Fostul șerif adjunct la Roswell: Armata a scos numeroase ființe extraterestre din OZN-ul prăbușit

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un șerif adjunct, care a sosit primul la locul accidentului OZN de la Roswell, susține că a văzut creaturi extraterestre de dimensiuni mici, care au fost transportate spre o bază militară de armata americană.

Unul dintre cele mai bizare incidente OZN s-a petrecut la Roswell în anul 1947. Accidentul a fost unul fantastic, pentru că în OZN-ul prăbușit au fost descoperite mai multe ființe extraterestre. Armata americană a mușamalizat evenimentul și oficialii din vremea respectivă au declarat presei că un balon meteorologic s-a prăbușit din întâmplare.


La vremea respectivă, incidentul Roswell a reprezentat un punct major de interes pentru presă. Inițial, informațiile reale au fost publicate, dar mai apoi informațiile au fost modificate pentru a nu stârni panică. Este limpede și pe înțelesul tuturor că un OZN s-a prăbușit și în interiorul său au existat mai multe ființe extraterestre rănite.

Această poveste este confirmată de fostul ajutor de șerif, Charles Fogus, într-o carte publicată ani buni mai târziu. Șeriful susține că a ajuns la locul accidentului primul. Atunci a văzut un aparat de zbor în formă rotundă, care era îngropat în pământ pe jumătate. În câteva minute, 300-400 de soldați americani și-au făcut apariția și au început să spargă ușa OZN-ului. Imediat după ce operațiunea s-a încheiat, au scos din OZN mai multe ființe stranii.


Acestea aveau aproximativ 1,5 metri înălțime și aveai pielea maronie, ca și cum fuseseră expuse la soare pentru o perioadă lungă de timp. Soldații le-au acoperit fețele, dar Fogus a putut să-i vază chipul unui extraterestru. Acesta avea ochii extrem de mari, la fel ca cei care sunt prezentați în desene și fotografii.

Aceste ființe au fost preluate și transportate către o bază secretă și de atunci nu mai există informații oficiale. Ce s-a întamplat cu acei extratereștrii și de ce incidentul a fost negat de oficialități? Răspunsul este unul simplu, pentru că nu s-a dorit stârnirea panicii în rândul populației ocupate cu munca sau alte îndeletniciri.

Interesant este faptul că și în ziua de astăzi, asupra incidentului Roswell plutește același mister ca în urmă cu 70 de ani. Incidentul a fost clasificat ca top-secret și din punct de vedere oficial nu a existat niciodată.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/fostul-adjunct-sheriff-la-roswell-armata-a-scos-numeroase-fiinte-extraterestre-din-ozn-ul-prabusit
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...