Fostul prim ministru al Australiei trage un semnal de alarmă în privința căsătoriilor homosexuale: Ideea că poți schimba pur și simplu definiția căsătoriei și nu va urma nimic altceva este o fraudă intelectuală. Li se spune aceeași minciună ca în SUA

Distribuie!

„Dacă poporul australian votează să redefinească căsătoria, consecințele vor fi directe, a avertizat fostul prim-ministru Tony Abbott.

„Ideea că poți schimba pur și simplu definiția căsătoriei și nu va urma nimic altceva este fraudă intelectuală”, a spus el, conform catholicnewsagency.com.
Australia este în prezent în ultimele zile ale unui sondaj despre căsătorie. Guvernul primului ministru, Malcolm Turnbull, a promis să introducă o lege în Parlament care să redefinească căsătoria dacă majoritatea votanților o favorizează.
Abbott s-a opus în mod vocal redefinirii căsătoriei, avertizând că va slăbi instituția care servește drept fundamentul societății.
El și-a exprimat, de asemenea, îngrijorarea că, dacă căsătoria este redefinită, cei care se opun acesteia vor fi marginalizați și sancționați, deoarece chiar și acum, exprimându-și sprijinul pentru viziunea privind căsătoria ca unire a unui bărbat și a unei femei „crează o adevărată furtună pe rețelele de socializare și sfârșitul reputației”.
„Dacă nu este însoțită de un capitol care să prezinte clar libertățile, ne putem aștepta ca și căsătoriile între persoane de același sex din Australia să aibă aceleași consecințe ca și în alte țări”, a spus Abbott la comisie. „Oamenii vor lua măsuri împotriva învățăturii tradiționale, iar legile anti-discriminare nu vor mai avea niciun efect”.
Acest lucru începe deja să se întâmple, a spus el, indicând faptul că Arhiepiscopul Julian Porteous de Hobart s-a confruntat cu urmărirea penală în temeiul legilor anti-discriminare pentru o broșură care evidențiază învățătura creștină despre căsătorie.
„Oamenii nu sunt îndemnați să-și schimbe gândirea; ei sunt hărțuiți în abandonarea convingerilor lor „, a avertizat Abbott. Și aceste presiuni vor crește doar dacă căsătoria este redefinită, a continuat acesta.
„Legile anti-discriminare vor fi reanalizate, cred că în mod opresiv, împotriva oamenilor – în special a educatorilor – care au prezentat definițiile și învățăturile tradiționale”.
Acești cetățeni nou activi vor avea o importanță crucială în combaterea altor provocări cu care se confruntă societatea australiană, cum ar fi un efort de a legaliza sinuciderea asistată în Victoria și o impulsionare pentru ideologia de gen în școli.
„Avem nevoie de mai mulți purtători de standarde, la fiecare nivel, deoarece majoritatea care rămâne tăcută devine în curând o minoritate”.
În cele din urmă, Abbott vede împingerea pentru a redefini căsătoria, ca parte a unei afecțiuni mai largi care afectează o mare parte a societății occidentale.
Michael Farris, președintele ADF, avertizează că este în desfășurare un proces mai larg de erodare a libertății religioase. Conducând până la redefinirea căsătoriei în S.U.A., „susținătorii căsătoriei homosexuale s-au temut că redefinirea căsătoriei ar periclita drepturile conștiinței prin promiterea în mod repetat că această căsătorie între persoane de același sex nu ar încălca aceste drepturi fundamentale”, a spus Farris.
„Acum, australienilor li se spune aceeași minciună”.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Fostul-prim-ministru-al-Australiei-trage-un-semnal-de-alarma-in-privinta-casatoriilor-homosexuale-Ideea-ca-poti-schimba-pur-si-simplu-definitia-casatoriei-si-nu-va-urma-nimic-altceva-este-o-frauda-intelectuala.-Li-se-spune-aceeasi-minciuna-ca-in-SUA-147279
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Big Brother în Franța: Fişier gigantic cu date biometrice, adrese, e-mailuri etc., pentru 60 de milioane de cetăţeni! Adică buletinul, paşaportul şi toate informaţiile despre fiecare vor fi de acum înainte stocate într-un singur fişier!
James Warburg (17 februarie 1950): "Vom avea un Guvern Mondial, fie că ne place, fie că nu ne place. Singura întrebare este dacă acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept"
În Turcia a fost arestat organizatorul asasinării ambasadorului rus
Facebook a șters zeci de mii de conturi în Marea Britanie sub pretextul "combaterii știrilor false"
Israelul, furnizorul de arme nucleare al Africii de Sud
Summit-ul masonic Asia-Europa (ASEP) si dorinta de accelerare a Noii Ordini Mondiale ! In acest summit se vor discuta aspecte ce tin de cooperarea financiara si economica intre Asia si Europa !
Dr. Stefan Lanka – Otrăvirea celulară prin vaccinare; polio și oxidul nitric
Este esențial pentru Oculta Mondială să țină omul ocupat, să-l amăgească și să-l stoarcă de energie
Site-ul oficial al Grupului Bilderberg a fost spart de către hackeri
Bilderberg 2018 - Întâlnirea va avea loc în Torino, Italia, între 7-10 iunie! Naționalismul și mass-media independentă vor fi principalele teme de discuție! Grupul Bilderberg lucrează la o strategie de luptă împotriva naționalismului și a mass-mediei independente! Iluminații se tem că naționalismul poate opri Noua Ordine Mondială!
Istoria programului de control în sfera conştiinţei derulat în Rusia
România a votat în PE pentru utilizarea unui pesticid periculos Monsanto

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...