Fostul procuror DNA Emilian Eva, declarație devastatoare pentru Kovesi: „Când veți afla adevărul veți avea un șoc”

by “Fostul procuror DNA Emilian Eva a făcut o afirmație șocantă, miercuri, la ieșirea de la Înalta Curte de Casație și Justiție, în timp ce toată România privea siderată votul din plenul Parlamentului pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. Emilian Eva, trimis în judecată pentru luare de mită și […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Fostul procuror DNA Emilian Eva a făcut o afirmație șocantă, miercuri, la ieșirea de la Înalta Curte de Casație și Justiție, în timp ce toată România privea siderată votul din plenul Parlamentului pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

Emilian Eva, trimis în judecată pentru luare de mită și spălare de bani, a fost întrebat ce părere are despre înregistrările apărute în presă cu șefa DNA Laura Codruța Kovesi, precum și dacă în acest fel se desfășurau, de regulă, ședințele conduse de aceasta.


”Când veți afla adevărul veți avea un șoc”, a răspuns Emilian Eva, potrivit unor imagini prezentate în premieră la Sinteza zilei, de la Antena 3.

Kovesi: „De cinci săptămâni nimeni nu a învinuit pe nimeni în DNA. Nu pot să cred aşa ceva!”


Mai multe înregistrări în care șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar da ordine procurorilor din subordinea sa ”să ajungă la premier” și și-ar arăta anumite nemulțumiri, au apărut, duminică, în presă.

Trebuie să ajungem la premier”, se aude în prima înregistrare. În înregistrare, șefa DNA vorbește cu procurorul Jean Uncheșelu.

“Uncheşelu (procurorul Jean-Nicolae Uncheşelu, care l-a trimis în judecată pe Victor Ponta în dosarul Turceni-Rovinarii – n.r.), ştiţi ce-mi doresc: să “decapaţi” instituţional în dosarul ăla cu casele şi să ajungem la domnul premier care a semnat contractele alea”, spunea Kovesi.

Emilian Eva, procurorul din dosarul “Telepatia”, este acuzat de foștii săi colegi de luare de mită și spălare de bani, într-un dosar în care a fost și arestat preventiv, în 2015.

Potrivit procurorilor DNA, aceasta ar fi cumpărat şi vândut timp de un an peste 200 de picturi, deşi calitatea de magistrat este incompatibilă cu efectuarea actelor de comerţ. Vezi aici comunicatul DNA.”[1]

SURSE

  1. https://www.antena3.ro/actualitate/fostul-procuror-dna-emilian-eva-declaratie-devastatoare-pentru-kovesi-cand-veti-afla-adevarul-veti-419920.html
  2. Foto:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Din dragoste pentru natură, a plantat în fiecare zi un copac, timp de 37 de ani
Avocatul Gheorghe Piperea face dezvăluiri importante despre statutul BNR. De ce nu poate fi tras la răspundere Isărescu sau vreun alt membru al CA
Nepoții Regelui Ferdinard, suspecți într-un dosar de furt şi distrugere
Închisoarea CIA din Bucureşti
Pact pentru autonomia "Ținutului Secuiesc", semnat de cele trei formațiuni maghiare din România! Toți cei care promovează autonomia "Ținutului Secuiesc" trebuie expulzați din România! Promovarea autonomiei "Ținutului Secuiesc" reprezintă o amenințare la adresa Securității Naționale a României!
Cum își hăituiește Vodafone un client din România. Ce a decis Oficiul pentru Protecția Consumatorilor în acest caz
Apare un nou serviciu de interceptare a comunicațiilor. Cine îți va putea asculta telefonul și citi e-mail-urile
ONG-ul care vrea să controleze relația cu NATO și SUA, afacerile cu energie și Securitatea Națională
Klaus Iohannis spune că susținătorii „infatuați” ai Referendumului pentru Familie „au promovat ura” și că „românii i-au tratat cu flit”
Protest în fața ambasadei Ucrainei de la București. Frații noștri din Ucraina „masacrați cultural” de noua lege care închide școlile românești
Minciunile Președintelui Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Csaba Asztalos, cu privire la cazul românului care nu a fost servit la Kaufland în Odorheiu Secuiesc: "Aș preciza că din punctul meu de vedere o astfel de persoană care realizează un astfel de film și publică informații incomplete, inexacte, generând tensiuni de acest gen, ar fi susceptibilă de răspundere penală pentru incitare la ură prin transmitere de informații inexacte"! Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Csaba Ferenc Asztalos, face propagandă pentru “Ținutul Secuiesc”!
Steagul Ungariei afișat oficial lângă statuia lui Mihai Viteazul din Alba Iulia
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro