Francmasoneria mondială și Noua Ordine Mondială: Este esențial să ne împotrivim răului!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Ce ne mai rămâne de făcut?

Este esențial să ne împotrivim răului! Toți cei care sunt nemulțumiți de răul provocat de Francmasoneria mondială în întreaga lume pot (și ar fi urgent necesar) să contribuie la răspândirea informațiilor și a faptelor benefice! În cadrul societății actuale construite de francmasoni, o ființă umană ce este trezită din punct de vedere spiritual – capabilă să manifeste binele, să-l apere și să muncească pentru aducerea lui în manifestare, chiar și în mediile ostile – este considerată ca fiind „deviatăˮ.


Aceasta ne arată faptul că societatea însăși este pervertită. Dezvoltarea pe o paradigmă a benevolenței, armoniei și progresului accesibil tuturor ființelor umane este favorizată doar într-un mediu spiritual, nu într-unul materialist, conspirativ, rece și necruțător.

Realitatea este însă că și noi suntem parțial responsabili, deoarece nu am reușit să construim un sistem de principii, de concepții și de comportament sănătos, alternativ infernului masonic, datorită ignoranței, lenei și delăsării în care ne-am complăcut. Majoritatea oamenilor au fost complet prostiți și au ales să ignore semnalele de alarmă, fie ele și dintre cele mai subtile.


În acest sens, savantul german Robert Eberthardt a spus la un moment dat: „Nu vă temeți de cei care ucid! În cel mai rău caz vă pot ucide. Nu vă temeți de cei care trădează! În cel mai rău caz vă pot trăda. Temeți-vă de cei apatici, pentru că ei nu vor ucide și nu vor trăda în mod direct, însă în apatia și blazarea lor vor încuraja răspândirea trădării și a crimei la cote nemaiîntâlnite!” Îndemnul la acțiune și la o atitudine plină de demnitate, ce rezultă de aici, este următorul: „Fă tot ce ține de tine din ceea ce este necesar și posibil, iar la un moment dat te vei trezi că poți realiza ceea ce înainte ți se părea imposibil!”

După cum se cunoaște, legea cauzei și a efectului funcționează în funcție de merite sau non-merite. Pe baza ei, contrar credințelor populare, autoconservarea peste un anumit prag al decenței nu te protejează ci, dimpotrivă, te vulnerabilizează. Altfel spus, atunci când începem să acumulăm merite participând activ la consolidarea acțiunii binelui în această lume, beneficiem de o anumită protecție dumnezeiască infailibilă, ce se manifestă atât în cadrul evenimentelor de zi cu zi, cât și prin distanțarea de instrumentele de constrângere și represiune ale piramidei puterii.

Cei care acționează pentru a duce la îndeplinire planurile Ocultei Mondiale satanice caută în primul rând să manipuleze liberul arbitru al ființelor umane. În cazul celor angrenați pe o cale spirituală autentică, structura malefică nu îi poate abuza direct pentru a-i deturna de pe cale, ci poate, cel mult, să-l mimeze.

Mai exact, atâta timp cât o persoană nu s-a oferit de bunăvoie, cu jurământ și contract, unei organizații sau entități (fizice sau subtile) care să o ia în posesie și care poate astfel să-i ceară orice, singura șansă a unei structuri demoniace sau satanice să uzeze și să abuzeze frontal și legitim de propria sa persoană este să profereze amenințări și să emită pretenții menite să o sperie și să o tenteze.

În urma acestor demersuri diabolice, se urmărește cedarea suveranității ființei în cauză, fără nicio minimă împotrivire. În cazul în care totuși există împotrivire, următoarea variantă de racolare/deturnare frecvent întâlnită este oferirea unor diverse avantaje (financiare sau de orice altă natură), în schimbul renunțării la propriul său liber arbitru.

Pe de altă parte, neimplicarea în niciun fel a ființei umane în problemele acestei lumi (în sensul combaterii abuzurilor) legitimează în mod indirect sclavia, sau determină, în mod direct, distrugerea lumii prin intermediul sistemului abuziv ce se răspândește fără piedică.

Astfel, o ființă umană care nu a făcut un pact efectiv cu diavolul dar nici nu este angrenată pe o cale spirituală autentică, va fi limitată, supusă inconștient sclaviei, decimată de către sistemul masonic în funcțiune pe care l-a validat fie prin vot, fie prin complacere, fie prin ambele.

Prin urmare, este important să sesizăm cât mai clar posibil toate tertipurile și abuzurile masonice și să ne implicăm în combaterea lor, știind pe cât posibil și cum să acționăm în această direcție. Pentru a avea succes, iată care sunt principalele calități pe care avem nevoie să ni le dezvoltăm ca locuitori liberi ce trăiesc pe această planetă, dar mai ales atunci când suntem angrenați pe o cale spirituală autentică, pentru a combate în mod infailibil angrenajele malefice satanice susținute și promovate de către Masonerie:

– disciplina benefică – înseamnă să știm să alegem între ce ne dorim pe moment și ce avem cu adevărat nevoie.
– creativitatea benefică – este puterea de a conecta și corela între noi, toți cei care alegem să luptăm la unison, ceea ce pentru marea majoritate a oamenilor obișnuiți pare ceva disparat și de neconectat.
– gândirea critică înțeleaptă – înseamnă să privim ceea ce au privit și alții, dar să înțelegem, să intuim și să gândim diferit de marea majoritate.

– flexibilitatea psiho-mentală benefică – flexibilitatea este calitatea care face orice construcție rezistentă la șocuri, iar manifestată de structura psiho-mentală a fiinţei umane, va face implicit rezistentă structura subtilă a ființei umane.
– disponibilitatea către efort benefic susținut – este cea care suplinește și completează talentul.

– motivația inteligentă, chiar plină de înțelepciune – despre aceasta se spune că este un raționament convingător care nu durează mai mult de o zi. Dar nici baia nu durează mai mult de o zi. De aceea se recomandă zilnic.
– entuziasmul stenic – este acea atitudine de care avem nevoie în momentele dificile și care provine din alegerea cu înțelepciune a motivațiilor vieții.

– generozitatea și noblețea față de ceilalți – este actul de binefacere ce constă nu atât în a oferi mult, cât mai ales în a oferi atunci când este necesar.
– empatia superioară – reprezintă ecoul și caracteristica specifică frecvenței de vibrație a altor persoane, pe care le percepem subtil și care reverberează considerabil în propriul nostru univers lăuntric.

– compasiunea – înseamnă să manifestăm o atitudine plină de bunătate, ajutor și înțelegere față de cei aflați în situații nefavorabile.
– integritatea și demnitatea morală – înseamnă a face totul cu simț de răspundere, chiar și atunci când nu ne vede cineva sau nu ne așteptăm la nu contează ce fel de recompense.

– responsabilitatea civică – a fi circumspect față de o autoritate socială și a lua atitudine plină de răspundere, asumată cu îndrăzneală și dusă până la încheierea țelului urmărit.
– naturalețea si spontaneitatea – este esența celor mai rafinate plăceri benefice.

– curiozitatea – atitudinea prin care ne punem tot timpul întrebări benefice, cu miez, expansionându-ne astfel cunoașterea despre lume și universul lăuntric.
– umorul stenic de calitate – este forța subtilă care doboară falșii zei de pe piedestaluri.

– curajul – nu înseamnă doar absența fricii, ci și a considera altceva ce este bun ca fiind mai important decât frica.
– smerenia – reprezintă sursa și fundamentul multor virtuți.

– răbdarea – este calendarul evenimentelor de pe agenda învingătorului.
– sinceritatea – este poate cea mai importantă monedă în relațiile și tranzacțiile de orice fel. A spune o minciună o dată face ca toate adevărurile tale să devină îndoielnice.
– libertatea – este acea stare de fapt care se instalează din momentul în care nu mai ai nimic de ascuns.

Una dintre calitățile necesare în aceste vremuri este compasiunea. Însă a fi compasiv nu înseamnă a fi tâmpit. Compasiunea reclamă un anumit nivel de inteligență și de înțelepciune. Prin urmare, calitățile umane sunt interconectate!

Toate Constituțiile lumii afirmă în mod constant că „puterea vine de la voința poporuluiˮ. Cedarea voinței personale unor structuri de comandă și control înseamnă mandatarea acestora în folosirea puterii în cele mai abuzive și nefirești moduri.

Iar de la cedarea puterii personale până la sărăcie, anarhie, boală, moarte, nu mai este decât un pas, deoarece oamenii se îmbolnăvesc trupește, psihic și sufletește atunci când acceptă habotnic ghidarea lor cu telecomanda, precum și lipsa răspunsurilor complete și coerente la problemele care îi macină cu adevărat.

La nivel mondial s-au scris până azi cel puțin 100.000 de cărți despre francmasonerie. Cu toate acestea, peste 90% dintre acestea sunt irelevante, mincinoase, contrafăcute, superficiale. Atunci când o anumită acțiune urmărește să evidențieze adevărul, decojind straturi după straturi de mituri false și propagandă, este bine ca ea sa fie folosită în cele mai practice moduri.

Orice persoană care, în fața dovezilor bazate pe fapte, refuză să privească francmasoneria drept ceea ce este, adică o sinistră organizație conspirativă satanistă, înșirată actualmente precum o hidră peste o planetă întreagă, demonstrează totala indiferență față de istoria criminală a organizației, față de oameni și față de viață în general, inclusiv față de propria viață.

Deoarece liderii masoni nu acționează în acord cu legile naturii, activitatea lor nu ne îmbunătățește calitatea vieții, ci, dimpotrivă, o reduce la minimum posibil. Liderii masoni au mâinile murdare de sânge, inima împietrită iar gura lor rostește numai minciuni.

Raportându-i la criteriile și valorile promovate de căile spirituale autentice, acești lideri lasă impresia unor persoane confuze și grav bolnave din punct de vedere spiritual. Iar atunci când astfel de persoane vor să construiască o lume mai bună pentru non-masoni, suntem în mare pericol dacă le dăm crezare și acceptăm ceea ce ne servesc drept adevăr.”[1][2]

SURSE

  1. http://www.fortasigratie.ro/realitati-contemporane/masoneria/uneltirile-masonice-ale-prezentului-spiritul-societatii-ce-avem-de-facut.htm
  2. https://yogaesoteric.net/uneltirile-viclene-si-adeseori-diabolice-ale-gruparii-satanice-mondiale-a-asa-zisilor-iluminati-ii
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...