Francezii, dupa atentatele din Franta acuza SUA ca sponsorizeaza terorismul de peste 30 de ani

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa cele doua atentate sub „Steag Fals” din Franta, francezii au inceput sa-si puna anumite intrebari cu privire la aparitia terorismului, uitandu-se astfel la cauza si nu doar la efect si au observat, o parte din ei ca, de fapt, SUA sprijina terorismul de peste 30 de ani. Cat se poate de adevarat, iar istoria in acest sens este plina de informatii.

Acts-of-Terror-911

Mai multe aflam de pe publicatia Stiri pe Surse, care citeaza publicatia franceza Humanite:


„Franța trece prin cele mai grele momente din istoria sa modernă! Atentatele de la Paris nu doar că au ucis zeci de oameni și au rănit alte câteva sute, însă urmările lor, sociale, economice și militare, sunt nebănuite încă.

Un fost șef al serviciilor de securitate, Alain Chouet, spune că războiul civilizației e acela împotriva terorismului sprijinit de guvernanții care sponsorizează jihadismul, bani proveniți de la țările occidentale. Chouet susține, pentru humanite.fr, că teoria războiului împotriva terorismului a falimentat când a fost aplicată de SUA.

”Noi suntem aliați cu cei care sponsorizează, de 30 de ani, fenomenul terorist. Dacă din 1,5 miliarde de musulmani, 1.500 sunt teroriști, noi nu putem pune câte un polițist în spatele lor ca să-i păzim. Noi nu ne luptăm cu terorismul, ci cu criminalii!”, a spus acesta pentru site-ul citat.”[1][2]

Este bine ca francezii isi pun intrebari si este bine ca fosti sefi ai Serviciilor Secrete, care stiu tot ce inseamna operatiunile sub „Steag Fals”, sa le prezinte, caci altfel francezii si nu numai vor ramane fara libertati.

SURSE


  1. http://www.stiripesurse.ro/francezii-arata-spre-sua-suntem-alia-i-cu-cei-care-sponsorizeaza-de-30-de-ani-jihadismul_973285.html
  2. http://www.humanite.fr/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...