guvern Mondial care să lupte cu coronavirusul

Distribuie!

„Potrivit cotidianului britanic The Guardian, Gordon Brown, fost premier al Marii Britanii, a cerut liderilor mondiali crearea unei forme de guvern global provizoriu pentru gestionarea pandemiei de coronavirus.

BRUXELLES, 27 mart – Sputnik, Daniela Porovăț. „Această problemă nu poate fi abordată pe plan național. Trebuie să existe un răspuns global, coordonat”, afirmă acesta, potrivit The Guardian.

În viziunea lui Gordon Brown ar trebui constituit un grup de experți cu puteri de executiv global al cărui obiectiv principal să fie crearea unui vaccin, producerea lui și prevenirea speculei pe seama vaccinului.


Brown a spus că a întâmpinat rezistență și în 2008 să folosească G20 ca un vehicul  pentru a lupta cu criza globală, dar ar trebui să fie clar pentru liderii lumii că nu există posibilitatea unei abordări individuale care să funcționeze.

”Avem nevoie de un fel de executiv lucrativ. Dacă ar fi să o fac din nou, aș face din G20 o organizație mai largă pentru că în circumstanțele actuale trebuie să asculți și de țările care sunt cele mai afectate, țările care contează și țările unde există potențialul ca un număr masiv de persoane să fie afectate, precum cele din Africa”, a declarat Brown.”[1]


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20200327/29679865/Fost-premier-britanic-cere-un-guvern-mondial-care-sa-lupte-cu-coronavirusul.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...