Fostul presedinte egiptean, Mohamed Morsi, dat jos de CIA si condamnat la moarte ! Implicatiile SUA sunt cat se poate de clare !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Drumul catre Guvernul Mondial si, respectiv Noua Ordine Mondiala, pe care-l realizeaza incetul cu incetul, SUA, este unul cat se poate de clar. Dupa ce SUA, prin Grupul Bilderberg, alcatuit la randul de clanurile Rockefeller si Rothschild, a pus bazele comunismului pe aceasta Planeta, servind drept un experiment, acum liderii comunisti care mai exista astazi in lume trebuiesc indepartati cat mai urgent.

opec_dees Egypt-Obama-Morsi

Comunismul, a fost, la baza, o idee evreieasca a lui Mosses Hess, membru al Lojii Marele Orient, specializata in lovituri de stat, iar de la el, au preluat si dus mai departe, Karl Marx si Friedrich Engles, „Manifestul Comunist”, pe care inca il intalnim la anumiti lideri.


Asadar, comunismul a fost bun, doar pentru o perioada scurta de timp. Comunismul a inceput sa devina si este un pericol pentru Iluminati, pentru ca a generat si genereaza in mintea liderilor, anumite viziuni patriotice combinate, care duc la o manifestare lucida in mintea oamenilor, astfel incat acestia devenind o forta, asa s-a pus in miscare, dupa 1990, planul de „democratizare” a lumii. Era nevoie de iluzia de „altceva”, care-i „democratia”.

De pe pagina Mediafax, pagina aservita propagandei occidentale, aflam despre condamnarea la moarte a fostului presedinte egiptean, Mohamed Morsi:


„Fostul preşedinte egiptean Mohamed Morsi a fost condamat la moarte, sâmbătă, de un tribunal din Cairo, relatează CNN. Numele lui Morsi va fi transmis Marelui Muftiu împreună cu cele ale altor peste 100 de acuzaţi, pentru confirmarea pedepsei cu moartea la 2 iunie. Marele Muftiu este cea mai înaltă autoritate juridică din Egipt.

Aceasta este cea mai dură pedeapsă la care se putea aştepta Morsi în acest caz. El va putea să conteste însă decizia în apel.

Liderul Fraţilor Musulmani, Mohamed Badie, şi fostul preşedinte al Parlamentului Mohamed Saad El-Katatny au fost, de asemenea, deferiţi Marelui Muftiu în acest caz.

Guvernul de la Cairo instalat de armată a interzis Fraţii Musulmani, declarând mişcarea drept grupare teroristă, o acuzaţie pe care aceasta din urmă o neagă.

Morsi şi ceilalţi inculpaţi sunt acuzaţi de colaborare cu gruparea islamistă palestiniană Hamas şi cu cea libaneză Hezbollah pentru a pătrunde în câteva închisori din Egipt în ianuarie 2011 şi a facilita evadarea lui Morsi şi altor 20.000 de persoane.

Într-un caz separat deschis pentru acuzaţii de spionaj, alte 16 persoane – dar printre care nu se numără şi Morsi – au fost, de asemenea, condamnate la moarte sâmbătă.

Morsi, care a devenit primul preşedinte ales democratic al Egiptului în iunie 2012, a fost îndepărtat de la putere printr-o lovitură de stat militară susţinută de populaţie în iulie 2013.

Fostul preşedinte a fost deja judecat în aprilie pentru violenţă şi incitare la violenţă şi condamnat la 20 de ani de închisoare pentru torturarea protestatarilor din faţa palatului prezidenţial în decembrie 2012. El a fost achitat însă de acuzaţiile de crimă în cazul deceselor protestatarilor.”[1]

SUA, cei care si-au demolat turnurile WTC, in toti cei 239 de ani, de asa-zisa „existenta” (SUA ramanand o proprietate britanica), 222 de ani s-a aflat numai in razboaie. Cele mai rasunatoare au fost:

– cele doua razboaie din Irak (1990-1991 si 2003);

– razboiul din Afganistan (CIA se ocupa de traficul de droguri – Opium)

– razboiul din Vietnam – care a inceput din cauza unei inscenari cu privire la un „incident” din Golful Tonkin;

– cele doua razboaie mondiale

– razboiul din Libia, din 2011, pentru inlaturarea lui Gaddafi

Putem continua lista cu loviturile de stat din Orientul Mijlociu, finantate de catre evreul George Soros si mai nou, lovitura de stat din Ucraina pentru inlaturarea fostului presedinte, ales legitim si cat se poate de democratic, Viktor Ianukovici.

Acesta, ar fi avut aceeasi soarta, daca Putin nu i-ar fi intins o mana de ajutor, fapt ce a dus la o imens criza politica dintre Rusia si Occident, care in realitate este foarte simpla de explicat, desi propagandistii se intrec in tot felul de filosofii pline de aspecte semantice, prin care incearca sa induca in derizoriu populatia prin mass-media.

CIA, a recunoscut de curand, ca s-a ocupat in 1953 de inlaturarea lui Mohammed Mossadegh, fost presedinte al Iranului, asta dupa ce acesta a nationalizat campurile petroliere iraniene, pe care British Petroleum dorea sa le exploateze. Acesta fiind unul din multitudinea de exemple ale implicarii SUA in politicile altor state.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/operatiunea-ajax-cia-recunoaste-ca-a-provocat-lovitura-de-stat-din-iran-din-1953-cand-l-au-dat-jos-pe-nationalistul-mohammed-mossadegh.

Mai nou, „democratii” din SUA, care au statut de „diplomati”, isi permit in aceste zile, sa ordone politicienilor romani ce sa voteze si cum sa voteze. U.S. Embassy, prin asa-zisul Insarcinat cu Afaceri din SUA, Dean Thompson, au tupeul de a se baga in politica romaneasca, destul de brutal, acesta fiind un gest execrabil si incalificabil, avand in vedere Conventia de la Viena din 1961, care prevede clar ce statut au ambasadorii.

Conform articolului 41 al Convenţiei de la Viena, diplomaţii au datoria de a respecta legile şi regulile statului acreditat, iar toate problemele oficiale tratate cu statul acreditat trebuie să fie tratate cu Ministerul de Externe al statului acreditat sau prin intermediul său. Cu alte cuvinte, în momentul în care Guvernul American ar avea un anumit punct de vedere, ambasadorul cere o audienţă, fie la ministrul de externe fie la Guvern.

SURSE

1. http://www.mediafax.ro/externe/fostul-presedinte-egiptean-mohamed-morsi-a-fost-condamnat-la-moarte-14275921

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Credeați că Uniunea Europeană este o entitate democratică? Martin Schultz spulberă acest mit: "Nu e în filosofia UE ca oamenii să-și decidă soarta"
Conspiratia scufundarii Titanicului - pe Titanic se aflau trei magnati, opozanti, ai crearii Bancii Federale Rezerve ! Ordinul Iezuitilor este implicat in toata aceasta conspiratie ! A fost scufundat adevaratul Titanic sau un alt vas identic, Olympic ?
Propaganda Due (P2) - loja francmasonică, care conduce Italia din umbră
Felul în care suntem mințiți și manipulați de mass-media în fiecare zi
Cum s-a introdus propaganda GAY în ŞCOLILE din Marea Britanie
Aldous Huxley: Revoluția finală sau cum sa-i faci pe oameni să-și iubească robia
Războiul meterologic: Manipularea climei poate fi folosită pentru a destabiliza economia, agricultura şi ecosistemul unui inamic
NATO le explică sârbilor că în 1999 le-a vrut binele. Stoltenberg: V-am bombardat pentru a vă salva!
Alfred Bielek, un supravieţuitor al Experimentului Philadelphia
Beny Steinmetz, unul dintre miliardarii evrei din spatele afacerii Roșia Montană, a fost arestat
Uniunea Statelor Sud Americane (U.N.A.S.U.R.) - un alt pilon catre Noua Ordine Mondiala! Aceasta este identica cu Uniunea Europeana si cu Uniunea Nord Americana!
Operațiuni "steag fals": În Italia, la sfârşitul anilor `70, serviciile secrete s-au folosit de “armata din culise” NATO cu numele de cod “Gladio”, pentru a pune la cale atentate prin care să discrediteze mişcarea socialistă italiană, care, la vremea respectivă, deţinea un loc important în Parlament
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...