Fostul sef al Trezoreriei SUA sustine ca ar putea fi asasinati politicienii noului guvern de la Atena ! SUA si UE nu vor permite independenta Greciei !

Distribuie!

Lucrurile se precipita in „Marea Democratie” a SUA si UE si oricat de mult ar incerca acesti psihopati sa ne convinga de „bunatatea lor”, fata de alte state in curs de dezvoltare, asta-i nu-i decat o minciuna sinistra. Dupa ce stanga radicala (comunistii) au castigat alegerile in Grecia si mai ales dupa ce acestia au dat mana cu neonazistii Zorii Aurii (extrema dreapta), Iluminatii, au inceput cu adevarat sa se teama.

Tsipras

Mai multe aflam de pe site-ul Active News, un articol preluat de pe publicatia King World News[2]:


„Încă înainte de câștigarea alegerilor din Grecia, s-a știut că partidul Syriza va cutremura scena politică europeană. Iar promisiunile formațiunii lui Alexis Tsipras de a scoate Grecia din sărăcie și de a o nu o mai lăsa pe mâna creditorilor au pus pe jar eurobirocrații. Un cunoscut economist american, fost șef al Trezoreriei SUA, avertizează că politicienii noului guvern de la Atena ar putea fi asasinați, pentru că miza este mult prea mare pentru americani și pentru Banca Centrală Europeană, cea care dictează ora exactă.

În vizorul SUA s-ar afla ministrul grec al Economiei, Yanis Varoufakis, care a combătut băncile și a declarat, după discuțiile cu liderii de la Bruxelles, că ”Troika încearcă să ne stranguleze și pune presiune pe alegerile democratice: ori urmați ordinele noastre, ori vă trimitem în infern”.

Comentariile și politica economica anunțată de Varoufakis nu au cum să fie pe placul Troicii (UE, FMI și Banca Centrală Europeană) consideră fostul consultant economic al președintelui Ronald Reagan, Paul Craig Roberts. Acesta a avertizat, în interviu pentru King World News, că ”noul guvern de la Atena ar putea fi asasinat, pentru că miza este una prea mare”.

Roberts spune că ”sunt mult prea multe interese în joc, nu doar cele ale unui grup de bănci creditoare, care vor să li se restituie fiecare centimă dată. Sunt și alte intrese puternice: interesele unui guvern centralizat din Uniunea Europeană și ale unei Bănci Centrale omnipotente care ia deciziii pentru toate statele membre”.

Economistul american lansează un avertisment: ”politicienii greci ar putea fi asasinați”. ”Este posibil. Mereu am crezut că Statele Unite nu vor permite niciodată ca un stat sau un guvern subordonat să se revolte și să devină independent de controlul Washington-ului”, a spus fostul consultant al lui Reagan. Care nu exclude cea mai neagră teorie:

”Funcționarii noului Executiv grec ar putea oricând suferi un accident! Astfel de lucruri teribile se întâmplă oricând unor oameni și sunt în deplin acord cu Washington-ul. Am avut o serie de cazuri în America Latină, când lideri care nu au urmat liniile trasate de Washington au murit în circumstanțe dubioase. Alții au fost dați jos de la putere în urma unor lovituri de stat orchestrate de CIA”.”[1][2]

De pe site-ul Secretele lui Lovendal aflam ca Putin si-a trimis 125 de luptatori din fortele speciale Spetznaz, pentru a-l apara pe Alexis Tsipras:

„Victoria recentă a stângii radicale (Syriza) în alegerile din Grecia a creat o undă de şoc în Uniunea Europeană şi în SUA, şi asta pentru că noul prim-ministru grec, Alexis Tsipras, ameninţă că va rupe legăturile şi acordurile semnate cu marile bănci internaţionale privind datoria Greciei, dând astfel o lovitură oligarhilor mondiali care vedeau Grecia cumpărată ca pe propria moşie.

Într-o scrisoare deschisă adresată poporului german, premierul Tsipras a spus:

“Partidul meu, și eu personal, ne opunem cu înverșunare acordului de împrumut din mai 2010, nu pentru că voi, germanii, nu ne-aţi dat destui bani, ci, din contra, pentru că ne-aţi oferit prea mult, mult prea mult decât ar fi trebuit să primim, iar guvernul nostru a acceptat mai mult decât avea dreptul. Bani pe care, în nici într-un caz nu-i ajută pe greci, căci îi aruncă în gaura neagră a unei datorii nesustenabile, astfel încât datoria publică a Greciei a crescut şi mai mult.“

Tsipras e un om politic inteligent, care a observat cum stau lucrurile. Folosindu-se de criza economică grecească din anii 2009-2010, aşa-zisa “troică”, formată din Uniunea Europeană, Banca Central Europeană şi FMI, a împrumutat Grecia cu sume foarte mari (chiar mai mult decât trebuia), astfel încât această ţară să fie îndatorată până la limita imposibilului. În schimbul plăţii acestor datorii, Grecia se obligă să vândă tot (inclusiv locuri strategice sau insule), astfel încât marii oligarhi internaţionali să cumpere întreaga Grecie, unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Mai mult decât atât, poziţia lui Tsipras a devenit una “nucleară”, ameninţând că va întrerupe orice legătură cu “troica”, aşa cum putem afla dintr-un articol de pe forbes.com.

Singura şansă a Greciei de a ieşi din situaţia împovărătoare actuală este aceea de a pleca din zona euro şi de a reîncepe să-şi tipărească propria monedă. De asemenea, pentru a scăpa de bancherii oligarhi occidentali, coaliţia guvernamentală Syriza ar trebui să accepte oferta Rusiei, care este dispusă să ajute financiar Grecia. De fapt, dacă e să fim realişti din punct de vedere istoric, Grecia este mai apropiată de Rusia decât de Occident, nu doar pentru că este un stat ortodox, cât şi pentru că cele două naţiuni au relaţii diplomatice strânse încă din 1828.

Pentru că marii oligarhi bancheri internaţionali nu pot accepta o asemenea frondă din partea premierului Tsipras, acesta se află în pericol de a fi asasinat. De aceea, există informaţii că preşedintele Putin a ordonat imediat deplasarea a 125 de forţe speciale ruseşti Spetsnaz pentru a-l apăra cu preţul vieţii lor pe premierul Tsipras. Victoria stângii radicale Syriza în Grecia a fost o oportunitate extraordinară pentru preşedintele rus, de care vrea să profite negreşit.”[3]

In primul rand, teama lor consta in faptul ca Grecia va refuza sa mai plateasca vreo datorie creditorilor externi (FMI, Banca Mondiala, Comisia Europeana), tocmai cei care au dus-o spre colaps. In al doilea rand, Grecia, asa cum declara si noul premier, Alexis Tsipras, trebuie sa iasa din UE, caci moneda euro i-a pus capat. Culmea este ca la noi, traficantul de copii, Klaus Johannis, cu 6-7 case, ne vorbeste despre „adoptarea monedei euro”. Bataia de joc a „statului de drept” fata de cetatenii creduli si prost informati este maxima!


SURSE

1. http://activenews.ro/avertisment-terifiant-lansat-de-economistul-lui-reagan-politicienii-noului-guvern-de-la-atena-ar-putea-fi-asasinati-sua-nu-vor-permite-independenta-de-washington_1886151.html

2. http://kingworldnews.com/paul-craig-roberts-new-greek-government-may-assassinated/

3. http://www.lovendal.ro/wp52/marii-bancheri-internationali-vor-sa-l-asasineze-pe-noul-premier-al-greciei-alexis-tsipras-putin-si-a-trimis-125-de-luptatori-din-fortele-speciale-spetsnaz-pentru-a-l-apara-pe-tsipras/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Ambasadorul lui Obama în Siria recunoaște: "Planul americanilor de a-l răsturna de la putere pe Assad a eșuat. Am crezut că dezintegrarea Siriei era inevitabilă, dar acest scenariu nu mai poate fi pus în practică"
John Kerry acuzat de o jurnalista in Italia: "Voi ati creat Statul Islamic (ISIS)!"
Americanii îşi urăsc guvernanţii mai mult ca niciodată, apare într-un sondaj bazat pe opţiunile iubire-ură!
Operațiunea High Jump: În 1947, flota High Jump, condusă de amiralul Richard Byrd, s-a apropiat de Antarctica. Din apă au ieşit brusc discuri zburătoare care puteau decola vertical şi se deplasau cu o viteză uimitoare în orice direcţie. Navele emiteau anumite raze distrugătoare, cu care au făcut un adevărat masacru în rândurile americanilor
Iluminații și Aristocrația Neagră a Planetei: 13 familii, cele mai bogate din lume, controlează Planeta
SUA, Rusia, armele psihotronice și controlul minții
George Soros panicat de posibila ieșire din UE a Marii Britanii
Vladimir Putin: "Conducerea turcă ar face bine să-și ceară scuze pentru doborârea avionului, care reprezintă clar o crimă de război, în loc să sune la sediul NATO"
În timpul războiului din Kuweit, armata americană a utilizat dispozitive de control mental
Jose Manuel Barroso, membru Bilderberg și fost Președinte al Comisiei Europene, a fost numit preşedinte al Diviziei Internaționale a Goldman Sachs
Discursul nationalist al lui Gaddafi impotriva Noii Ordini Mondiale ! Inainte de invazia NATO, libienii se bucurau de cel mai inalt standard de viata !
11 septembrie 2001: Cursa 93 nu s-a prăbuşit, ci a fost doborâtă de avioane militare

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...