Fotografii din perioada erei de tortură a lui Bush au fost făcute publice de Pentagon

by Este vorba despre aproape 200 de poze în care sunt prezentate unele dintre abuzurile ce au avut loc în închisorile din Afganistan şi Irak. Similarităţi stranii cu lagărele naziste Departamentul de Apărare al SUA a lansat mai mult în silă 198 de fotografii ale deţinuţilor maltrataţi de către forţele […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Este vorba despre aproape 200 de poze în care sunt prezentate unele dintre abuzurile ce au avut loc în închisorile din Afganistan şi Irak.

Similarităţi stranii cu lagărele naziste

Departamentul de Apărare al SUA a lansat mai mult în silă 198 de fotografii ale deţinuţilor maltrataţi de către forţele americane din Irak și Afganistan, între anii 2003 și 2006, după o luptă de mai bine de un deceniu în care Guvernul American a tot încercat să își păstreze bine ascunse secretele.


Conform relatărilor televiziunii Russia Today cât și a cotidianului online www.rt.com, cele mai multe fotografii sunt în principal prim-planuri ale corpului, în care se arată vânătăi şi zgârieturi, toate prezentând dreptunghiuri negre ce blochează faţa prizonierilor.

Aceste fotografii au provenit din investigaţiile militare interne la scurt timp după ce SUA a invadat Irakul, fiind datate 2003–2006. America era condusă atunci de preşedintele George W. Bush. Multe dintre aceste imagini lansate sunt deranjante.

Uniunea Americană a Libertăţii Civile, care a dat în judecată Pentagonul în 2004 pentru că dispunea de fotografii ce erau deja postate pe site-ul acesteia, încă mai continuă să facă presiuni pentru publicarea şi a celorlalte 1.800 de imagini suplimentare de la investigaţii, pe care Pentagonul refuză să le facă publice ţinându-le în continuare ascunse.


Cel mai probabil au fost scoase la iveală cele mai inofensive fotografii, și dacă este așa, este vorba de o palidă urmă de transparență, ceea ce este semnificativ în acest caz”, a declarat Alex Abdo, avocat ACLU ce a lucrat la procesul de eliberare a fotografiilor din 2005. „Lansarea ilustrează doar o mică parte din poveștile de groază ale practicilor de tortură ale Guvernului SUA”, a susţinut într-o declaraţie Naureen Shah, director al Programului Internațional al Statelor Unite de Securitate și Drepturi ale Omului.

Publicarea fotografiilor nu include nicio informaţie contextuală asupra acestora referitoare la cum s-a desfăşurat detenţia şi în ce condiţii erau ţinuţi prizonierii sau abuzurile la care aceştia erau supuşi.

Uniunea Americană a Libertăţii Civile a început urmărirea penală după ce câteva imagini ale personalului american de la închisoarea din Irak Abu Ghraib au „scăpat”, apărând postate pe un site de pe internet.

Avocaţi ai Guvernului au susţinut că eliberarea imaginilor pot pricinui „un rău dureros asupra securităţii naţionale”, deoarece teroriştii ar putea să folosească aceste imagini ca propagandă împotriva Statelor Unite ale Americii.

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9513

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Spionii americani (NSA) si britanici (GCHQ) au spart baza de date a cartelelor SIM din lume furand datele persoane ale utilizatorilor ! Informatia bomba a fost oferita de Edward Snowden, fost agent NSA !
Antarctica controversată: Piramide, hărți bizare, OZN-uri și presupuse baze secrete
Criza Imigrantilor a fost provocata de SUA-UE, iar imigrantii vor crea haos in Europa ! "Ordo ab Chao" este dictonul Iluminatilor, cei care promoveaza Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial !
Loviturile de stat soft. Mai nou, loviturile de stat, oprirea legislației și eliminarea adversarilor politici se fac prin utilizarea în mod ostentativ a mijloacelor "judiciare" întărite cu un linșaj mediatic de proporții şi cu mitinguri uriaşe de stradă
Fost agent CIA: "Am mituit partide şi politicieni ca să cultive ura între naţiuni. Scopul nostru fundamental era să vă facem sclavii noştri!"
Șeful spionajului american: "Vă putem spiona cu ajutorul frigiderului, becurilor sau termostatelor!"
În spatele Ecologiei se află planul de a reduce populația Pământului
2019 poate fi începutul unui scenariu de coșmar pentru Europa. Dacă naționaliștii ajung prea târziu la putere, vom avea război civil
Noi mărturii înspăimântătoare despre Experimentul Philadelphia. Moleculele corpurilor oamenilor și navei erau amestecate
După Marea Britanie, în alte două țări se fac pregătiri pentru ieșirea din Uniunea Europeană
3 iulie 1988 - SUA au doborât un avion iranian civil omorând 290 de civili! George H.W. Bush a declarat că nu-și va cere scuze niciodată!
Un poiect de lege prevede amenzi şi închisoare pentru difuzarea de ştiri false în mediul online, în Italia
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro