Fostul presedinte al Cehiei, Vaclav Klaus sustine ca SUA si UE au provocat razboiul din Ucraina ! Incepe sa se ridice valul !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tot razboiul din Ucraina, este atat de simplu, ca si motiv incat doar intr-o propozitie se poate explica: fostul presedinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici, a refuzat sa adere la UE, pe motiv ca nu vrea homosexuali si lesbiene si Occidentul a pus la punct o lovitura de stat pentru a-l inlatura.

ukraine

Ca acum vin si altii sa confirme, cum este si cazul fostului presedinte al Cehiei, Vaclav Klaus, este si mai bine pentru opinia publica, care a fost manipulata de propaganda SUA-UE. Site-ul Active News prezinta afirmatiile sale:


„Fostul președinte ceh Vaclav Klaus consideră că Occidentul și Statele Unite ale Americii sunt responsabile de criza care afectează de câteva luni Ucraina, opinând că fosta republică sovietică ar trebui să-și stabilească singură viitorul, fără nicio ingerință străină, relatează agenția de presă rusă RIA Novosti, citată de Agerpres.

„Nu cred că Rusia este vinovată de ceea ce s-a întâmplat în Maidan (Piața Independenței din centrul Kievului). Situația a fost exacerbată de către Occident și SUA”, a declarat Klaus, într-un interviu acordat televiziunii cehe CT24. „Am spus încă de la început ‘Nu puneți presiune pe Ucraina, o veți distruge, se va dezintegra’. Acest lucru se întâmplă astăzi”, a afirmat Vaclav Klaus, un eurosceptic declarat.

În opinia sa, Ucraina traversează o perioadă prea complexă pentru a putea spune clar dacă dorește să se sprijine pe Occident sau pe Rusia. Cu toate acestea, Ucraina însăși trebuie să-și stabilească propriul viitor, a apreciat fostul președinte al Republicii Cehe. „Lăsați-i pe ucraineni să decidă singuri ce fel de viitor vor — fără niciun amestec din afară”, a susținut Vaclav Klaus.”[1]

SURSE

1. http://activenews.ro/fostul-presedinte-ceh-vaclav-klaus-occidentul-si-sua-au-provocat-criza-ucraina_1832863.html


Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...