Fotografierea semnalelor Wi-Fi ne arata cat de mult ne "sufoca" ! Aveti si o aplicatie gratuita pentru Android cu ajutorul careia puteti sa vedeti semnalele Wi-Fi din jurul vostru !

Distribuie!

Stim cu toti sau ma rog, ar trebui sa stim, cat de nocive sint undele electromagnetice utilizate pentru transmiterea internetului cunoscute drept Wi-Fi, unde care au intre 2,4 – 5 GHz, in functie de cat de avansat este router-ul. Ceea ce nu vedem cu ochii fizici, dar asta nu inseamna ca nu exista, sint tocmai aceste emisii Wi-Fi care interactioneaza cu biocampurile noastre (chakrele si aura), iar persoanele slabe, vor fi imediat naucite de aceste emisii, care supun organismul la niste presiuni cu greu imaginabile, motiv pentru care in ultimii ani a crescut si rata de cancer in randul oamenilor.

Citez de pe descopera.ro:


„Un student de la Universitatea Newcastle a realizat un proiect impresionant, reuşind să fotografieze semnalele Wi-Fi. Luis Hernan a vrut să afle cum arată semnalele care ne ţin conectaţi la Internet, semnale care în mod normal sunt invizibile. Proiectul lui, numit Digital Ethereal, îşi propune exact acest lucru: să arate lumii întregi lucrurile invizibile din jurul nostru.

Luis este interesat în special de undele wireless, pe care ne bazăm din ce în ce mai mult şi care, în aceste fotografii, seamănă cu nişte fantome, cum le numeşte chiar el. Aceste unde au forme diferite, îşi schimbă mereu poziţia şi forma. Cu ajutorul unui instrument realizat de el, studentul a scanat reţelele wireless şi apoi le-a transformat în culori, folosind un aparat fotografic cu expunere îndelungată, pentru a surprinde aceste reţele.”[1]

Luis a realizat şi o aplicaţie pentru Android, Kirlian, care poate fi descărcată gratis şi care permite utilizatorilor să vadă semnalele Wi-Fi din jurul lor. Aplicatia o puteti descarca de aici -> https://play.google.com/store/apps/details?id=processing.test.kirlian_device&hl=en_GB.

Mai multe despre nocivitatea wireless-ului cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/wireless-ul-wi-fi-dauneaza-grav-sanatatii-plantele-nu-cresc-daca-sint-puse-intr-o-incapere-unde-exista-router-wi-fi.


SURSE

1. http://www.descopera.ro/dnews/12799457-lumea-invizibila-din-jurul-nostru-cum-arata-retelele-wireless-galerie-foto

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...