Fostul procuror DNA Emilian Eva, declarație devastatoare pentru Kovesi: „Când veți afla adevărul veți avea un șoc”

Distribuie!by “Fostul procuror DNA Emilian Eva a făcut o afirmație șocantă, miercuri, la ieșirea de la Înalta Curte de Casație și Justiție, în timp ce toată România privea siderată votul din plenul Parlamentului pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. Emilian Eva, trimis în judecată pentru luare de mită și […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Fostul procuror DNA Emilian Eva a făcut o afirmație șocantă, miercuri, la ieșirea de la Înalta Curte de Casație și Justiție, în timp ce toată România privea siderată votul din plenul Parlamentului pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

Emilian Eva, trimis în judecată pentru luare de mită și spălare de bani, a fost întrebat ce părere are despre înregistrările apărute în presă cu șefa DNA Laura Codruța Kovesi, precum și dacă în acest fel se desfășurau, de regulă, ședințele conduse de aceasta.


”Când veți afla adevărul veți avea un șoc”, a răspuns Emilian Eva, potrivit unor imagini prezentate în premieră la Sinteza zilei, de la Antena 3.

Kovesi: „De cinci săptămâni nimeni nu a învinuit pe nimeni în DNA. Nu pot să cred aşa ceva!”


Mai multe înregistrări în care șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar da ordine procurorilor din subordinea sa ”să ajungă la premier” și și-ar arăta anumite nemulțumiri, au apărut, duminică, în presă.

Trebuie să ajungem la premier”, se aude în prima înregistrare. În înregistrare, șefa DNA vorbește cu procurorul Jean Uncheșelu.

“Uncheşelu (procurorul Jean-Nicolae Uncheşelu, care l-a trimis în judecată pe Victor Ponta în dosarul Turceni-Rovinarii – n.r.), ştiţi ce-mi doresc: să “decapaţi” instituţional în dosarul ăla cu casele şi să ajungem la domnul premier care a semnat contractele alea”, spunea Kovesi.

Emilian Eva, procurorul din dosarul “Telepatia”, este acuzat de foștii săi colegi de luare de mită și spălare de bani, într-un dosar în care a fost și arestat preventiv, în 2015.

Potrivit procurorilor DNA, aceasta ar fi cumpărat şi vândut timp de un an peste 200 de picturi, deşi calitatea de magistrat este incompatibilă cu efectuarea actelor de comerţ. Vezi aici comunicatul DNA.”[1]

SURSE

  1. https://www.antena3.ro/actualitate/fostul-procuror-dna-emilian-eva-declaratie-devastatoare-pentru-kovesi-cand-veti-afla-adevarul-veti-419920.html
  2. Foto:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Un partid românesc îi cere primarului general al Bucureștilor să-i retragă titlul de cetățean de onoare filozofului Mihai Șora
Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie va avea loc pe 7 octombrie 2018! Veniți la Referendum și susțineți familia tradițională!
Cazul colonelului SRI (rtg.) Vasile Zărnescu împotriva Institutului Elie Wiesel. Evreii sioniști de la Institutul Elie Wiesel îl vor la închisoare pe colonelul SRI (rtg.) Vasile Zărnescu, după ce acesta a publicat o carte negaționistă. Aceasta este o încălcare a libertății de exprimare!
Cererea de arbitraj pentru autonomia "Ținutului Secuiesc", respinsă la Strasbourg (2015)
Românii din Covasna și Harghita, ÎMPIEDICAȚI să intre cu drapelul României în Muzeul Satului din București: „Însemnele tricolorului vor fi folosite în limita bunului simț, fără prea mari exagerări”
Generalul Coldea confirmă - din cauza NATO s-au dublat ascultările
Directorul Institutului Elie Wiesel, Alexandru Florian, solicită revizuirea emisiunii de mărci poștale Făuritori ai Marii Uniri, cerând îndepărtarea primului Patriarh al Țării și al primului premier al României Mari
Victimele unui experiment: otrava vine din solniță
Marian Rădulescu: Unchiul Sam nu poate subjuga conștiința românească!
Pact pentru autonomia "Ținutului Secuiesc", semnat de cele trei formațiuni maghiare din România! Toți cei care promovează autonomia "Ținutului Secuiesc" trebuie expulzați din România! Promovarea autonomiei "Ținutului Secuiesc" reprezintă o amenințare la adresa Securității Naționale a României!
România are nevoie de naționalism pentru a deveni o țară suverană
Ungurii l-au invitat pe un lider separatist catalan la Cluj ca să le vorbească despre "cât de benefică este destrămarea țărilor". Liderul separatist catalan către unguri: "Transilvana are nevoie de autoguvernare"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro