Fostul procuror DNA Emilian Eva, declarație devastatoare pentru Kovesi: „Când veți afla adevărul veți avea un șoc”

by “Fostul procuror DNA Emilian Eva a făcut o afirmație șocantă, miercuri, la ieșirea de la Înalta Curte de Casație și Justiție, în timp ce toată România privea siderată votul din plenul Parlamentului pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. Emilian Eva, trimis în judecată pentru luare de mită și […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Fostul procuror DNA Emilian Eva a făcut o afirmație șocantă, miercuri, la ieșirea de la Înalta Curte de Casație și Justiție, în timp ce toată România privea siderată votul din plenul Parlamentului pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

Emilian Eva, trimis în judecată pentru luare de mită și spălare de bani, a fost întrebat ce părere are despre înregistrările apărute în presă cu șefa DNA Laura Codruța Kovesi, precum și dacă în acest fel se desfășurau, de regulă, ședințele conduse de aceasta.


”Când veți afla adevărul veți avea un șoc”, a răspuns Emilian Eva, potrivit unor imagini prezentate în premieră la Sinteza zilei, de la Antena 3.

Kovesi: „De cinci săptămâni nimeni nu a învinuit pe nimeni în DNA. Nu pot să cred aşa ceva!”


Mai multe înregistrări în care șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar da ordine procurorilor din subordinea sa ”să ajungă la premier” și și-ar arăta anumite nemulțumiri, au apărut, duminică, în presă.

Trebuie să ajungem la premier”, se aude în prima înregistrare. În înregistrare, șefa DNA vorbește cu procurorul Jean Uncheșelu.

“Uncheşelu (procurorul Jean-Nicolae Uncheşelu, care l-a trimis în judecată pe Victor Ponta în dosarul Turceni-Rovinarii – n.r.), ştiţi ce-mi doresc: să “decapaţi” instituţional în dosarul ăla cu casele şi să ajungem la domnul premier care a semnat contractele alea”, spunea Kovesi.

Emilian Eva, procurorul din dosarul “Telepatia”, este acuzat de foștii săi colegi de luare de mită și spălare de bani, într-un dosar în care a fost și arestat preventiv, în 2015.

Potrivit procurorilor DNA, aceasta ar fi cumpărat şi vândut timp de un an peste 200 de picturi, deşi calitatea de magistrat este incompatibilă cu efectuarea actelor de comerţ. Vezi aici comunicatul DNA.”[1]

SURSE

  1. https://www.antena3.ro/actualitate/fostul-procuror-dna-emilian-eva-declaratie-devastatoare-pentru-kovesi-cand-veti-afla-adevarul-veti-419920.html
  2. Foto:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Limba maghiară obligatorie pentru toate posturile din Poliția Locală Sfântu Gheorghe
#Rezistentul de azi, Mălin Bot, scria în 2013: „Șmecherii de ONG fac bani și proteste”
Complicitatea SRI-ului la protestele violente din 10 august 2018
Fenomene paranormale: Podurile care au dispărut
Catedralele Gotice ale Iluminatilor - pline de simboluri masonice ale Cavalerilor Templieri ! Ele sunt doar niste lacasuri unde Iluminatii desfasoara ritualuri sataniste !
Comisia Europeană anunț oficial: Fermierii afectați de pesta porcină nu primesc despăgubiri de la UE! Minciuna "pestei porcine africane": Distrugerea capitalului autohton și aducerea la sapă de lemn a țăranului român!
E tot ce ne lipsea din învățământ: comunitățile LGBT din licee!
Fost Avocat al Poporului: ”Asta se numește dictatură. Starea de urgență este neconstituțională”
ONG-ul care vrea să controleze relația cu NATO și SUA, afacerile cu energie și Securitatea Națională
Ce s-ar întâmpla dacă băncile și multinaționalele ar pleca din România? România ar fi o țară suverană, independentă și cu o economie puternică. România este cea mai bogată țară de pe Pământ, doar că nu este lăsată să se dezvolte. Băncile și multinaționalele țin România în mod intenționat în sărăcie
Globaliștii SUA-UE-Soros au încercat să transforme România într-un stat totalitar! Planul lor a eșuat!
Teatrul Național București, corect politic. Acesta se disociază de conținutul conferinței la care a fost invitată Kim Davis, americanca ce a refuzat oficierea de căsătorii între persoanele de același sex
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro